آرگا
  • کد خبر: 7035
    تعداد بازدید : 731 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه میگو با دو روش تهیه میگو پفکی و میگو سوخاری

    میگو یکی از انواع غذاهای سالم است که به دلیل طعمی که دارد، طرفداران خاص خود را دارد. برای خوشمزه و خوش طعم شدن میگو روش های مختلفی پیشنهاد می شود.

    میگو یکی از غذاهای بسیار مفید محسوب می شود که توصیه می شود در برنامه های غذایی گنجانده شود. میگو به صورت های مختلفی طبخ می شود که در این بین میگو پفکی و میگو سوخاری بیشتر شهرت دارند.

    طرز تهیه میگو با دو روش متفاوت

    طرز تهیه میگو طرز تهیه میگو پفکی

    مواد لازم:

    ۱- میگو پاک شده : ۴۰۰ گرم

    ۲- سیر له شده یا پودر سیر: ۲ حبه

    ۳- زعفران و آرد سفید : به میزان لازم

    ۴- ماءالشعیر (آب جو) : نصف پیمانه

    ۵- بیکینگ‌پودر : ۱ قاشق چای خوری

    ۶- روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

    ۷- نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرز تهیه میگوطرز تهیه :

    ۱- در اولین مرحله از طرز تهیه میگو پفکی، ابتدا میگوها را کاملا پاک کرده، پشت آن ها را برش زنید.

    ۲- سیر له شده یا پودر سیر، زعفران، بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع و نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و مقداری آرد سفید را کم کم به آن اضافه کنید تا سسی به غلظت ماست درست شود.

    ۳- میگوهای تمیز شده را درون سس آماده شده خوابانده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید داخل سس در فضای آشپزخانه بماند.

    ۴- مقداری روغن در تابه ریخته و بر روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس میگو ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

    طرز تهیه میگو سوخاری

    مواد لازم:

    ۱- میگو پاک کرده: ۵۰۰ گرم

    حتما بخوانید:  طرز تهیه قلیه میگو لذیذ با طعمی واقعی

    ۲- آرد سفید : ۳ قاشق غذا خوری

    ۳- زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذا خوری

    ۴- روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری

    ۵- آبلیمو تازه : ۲ قاشق غذا خوری

    ۶- آب : نصف لیوان

    ۷- نمک و فلفل به مقدار لازم

    ۸- روغن کنجد مخصوص سرخ کردن میگو : به مقدار لازم

    ۹- جوش شیرین: مقدار کم

    میگو سوخاریطرز تهیه :

    ۱- در اولین مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری، ابتدا میگوها را تمیز کرده و شستشو داده و اجازه دهید خوب خشک شوند.

    ۲- در این مرحله، روغن زیتون را با آبلیمو تازه و نمک و فلفل در ظرفی مناسب مخلوط کرده و میگوهای کامل خشک شده را به آن اضافه کرده و خوب بهم زنید تا میگوها به روغن و آبلیمو وادویه ها کاملا آغشته شود.

    ۳- ظرف حاوی میگوها را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا میگوها طعم دار شوند.

    ۴- آرد سفید را با آب و مقدار کمی جوش شیرین و زعفران دم کرده خوب مخلوط کنیدتا حالت سس شود.

    ۵- روغن کنجد را در تابه ای گود ریخته و بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود.

    ۶- میگوها را یکی یکی به سس آماده شده آغشته کرده و داخل روغن داغ قرار دهید. دقت کنید میزان روغن باید طوری باشد که سطح روی میگو را نیز بپوشاند تا میگوها کاملا سرخ شود و پف کند.

    منبع : آرگا