دسته ها
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

چگونه دسر موز خوشمزه و دوست داشتنی درست کنیم؟

  • ندا خوشرو
  • ۲۱ دی ۱۳۹۹
  • ۰

دسر موز به خاطر طعم خوب و ایده آل موز یکی از پرطرفدارترین دسر ها در بین همه رده های سنی است و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم این نوع دسر خوشش نیاید. طرز تهیه دسر موز را به شما عزیزان در این مطلب آشپزی مجله آرگا آموزش می دهیم.

از آنجایی که موز میوه ای خوش مزه ای و همه پسند می باشد طرز تهیه دسر موز می تواند ایده خوبی برای خوبی برای پذیرایی باشد دسر موز یکی از انواع دسر های خوشمزه است که می توانید آن را به عنوان بهترین دسر برای مهمانی ها و مجالس خود در منزل تهیه کنید و از آن نهایت لذت را ببرید.

دسر خوراکی خوشمزه ای  است که بسیار پرطرفدار است و انواع مختلفی  دارد شما می توانید دسرها را با خوراکی ها و میوه های متنوع تهیه نمایید. از محبوب ترین دسر ها می توان به دسر با بیسکویت پتی بور و دسر پلمبیر و دسر موز اشاره کرد. در این بخش روش تهیه دسر موز را با روشی متفاوت مشاهده می کنید.

دسر موز

مواد لازم

  • کره : ۱/۴ پیمانه
  • موز کوچک : ۶ عدد
  • بادام پرک پوست کنده : نصف پیمانه
  • هل : ۴ عدد
  • پودر قند : ۱/۳ پیمانه
  • لیمو ترش کوچک : ۱ عدد
  • آب پرتقال و یا آب آناناس : ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه دسر موز و بستنی

دسر موز خوشمزه

ابتدا پوست موزها را بکنید و آن ها را به صورت طولی به دو نیم برش دهید و سپس ۱/۲ کره را در درون تابه ای بزرگ بریزید و تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس موزها را در درون کره بریزید تا سرخ و طلایی رنگ شوند و سپس طرف دیگر موزها را نیز سرخ نمایید بعد از این که همه موزها سرخ شدند آن ها را از درون تابه خارج کنید. باقی مانده کره را در درون تابه ای دیگر بریزید.

بعد از این که کره ذوب شد دانه های هل و بادام را به کره اضافه نمایید و آن ها را نیز تفت دهید و در طول تفت خوردن این مواد آن ها را به صورت مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شوند سپس پوست رنده شده لیمو ترش را به همراه پودر قند و آب پرتقال و یا آب آناناس به مخلوط بادام و دانه های هل اضافه نمایید و مواد را تا زمانی غلیظ شوند حرارت دهید در واقع با این مواد سس دسر را آماده کرده اید.

در مرحله آخر طرز تهیه دسر موز بعد از این که سس دسر آماده شد موزهای سرخ شده را در درون ظرف مناسبی بچینید و سس مخصوص دسر موز را بر روی موز ها بریزید و این دسر خوشمزه را به همراه بستنی سرو نمایید.

  •  آرون گروپس

طرز تهیه دسر موز با سس مخصوص

آموزش تهیه دسر موز با پودر ژلاتین

دسر موز از جمله دسرهای عالی و پرطرفدار برای سرو در میهمانی ها و مجالس مختلف می باشد که این دسر را می توان با روش ها و دستور تهیه های متفاوت و در عین حال ساده ای تهیه کرد و از طعم دسر موزی مورد نظر بی نهایت لذت برد.

مواد لازم:

  • موز بزرگ: ۳ عدد
  • شیر: ۲ لیوان
  • پودر ژلاتین: ۲.۵ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۵۰ گرم
  • وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • آب: ۱ استکان

طریقه تهیه دسر موز با ژلاتین

دستور تهیه:

ابتدا باید پودر ژلاتین را با استفاده از روش بن ماری یا همان بخار آب باز کنید به این صورت که آن را درون ظرفی شیشه ای مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کنید، سپس ظرف را روی بخار آب یا حرارتی غیر مستقیم بگذارید تا ژلاتین در آب حل گردد و پس از حل شدن ظرف را کنار قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه دسر موز باید شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را به آن بیفزایید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر به خوبی در شیر حل گردد و پیش از جوشیدن شیر آن را از روی حرارت بردارید.

سپس پودر ژلاتین حل شده را به ترکیب شیر و شکر اضافه نمایید و هم بزنید، بعد اندکی زمان دهید تا ترکیب مقداری خنگ گردد.

پوست موزها را بگیرید و دور بیندازید و بعد موزها را پوره نمایید و یا به شکل ریز خرد کنید. پس از اضافه کردن وانیل و کره به آن باید با همزن مقداری مواد را هم بزنید.

مواد هم زده شده را درون دستگاه مخلوط کن بریزد و ترکیب شیر و ژلاتین و شکر را نیز به مواد بیفزایید و مواد را مخلوط نماید.

در آخر مواد ترکیب شده را درون قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد و بعد میل نمایید.

روش تهیه دسر موز با ژلاتین

در تهیه دسر موز هرگز از موز های له استفاده نکنید زیرا در مرحله سرخ شدن له تر می شوند و دسر شما شکل و ظاهری نامطلوب پیدا می کند, امیدواریم از تهیه این نوع دسر خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانوادتان سپری نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *