آرگا
  • کد خبر: 69512
    تعداد بازدید : 2,580 بازدید
    تاریخ انتشار : ۸ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه ته چین بادمجان متفاوت و لذیذ

    ته چین بادمجان یکی از انواع غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی است که شما می توانید با این نوع غذا از مهمان های خود پذیرایی کنید. طرز تهیه ته چین بادمجان با قارچ و مرغ را با بهترین روش در ادامه این مطلب ملاحظه خواهید کرد.

    ته چین ها اقسام مختلفی نظیر ته چین مرغ و ته چین گوشت و ته چین بادمجان و … دارند. در ادامه این مطلب طرز تهیه ته چین بادمجان را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    ته چین نوعی غذای ایرانی است که به خاطر شکل و فرم زیبایی که دارد به عنوان غذای رسمی در مهمانی و مجالس سرو می شود. در این بخش ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه نوعی ته چین خوشمزه که ته چین بادمجان نام دارد آشنا سازیم.

    ته چین بادمجان

    مواد لازم

    بادمجان : ۳ عدد
    برنج : ۳ پیمانه
    ران مرغ پخته : ۱ عدد
    ماست : ۱ پیمانه
    زرده تخم مرغ : ۲ عدد
    زعفران دم کرده : به میزان لازم
    کره : ۲۵ گرم
    نمک : به میزان لازم
    روغن : به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق
    پیاز متوسط : ۱ عدد
    قارچ خرد شده : ۱ پیمانه

    طرز تهیه ته چین بادمجان

    ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب خیس کنید و سپس مرغ را در درون قابلمه ای قرار دهید تا پخته شود و بادمجان ها را پوست بکنید و بر روی بادمجان ها نمک بریزید تا تلخی آن ها گرفته شود و مقدار زیادی روغن جذب آن ها نشود.
    در مدتی که گوشت مرغ در حال پخته است آب برنج را در درون قابلمه ای بریزید تا بجوشد و بادمجان ها را نیز بعد از مدتی آبکشی کنید و سپس آن ها را سرخ کنید.

    سرخ کردن بادمجان ها در درون تابه بادمجان سرخ شده
    در مرحله بعدی طرز تهیه ته چین بادمجان پیاز نگینی شده را در درون قابلمه ای مناسب تفت دهید و بعد از این که پیاز ها سرخ شدند قارچ را به پیاز اضافه کنید و به خوبی قارچ را تفت دهید و مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و سپس تکه های مرغ را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و تکه های مرغ را نیز سرخ کنید بعد از تفت خوردن مرغ رب گوجه فرنگی را نیز به مخلوط مواد ته چین بادمجان اضافه کنید و سپس ۱/۲ قاشق چای خوری زیره به مواد ته چین اضافه کنید.

    حتما بخوانید:  گراتن بادمجان پیش غذایی خوشمزه با طرز تهیه آسان

    تفت دادن گوشت مرغ ریش ریش شده
    سپس برنج را در درون قابلمه بریزید و بجوشانید و کمی زنده تر آن را آبکش کنید.

    ریختن برنج در درون قابلمه
    در مرحله آخر روش پخت ته چین بادمجان ماست و زعفران و زرده تخم مرغ را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.

    مخلوط کردن ماست و زعفران و تخم مرغ

     سپس به مخلوط زعفران و تخم مرغ و ماست برنج آبکش شده را اضافه کنید.

    مخلوط کردن برنج با زعفران
    ۱/۳ از برنج را در ته قابلمه ای مناسب بریزید.

    ریختن برنج زعفرانی در درون قابلمه

     از مخلوط مواد قارچ و مرغ بر روی برنج بریزید و سپس بادمجان ها را بر روی مواد بچینید و ۱/۳ باقی مانده از برنج را بر روی مواد بریزید و سپس مخلوط مرغ و قارچ و بادمجان های سرخ شده را به ترتیب بر روی برنج بچینید.

    چیدن بادمجان ها و گوشت مرغ بر روی برنج زعفرانی

     باقی مانده برنج را بر روی مواد بریزید و مقداری مواد را فشار دهید تا صاف و منسجم شوند و سپس کره  را بر روی برنج خرد کنید و به مدت ۱:۳۰ قابلمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

    ته چین مرغ و بادمجان
    می توانید ته چین بادمجان را در درون فر نیز قرار دهید در این روش باید مواد را به همان ترتیبی که گفته شد در درون ظرف پیرکسی و یا در درون قالب فر  بریزید و سپس روی ظرف را فویل بکشید و سپس روی فویل را سوراخ کنید.

    ریختن برنج زعفرانی در درون قالب فر طرز تهیه ته چین بادمجان در منزل

    ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه در درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا ته دیگ طلایی شود و بعد از مدت زمان ذکر شده چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی سطح ته چین نیز طلایی شود.

           تزیین کردن ته چین

    امیدواریم از طرز تهیه ته چین بادمجان در منزل نهایت لذت را ببرید. بعد از آماده شدن ته چین می توانید آن را با کمک خلال بادام و خلال پسته و زرشک به زیبایی تزیین کنید و یا با کمک روش های تزیین ته چین این غذای خوشمزه را تزیین کنید. برای مشاهده آموزش روش پخت انواع غذا با بادمجان کلیک کنید.

    منبع : آرگا