آرگا
  • کد خبر: 69913
    تعداد بازدید : 296 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۰ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه زیتون شور و روش های از بین بردن تلخی زیتون

    زیتون شور خوراکی خوشمزه و بی نظیری است که شما می توانید آن را با رب انار و دانه انار و پودر گردو و ... تهیه کنید. در ادامه این مطلب از آشپزی آرگا طرز تهیه زیتون شور را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    زیتون شور و زیتون پرورده از انواع خوراکی هایی که از زیتون تهیه می شوند و شما می توانید آن ها را در منزل تهیه نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه زیتون شور را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    ابتدا باید زیتون را با روش های خانگی کاملا شیرین کنید و سپس مشابه روش طرز تهیه خیار شور زیتون شور را تهیه کنید. می توانید بعد از تهیه زیتون شور از آن به عنوان چاشنی در کنار غذای اصلی استفاده کنید.

    زیتون شور خوش طعم

    مواد لازم

    مغز گردو چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
    زیتون : ۱ کیلو گرم
    رب انار سفت : ۲ پیمانه
    سیر : ۲ حبه
    گلپر : به میزان کم ( در صورت تمایل )
    دانه انار ترش : ۱ پیمانه
    نعنا خشک : ۱ قاشق مربا خوری سر خالی

    طرز تهیه زیتون شور

    ابتدا تلخی زیتون را با دو روش زیر بگیرد و سپس اقدام به تهیه زیتون شور کنید:
    روش اول : در این روش ابتدا زیتون را با سنگ بشکنید توجه داشته باشید که نباید هسته زیتون صدمه ببیند سپس به مدت ۷ روز زیتون ها را در درون محتوی آب شرب قرار دهید و هر روز آب زیتون ها را عوض کنید تا ترکیبات تلخ زیتون از آن خارج شود و زیتون شیرین شود. این روش از نظر سلامتی روش بسیار خوبی است ولی ممکن است روز ها و ماه ها طول بکشد تا زیتون شیرین شود.

    روش دوم : زیتون ها را در سود ۱/۵ تا ۳ درصد به مدت ۲ الی ۶ ساعت قرار دهید و زمانی که سود تا ۱/۲ الی ۳/۴ زیتون نفوذ کرد میوه ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ ساعت با تعویض آب به دفعات شستشو دهید تا سود نفوذ کرده در زیتون ها تخلیه شود وقتی که آب شفاف شد سود کاملا از زیتون ها خارج شده است. با استفاده از سود ۱/۵ درصد می توانید زیتون ها را به مدت ۲ الی ۴ ساعت شیرین کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کلم شور خانگی و نکات طعم بهتر

    برای طرز تهیه زیتون شور ابتدا گردو را چرخ کنید و یا با کمک دستگاه غذا ساز گردو ها را به خوبی له کنید.

    آسیاب کردن گردو

    سپس هسته زیتون ها را جدا کنید و اگر زیتون ها شور نیستند به آن ها مقداری نمک اضافه کنید و سپس زیتون ها را با سیر رنده شده و پودر گردو و رب انار و مقدار کمی پودر گلپر و نعنا خشک به خوبی مخلوط کنید سپس دانه های انار ترش را در لا به لای مواد زیتون شور بریزید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

    مخلوط کردن زیتون با دانه انار و رب انار و نعنا خشک و گردو خرد شده

    مواد مخلوط شده زیتون شور را در درون ظرف در بسته ای بریزید و سپس ظرف را در درون یخچال نگهداری کنید.

     روش تهیه زیتون شور طرز تهیه زیتون شور

    طرز تهیه زیتون شور را در این مطلب با بهترین روش در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم از تهیه و میل کردن این شور خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. زیتون شور را می توانید به عنوان چاشنی در کنار سبزی پلو با ماهی میل کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :