میگو یکی از غذاهای بسیار مفید محسوب می شود که توصیه می شود در برنامه های غذایی گنجانده شود. میگو به صورت های مختلفی طبخ می شود که در این بین میگو پفکی و میگو سوخاری بیشتر شهرت دارند، در ادامه مطلب طرز تهیه میگو با سه روش را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه میگو با سه روش متفاوت
دستور ساخت میگو پفکی
مواد لازم:
۱- میگو پاک شده : ۴۰۰ گرم
۲- سیر له شده یا پودر سیر: ۲ حبه
۳- زعفران و آرد سفید : به میزان لازم
۴- ماءالشعیر (آب جو) : نصف پیمانه
۵- بیکینگپودر : ۱ قاشق چای خوری
۶- روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
۷- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- در اولین مرحله از دستور ساخت میگو پفکی، ابتدا میگوها را کاملا پاک کرده، پشت آن ها را برش زنید.
۲- سیر له شده یا پودر سیر، زعفران، بیکینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع و نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و مقداری آرد سفید را کم کم به آن اضافه کنید تا سسی به غلظت ماست درست شود.
۳- میگوهای تمیز شده را درون سس آماده شده خوابانده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید داخل سس در فضای آشپزخانه بماند.
۴- مقداری روغن در تابه ریخته و بر روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس میگو ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
دستور ساخت میگو سوخاری
مواد لازم:
۱- میگو پاک کرده: ۵۰۰ گرم
۲- آرد سفید : ۳ قاشق غذا خوری
۳- زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذا خوری
۴- روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
۵- آبلیمو تازه : ۲ قاشق غذا خوری
۶- آب : نصف لیوان
۷- نمک و فلفل به مقدار لازم
۸- روغن کنجد مخصوص سرخ کردن میگو : به مقدار لازم
۹- جوش شیرین: مقدار کم
طرز تهیه :
۱- در اولین مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری، ابتدا میگوها را تمیز کرده و شستشو داده و اجازه دهید خوب خشک شوند.
۲- در این مرحله، روغن زیتون را با آبلیمو تازه و نمک و فلفل در ظرفی مناسب مخلوط کرده و میگوهای کامل خشک شده را به آن اضافه کرده و خوب بهم زنید تا میگوها به روغن و آبلیمو وادویه ها کاملا آغشته شود.
۳- ظرف حاوی میگوها را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا میگوها طعم دار شوند.
۴- آرد سفید را با آب و مقدار کمی جوش شیرین و زعفران دم کرده خوب مخلوط کنیدتا حالت سس شود.
۵- روغن کنجد را در تابه ای گود ریخته و بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود.
۶- میگوها را یکی یکی به سس آماده شده آغشته کرده و داخل روغن داغ قرار دهید. دقت کنید میزان روغن باید طوری باشد که سطح روی میگو را نیز بپوشاند تا میگوها کاملا سرخ شود و پف کند.
آموزش تهیه میگو در فر
از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه میگو کبابی می باشد که دارای طعم بی نظیری است، میگو جز آن دسته از غذاهایی می باشد که برخی از افراد به خوردن آن علاقه ای ندارند اما اگر با این روش تهیه شود بسیاری از افراد به آن علاقمند می شوند، در ادامه مطلب دستور تهیه میگو در فر را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- سیر له شده : دو حبه
- میگوی تازه : دو و نیم کیلو
- برگ بو : تعدادی
- آب لیمو : یک چهارم فنجان
- فلفل : دو قاشق چای خوری
- مارگاین : دویست و پنجاه گرم
- کره نمک زده : هفتصد گرم
نحوه تهیه
در روش تهیه میگو کبابی ابتدا فر را بر روی حرارت ۳۰۰ درجه گرم کنید سپس حبه های سیر له شده را داخل کف سینی فر بمالید و آن ها را فشار دهید تا روغن سیر آن ها خارج شود سپس سیر ها را دور بریزید ( آن قسمتی که سیر ها روی سینی فر باقی مانده را بیخیال شوید.)
حالا برگ بو ها را داخل سینی فر قرار دهید، میگو را شسته و خشک نمایید و آن ها از بغل روی سینه قرار دهید به گونه ای که تقریبا روی هم باشند سپس بر روی آن ها آب لیمو بریزید.
در مرحله بعدی کره ها و مارگارین را به شکل قطعات مربع برش دهید و بر روی میگو ها پخش نمایید سپس بر روی آن فلفل سیاه بریزید.
حالا میگو ها را داخل فر به مدت چهارده دقیقه قرار دهید و در همین حین میگو را چک نمایید زمانی که پوست آن ها از گوشت جدا شود زمان مناسبی است و در آخر میگو ها را با سس و نان فرانسوی نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
۱. برای اینکه در زمان پخت، میگو ها صاف بمانند بهتر است دم آن را جدا نکنبد.
۲. از میگو های درشت برای کباب کردن استفاده کنید زیرا، میگو ها ریز در زمان پختن خشک و سفت می شوند.
۳. میگوی کبابی را به مقدار مصرف تان برای هر وعده مزه دار کنید زیرا گرم کردن مجدد میگو طعم خوبی به میگو ها نمی دهد.
۴. در صورتی که احساس کردید نیاز به زمان بیشتری دارند تا پخته شوند مجدداً آن را داخل فر گذاشته فقط باید دقت داشته باشید که زمان ماندن در فر زیاد نشود.
امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و به خوبی به سه دستور تهیه میگو آشنا شده باشید و بنا به سلیقه تان با هر روشی که دوست دارید میگو را تهیه و نوش جان کنید، به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع غذای دریایی می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.
منبع : آرگا