آرگا
  • کد خبر: 69770
    تعداد بازدید : 618 بازدید
    تاریخ انتشار : ۹ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه بستنی وانیلی بسیار خوشمزه و سالم در منزل

    بستنی از انواع تنقلات خوشمزه و پرطرفدار در همه رده های سنی است, در این بخش از آشپزی مجله آرگا طرز تهیه بستنی وانیلی را با بهترین و آسان ترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.

    بستنی یکی از انواع خوارکی های خوشمزه است که شما می توانید آن را در فصول گرم سال در درون منزل تهیه نمایید و از خوردن بستنی در روز های گرم لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بستنی وانیلی را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

    بستنی ها را می توانید در طعم های مختلف زعفرانی و وانیلی و میوه ای و … تهیه کنید. بستنی سنتی از پرطرفدارترین بستنی ها در ایران است که در مطالب قبلی طرز تهیه این بستنی خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم و در این مطلب قصد داریم تا شما را با روش تهیه بستنی وانیلی آشنا سازیم می توانید بعد از تهیه بستنی وانیلی با کمک آن دسر خوشمزه و متفاوت بستنی سرخ شده را تهیه نمایید و از طعم بی نظیر این دسر نهایت لذت را ببرید.

    بستنی وانیلی با طعم بی نظیر

    مواد لازم برای ۳ نفر

    شیر : ۱ فنجان
    پودر شکر : ۵ قاشق غذاخوری
    وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ : ۴ عدد
    خامه صبحانه با چربی ۳۰ درصد: ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه بستنی وانیلی در منزل

    ابتدا در درون ظرف درب داری خامه صبحانه را بریزید و سپس ظرف را به مدت ۱۲۰ دقیقه در درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون فریزر بیرون آورید و پودر شکر را به خامه اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه شکر و خامه را با کمک همزن برقی هم بزنید تا خامه فرم بگیرد و سفت شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه بستنی سرخ شده خوشمزه و متفاوت

    هم زدن خامه با پودر شکر
    در مرحله بعدی طرز تهیه بستنی وانیلی زرده های تخم مرغ را جدا کنید و آن ها را در درون ظرف مناسبی با ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر و وانیل مخلوط کنید.

    هم زدن تخم مرغ با پودر شکر و وانیل

    با کمک همزن برقی همه این مواد را تا زمانی هم بزنید که زرده های تخم مرغ کشدار شوند.

    هم زدن تخم مرغ

    سپس شیر را به صورت آرام آرام به مایه بستنی وانیلی اضافه کنید و سپس همه مواد را هم بزنید و بعد از اضافه کردن شیر خامه فرم گرفته را به مایه بستنی وانیلی اضافه کنید و هم بزنید.

    اضافه کردن شیر به مایه بستنی

    مایه بستنی وانیلی را بعد از آماده شدن در درون ظرف درب داری بریزید و ظرف را به مدت ۲ ساعت در درون فریزر قرار دهید تا بستنی به خوبی یخ بزند و سپس بعد از ۲ ساعت ظرف بستنی را از درون فریزر بیرون آورید و با کمک چنگال و همزن دستی بستنی را به خوبی هم بزنید و دوباره ظرف را به مدت ۲۴ ساعت در درون فریزر قرار دهید تا بستنی به خوبی سفت شود و آماده مصرف شود.

    بستنی وانیلی خوشمزه

    بستنی وانیلی

    طرز تهیه بستنی وانیلی با بهترین روش

    در روش درست کردن بستنی وانیلی توجه داشته باشید که زمان قرار دادن بستنی در درون فریزر به قدرت سردکنندگی فریزر بستگی دارد و ممکن است این زمان بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول بکشد. در صورت تمایل می توانید برای تهیه بستنی با طعم های مختلف به بخش انواع بستنی مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :