دسته ها
سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

همه چیز در مورد خواص کیوی ،میزان مصرف کیوی و مضرات آن

  • سمانه عقیقی
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
  • ۰

از جمله خواص کیوی می توان به کاهش کلسترول خون و کاهش ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی و گوارشی و تنفسی ، و همچنین افزایش حافظه به خاطر وجود فسفر و وجود ویتامین های گروه B و C و E باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می شود.

کیوی میوه ای است که تاریخچه اش به جنوب چین بر میگردد و میوه ی بومی چین است. کیوی میوه ای تخم مرغی شکل است که پوستش با پرزهای قهوه ای رنگ پوشیده شده، و گوشت کیوی سبز رنگ است . خواص کیوی بر زیبایی و سلامتی بسیار اثر گذار و مفید می باشد و میوه ای سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

خواص کیوی

خواص کیوی بر خلاف ظاهر کوچک بسیار زیاد است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد.

خواص کیوی

_ کیوی سرشار از کربوهیدرات، پروتئین، و موادمعدنی آهن، کلسیم، پتاسیم، سدیم، منیزیم، منگنز، روی ، فسفر، و سرشار از ویتامین C و ویتامین های K، E، B9، B6، B5،B3 ، B2، B1 می باشد.

دیگر خواص کیوی را بشناسیم :

*  تقویت سیستم دفاعی بدن

  •  آرون گروپس

* کاهش استرس

* جلوگیری از پیری زودرس

* سرعت بخشیدن در بهبودی زخم ها

* کمک به جذب آهن بیشتر در بدن

* کمک به سلامت استخوان ها و رگ های خونی و دندان ها

* دارای ویتامین E فاقد چربی که آنتی اکسیدانی است برای مبارزه با کلسترول بد خون

* دارای خاصیت آنتی اکسیدانی به دلیل داشتن ویتامین C و E

* تقویت و بهبود سیستم گوارشی و قلب و عروقی به دلیل وجود سرتونین فراروان

* تقویت حافظه و یادگیری و افزایش آرامش روانی

* کمک کردن به خواب راحت و افزایش هوشیاری در هنگام صبح

* کاهش فشار خون و خطر سکته مغزی

* جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه

* کاهش تنگی نفس و بهبود سیستم تنفسی

* خنثی کردن رادیکال های آزاد به منظور جلوگیری از آسیب دیدن بینایی چشم با افزایش سن

* مناسب در درمان بیماری قند خون

* محافظت از DNA در برابر آسیب های مربوط به  اکسیژن به دلیل وجود کارتونویید و فلاونویید در کیوی

* کمک به شکل گیری هموگلوبین های اکسیژن دار

* جلوگیری از ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی از دیگر خواص کیوی می باشد

* کنترل انسولین و جلوگیری از ابتلا به دیابت

مضرات کیوی

> کیوی خام دارای مقدار زیادی آنزیم پاپایین است که ممکن است در برخی از افراد ایجاد حساسیت کند.

> کیوی جذب کلسیم را کاهش می دهد لذا بهتر است بعد از مصرف لبنیات آن را استفاده نکنید.

> اگزالات موجود در کیوی ابتلا به سنگ کیسه صفرا را افزایش می دهد.

بعضی از خواص کیوی در نسبت به برخی میوه های دیگر بسیار بیشتر است. مانند کلسیم کیوی دوبرابر کلسیم موجود در موز است، و همینطور ویتامین C موجود در کیوی خیلی بیشتر از مرکبات و پرتقال می باشد.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *