آرگا
  • کد خبر: 71738
    تعداد بازدید : 480 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۴ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سوشی غذای پرطرفدار ژاپنی در منزل

    سوشی از انواع غذا های خوشمزه و خوش طعم ژاپنی است که امروزه در سراسر جهان طبخ می شود و طرفداران زیادی را پیدا کرده است. در این مطلب طرز تهیه سوشی با ماهی سالمون را به صورت مرحله به مرحله به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.

    سوشی نوعی خوراک برنجی است که در روش پخت آن از برنج پخته ژاپنی و سرکه و سبزیجات و تخم مرغ و انواع خوراک دریایی نظیر ماهی و میگو و … استفاده می شود شما می توانید با مطالعه مطلب زیر در طرز تهیه سوشی مهارت کافی را بدست آورید.

    سوشی غذایی مقوی و بی نظیر است که اگر به درستی طبخ شود طعم ایده آلی را پیدا می می کند. موساکا یونانی و بیف استراگانف و سوشی از انواع غذاهای فرنگی خوش طعمی هستند که در ایران نیز پخته می شوند و شما می توانید این غذاهای لذیذ را برای تنوع بیشتر در برنامه هفتگی خود قرار دهید.

    سوشی ژاپنی

    مواد لازم

    برگه سوشی نوری : ۳ عدد
    آب : ۱ پیمانه
    برنج مخصوص سوشی : ۲۰۰ گرم
    شکر : ۱ قاشق سوپخوری
    سرکه برنجی : ۳۰ میلی لیتر
    آواکادو : ۱ عدد
    نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری
    قارچ : ۴ عدد
    ماهی سالمون دودی : ۳ ورق نازک
    پیازچه : به میزان دلخواه

    طرز تهیه سوشی

    در طرز تیهه سوشی ابتدا سرکه برنج را با نمک و شکر در درون قابلمه ای مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر و نمک به خوبی در درون سرکه حل شوند. در درون قابلمه ای دیگر آب و برنج سوشی را بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده برنج سوشی را از روی حرارت گاز بردارید و آبکش کنید.

    برنج سوشی

    برنج گرم را در درون ظرف غیر فلزی بریزید و سپس مخلوط سرکه و نمک و شکر را به آرامی با برنج گرم مخلوط کنید و همزمان برنج را با کمک بادبزن خنک کنید تا برنج حالت شیشه ای پیدا کنید می توانید برنج را با کمک پنکه نیز خنک کنید.

    اضافه کردن مخلوط سرکه و نمک و شکر به برنج سوشی طرز تهیه برنج سوشی

    در مرحله بعدی طرز تهیه سوشی آواکادو و و قارچ را به صورت باریک برش بزنید و حصیر مخصوص را بر روی سطح صافی قرار دهید و روی حصیر را سفلون بکشید.

    کشیدن سفلون بر روی حصیر مخصوص حصیر مخصوص برای تهیه سوشی

    برگه سوشی را بر روی سلفون قرار دهید توجه داشته باشید که طرف براق برگه سوشی باید در زیر قرار بگیرد.

    قرار دادن برگه سوشی بر روی حصیر مخصوص

    دست هایتان را با کمک سرکه و آب خیس کنید و مقداری از برنج را بردارید و بر روی برگه های سوشی قرار دهید.

    طرز تهیه سوشی ژاپنی خوشمزه و لذیذ

    سپس برنج را به صورت یکنواخت بر روی برگه سوشی پهن کنید و سطح برگه نوی را با کمک برنج پوشش دهید فقط ۱سانتی متر از کناره های برگه و ۲ سانت از انتهای برگه سوشی را خالی بگذارید و همه برگه های سوشی را با کمک برنج با همین روش پوشش دهید تا سوشی را بتوانید تا انتها به خوبی ببندید توجه داشته باشید که ارتفاع برنج سوشی باید از نیم ساعت کمتر باشد.

    ریختن برنج بر روی برگه سوشی ریختن برنج بر روی برگه نوری سوشی
    در مرحله آخر دستور تهیه سوشی ژاپنی ماهی سالمون ورقه شده را بر روی سطح برنج قرار دهید و روی ماهی را با برش های آواکادو و قارچ و پیازچه پر کنید.

    قرار دادن ماهی سالمون و قارچ و پیازچه بر روی برنج سوشی

    سپس برگه سوشی را با کمک حصیر لوله کنید و در حین لوله کردن برگه های سوشی نیز آن را فشار دهید تا به خوبی بسته شود.

    پیچیدن سوشی پیچیدن سوشی با کمک حصیر مخصوص

    بعد از اتمام کار لوله کردن به برگه های سوشی شکل مربع بدهید و بعد از این که سوشی را به صورت کامل پیچیدید با کمک یک چاقوی تیز خیس برگه های سوشی را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

          سوشی ژاپنی

    برش دادن سوشی

    نکاتی برای پخت بهتر سوشی

    1. سوشی را بهتر است با مواد خام درست کنید تا از طعم و مزه اصلی آن لذت ببرید.
    2. اگر نمی خواهید در طرز تهیه سوشی از ماهی سالمون خام استفاده کنید می توانید از فیله مرغ ورقه شده که آن را تفت داده اید و یا از میگو آبپز استفاده نمایید.
    3. می توانید گوشت را از روش تهیه سوشی حذف کنید و از سبزیجات به تنهایی استفاده کنید.
    4. برنج سوشی نوعی برنج گرد ژاپنی است و اگر نتوانستید این برنج را تهیه کنید می توانید از برنج ایرانی حسنی برای تهیه سوشی استفاده نمایید.
    5. در روش تهیه سوشی برای هر یک پیمانه برنج به ۱/۴ سرکه برنج نیاز دارید.
    6. به جای حصیرهای مخصوص می توانید از حصیرهای معمولی و ریز بافت نیز استفاده نمایید.

    سوشی با ماهی سالمون

    سوشی ارزش غذایی بالایی دارد و دارای مقدار زیادی ویتامین b است. بعد از طرز تهیه سوشی می توانید سوشی را با سس سویا و ترشی زنجبیلی و واسابی میل کنید و بهتر است مقدار کمی از واسابی را در درون مقداری سس سویا حل کنید. امیدواریم از میل کردن سوشی در کنار اعضای خانواده خود نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانوادتان خود سپری کنید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :