آرگا
  • کد خبر: 66492
    تعداد بازدید : 972 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک موزی با بهترین دستور پخت

    پختن کیک یکی از جذاب ترین بخش های آشپزی است. کیک ها انواع مختلفی دارند و در این میان کیک های میوه ای از خوشمزه ترین انواع کیک ها محسوب می شوند. در ادامه این بخش طرز تهیه کیک موزی با بهترین روش را در اختیار شما قرار داده ایم.

    کیک موزی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که شما می توانید این نوع کیک را برای جشن تولد و یا به عنوان دسر و عصرانه در منزل تهیه نمایید. طرز تهیه کیک موزی را در این بخش به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم. 

    از انواع کیک های خوشمزه می توان به کیک سیب و کیک نارگیلی و کیک موزی اشاره کرد این نوع کیک ها می توانند مناسب ترین نوع کیک برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس باشند. طرز پخت کیک موزی را در مطلب زیر در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    طرز تهیه کیک موزی با آسان ترین روش

    مواد لازم

    شکر : ۱ لیوان
    موز رسیده : ۳ عدد
    کره : ۱/۲ لیوان
    آرد : ۲ پیمانه
    تخم مرغ : ۲ عدد
    بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
    وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
    نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
    گردو خرد شده : ۱/۲ لیوان

    طرز تهیه کیک موزی

    ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و در درون ظرفی مناسبی کره و شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه یکدست و کرم رنگی از مخلوط این مواد بوجود آید.

    مخلوط کردن کره با شکر هم زدن کره و شکر
    در مرحله بعدی طرز تهیه کیک موزی تخم مرغ ها را به صورت تکی تکی به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها مایه کیک را هم بزنید تا به خوبی با تخم مرغ و با مواد دیگر کیک مخلوط شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک باقلوا خانگی خوشمزه به همراه نکات طلایی

    اضافه کردن تخم مرغ به مایه کیک

    سپس موز را در درون ظرفی جداگانه به کمک قاشق له کنید و به مایه کیک اضافه کنید.

    له کردن موز

    گردو و آرد و بیکینگ پودر را نیز با یکدیگر مخلوط کنید و همه این مواد را به مایه کیک اضافه نمایید و سپس مایه کیک را هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.

    اضافه کردن موز و گردو و آرد به مایه کیک
    بعد از درست کردن مواد قالب فر را چرب کنید و یا کاغذ روغنی در درون قالب فر بیندازید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و سپس قالب فر را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.

    کیک موزی     کیک موزی با بهترین طعم

    بعد از این که کیک کمی خنک شد آن را در درون یخچال قرار دهید تا برای سرو به خوبی خنک شود می توانید قبل از سرو کیک را به کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی تزیین کنید. در دستور پخت کیک موزی می توانید کیک را به صورت دو قسمتی بپزید و در بین کیک و روی کیک خامه و موز قرار دهید. اگر شما می خواهید با پخت کیک های مختلفی آشنا شوید می توانید به بخش انواع کیک مجله آرگا مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما