پشمک از انواع تنقلات خوشمزه است که از شکر تهیه می شود و شما می توانید این نوع خوراکی خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پشمک را با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

پشمک یکی از شیرینی های پرطرفدار در یزد است و در استان های دیگر نیز این شیرینی در همه رده های سنی محبوب و دوست داشتنی است. طرز تهیه پشمک را با بهترین روش در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

پشمک و زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های خوشمزه ای هستند که شما می توانید در مجالس افطاری خود از مهمان هایتان با این نوع شیرینی ها پذیرایی کنید. بهتر است که پشمک را به صورت تازه مصرف کنید زیرا پس از مدتی رشته های پشمک به هم فشرده می شوند و حالت اولیه خود را از دست می دهند.

روش تهیه پشمک در منزل

مواد لازم

آرد سفید : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱ کیلو
روغن : ۴۰۰ گرم

طرز تهیه پشمک خوشمزه در منزل

طرز تهیه پشمک با بهترین روش

ابتدا شکر را در مقداری آب بریزید تا قوام بیاید و به شکل عسل در آید سپس ته یک سینی را چرب کنید و شکر قوام یافته را در درون سینی بریزید و سینی را بر روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود سپس مایع را به شکل کلاف در آورید و از هر طرف آن چند نفر باید بکشند تا دراز شود و سپس کلاف ها را بر روی هم برگردانید و دوباره آن را بکشید تا به خوبی سفت شود. در مرحله بعدی طرز تهیه پشمک آرد سفید را در درون روغن داغ بریزید و آرد را در درون روغن تفت دهید و سپس آرد را در کف سینی بریزید و سینی را حرارت دهید سپس مایه به دست آمده را به کمک چند نفر با دست های چرب و روغنی بچرخانید تا به صورت پشمک در آید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه مسقطی با دو روش مسقطی شیرازی و مسقطی زعفرانی

 پشمک خوشمزه

بعد از این که پشمک آماده شد می توانید آن را به همراه اعضای خانواده خود میل کنید و از طعم بی نظیر این خوراکی متفاوت و خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت شیرینی های مختلف در خانه به بخش انواع شیرینی مراجعه نمایید.

منبع : آرگا

برچسب‌ها
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی آلمانی و نکات کلیدی پخت بهتر

در این مطلب به طرز تهیه ی شیرینی آلمانی یا مربایی می پردازیم که یک شیرینی خشک و خوشمزه مخص…