آرگا
  • کد خبر: 68498
    تعداد بازدید : 1,957 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سوپ ورمیشل مجلسی + نکات کلیدی

    سوپ ورمیشل پیش غذایی با طعم متفاوت و ایده آل است که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ورمیشل را با بهترین روش در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    سوپ ورمیشل یکی از انواع سوپ های خوش طعم و پرطرفدار است که در بیشتر مناطق ایران پخته می شود در این مطلب طرز تهیه سوپ ورمیشل مجلسی را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    سوپ های انواع متنوعی دارند و از سوپ های پرطرفدار در بین همه رده های سنی می توان به سوپ جو و سوپ شیر و سوپ ورمیشل اشاره کرد. در این بخش ما قصد داریم تا شما را با روش پخت سوپ ورمیشل به صورت مرحله به مرحله آشنا سازیم.

    دستور پخت سوپ ورمیشل

    مواد لازم

    پیاز : ۱ عدد
    سس سویا : ۳ قاشق غذا خوری
    فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چای خوری
    رشته سوپی : ۱ لیوان
    گوجه فرنگی : ۳ عدد
    کنجد : ۳ قاشق غذا خوری
    آب گوشت : ۲ لیوان
    سیر : ۳ حبه
    کره : ۵۰ گرم
    نمک : به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ ورمیشل

    ابتدا در درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید وقتی که روغن داغ شد پیاز و سیر خرد شده را در درون روغن بریزید و تفت دهید سپس گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و در درون قابلمه بریزید و بعد از این که گوجه فرنگی های سرخ شدند فلفل قرمز و سس سویا و کنجد را به مواد سوپ اضافه کنید و این مواد را نیز تفت دهید. در مرحله بعدی دستور پخت سوپ ورمیشل آب گوشت را به همراه ۲ لیوان آب به مواد سوپ اضافه کنید و حرارت گاز را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ با حرارت ملایم پخته شود سپس رشته سوپی را به سوپ ورمیشل اضافه کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مقوی

    اضافه کردن رشته های سوپی به مواد سوپ

    بعد از اینکه رشته نرم شد و سوپ به خوبی لعاب انداخت می توانید آن را در درون ظرف مناسبی برای سرو بریزید.

    طرز تهیه سوپ ورمیشل

    نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل سوپ ورمیشل

    برای خوش طعم کردن سوپ ورمیشل می توانید به آن زعفران و فلفل اضافه کنید.
    اگر آب گوشت در دسترس ندارید می توانید در طرز تهیه سوپ ورمیشل از عصاره گوشت و یا عصاره مرغ استفاده نمایید.
    می توانید برای لعاب دار کردن سوپ ورمیشل ۱/۲ سیب زمینی رنده شده به سوپ اضافه کنید.

    سوپ ورمیشل خوشمزه

    سوپ ورمیشل یکی از پیش غذا های خوشمزه است که می توانید آن را برای سفره های افطار ماه رمضان نیز طبخ کنید. امیدواریم از تهیه سوپ ورمیشل در منزل نهایت لذت را ببرید در صورت تمایل می توانید برای مشاهده دستور پخت سوپ های خوشمزه و خوش طعم به بخش انواع آش و سوپ مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما