دسته ها
پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش طرز تهیه پنکیک + نکات طلایی برای طعم واقعی

  • سمیرا غلامحسینی
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۴
  • ۰

پنکیک یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی محسوب می شود که در وعده صبحانه نیز مصرف می شود. این دسر خوش طعم را می توان به سادگی در خانه تهیه و سرو کرد.

پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که همراه با مربا، میوه، شکلات و … سرو می شود. این دسر در سراسر دنیا با مواد اولیه مختلفی تهیه می شود به عنوان نمونه در آلمان پنکیک با سیب زمینی تهیه می شود.

طرز تهیه پنکیک اصل و خوش طعم

پنکیک بسیار خوشمزه

مواد لازم جهت تهیه پنکیک:

۱- شیر : ۳/۴ فنجان

۲- سرکه سفید: ۲ قاشق غذا خوری

۳- آرد همه منظوره: ۱ فنجان

۴- شکر: ۲ قاشق غذا خوری

  •  آرون گروپس

۵- بکینگ پودر : ۱قاشق چای خوری

۶- جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری

۷- نمک : نصف قاشق چای خوری

۸- تخم مرغ : ۱عدد

۹- کره ذوب شده : ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پنکیک طرز تهیه:

۱- در اولین مرحله شیر را با سرکه در ظرفی مناسب مخلوط کرده و این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا ترش شود.

۲- آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و با یکدیگر خوب مخلوط کنید.

۳- تخم مرغ و کره به شیر ترش شده اضافه کرده و با سرعت تند مخلوط کن، بهم زنید.

دسر خوشمزه پنکیک

۴- مخلوط درست شده در مرحله ۲ را به مخلوط مایع که در مرحله ۳ آماده کردید را در این مرحله اضافه کنید و با سرعت تند مخلوط کن، مجددا هم زنید.

۵- مقداری از کره ذوب شده درون تابه ایی ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. ۱/۴ از مواد آماده شده را درون تابه ریخته و به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که رویه مواد پف کند، صبر کنید. سپس پنکیک را برگردانده و سمت دیگر آن را به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ایی رنگ شود، بر روی حرارت متوسط قرار دهید.

۶- همین کار را با مابقی مایع پنکیک انجام دهید.

امیدواریم از آموزش طرز تهیه پنکیک لذت برده باشید. برای مشاهده و یادگیری آموزش انواع دسر و پیش غذا کلیک کنید

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *