آرگا
  • کد خبر: 66467
    تعداد بازدید : 1,041 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خورش ریواس خوش طعم و خوشمزه

    خورش ریواس به خاطر طعم ترش و بی نظیری که دارد از خوشمزه ترین خورش های فصل بهار است. در این بخش از آشپزی مجله آرگا طرز تهیه خورش ریواس را به صورت مرحله به مرحله به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    خورش های ایرانی انواع مختلفی دارند و شما می توانید در برنامه غذایی خود خورش های متنوع و مختلفی را قرار دهید یکی از خوش طعم ترین خورش ها ریواس است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه خورش ریواس با بهترین روش را در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

    خورش کرفس و خورش قورمه سبزی و خورش ریواس از خوشمزه ترین خورش هایی هستند که می توانید آن ها را با سبزیجات طبخ کنید. در این مطلب طرز تهیه خورشت ریواس را ملاحظه می کنید شما می توانید با کمک این مطلب آموزشی، خورش ریواس با طعم متفاوت و بی نظیری را در منزل تهیه کنید.

    خورش رواس خوشمزه و خوش طعم

    مواد لازم برای ۳ نفر

    نعنا خشک : ۲ قاشق غذا خوری
    فلفل و نمک : به میزان لازم
    جعفری : ۲۵۰ گرم
    گوشت خورشتی : ۳۰۰ گرم
    پیاز بزرگ : ۱ عدد
    ریواس : ۵۰۰ گرم
    رب انار ترش : ۱ قاشق مرباخوری پر

    طرز تهیه خورش ریواس

    در مرحله اول دستور پخت خورش ریواس ساقه ها و پوست روی ریواس را جدا کنید و سپس ریواس ها را بشویید و آن ها را کاملا خشک کنید و به اندازه کرفس آن ها را خرد کنید سپس جعفری های تمیز را خرد کنید و پیاز را نیز خرد کنید.

    ریواس
    در مرحله بعدی طرز تهیه خورش ریواس, پیاز را در درون روغن مقداری تفت دهید و بعد از این که پیاز نیمه سرخ شد گوشت و ادویه ها را به پیاز را به پیاز اضافه کنید.

    تفت دادن گوشت

    بعد از تفت خوردن گوشت مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه فسنجان با مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ

    اضافه کردن آب به مخلوط گوشت و پیاز

    نعنا خشک و جعفری ریز شده را در درون ظرف دیگری تفت دهید و سپس مخلوط این سبزیجات را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و ۶۰ دقیقه منتظر بمانید تا گوشت به خوبی پخته شود.

    اضافه کردن جعفری و نعنا سرخ شده به خورش ریواس

    بعد از این که گوشت خورش پخته شد ریواس های خرد شده و رب انار را به خورش اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز به خورش زمان بدهید تا به خوبی جا بیفتد.

      طرز تهیه خورش خوشمزه ریواس خورش ریواس

    نکاتی برای پخت بهتر خورش ریواس

    1. در طرز تهیه خورش ریواس می توانید از نعنا تازه استفاده کنید و میزان نعنای تازه برای این خورش به اندازه ۴ قاشق غذا خوری نعنا ساطوری شده است.
    2. مقدار رب انار را می توانید بنا بر ذائقه خود افزایش دهید.
    3. چاشنی های ترش نظیر گرد لیمو و گرد غوره طعم این خورش را بهتر می کنند.
    4. به جای رب انار می توانید از رب آلوچه و یا رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
    5. رب انار را می توانید از خورش حذف کنید و به جای رب از آبلیمو استفاده نمایید.

    طرز تهیه خورش ریواس

    بعد از این خورش ریواس آماده شد می توانید آن را برای سرو در درون ظرف مناسبی بکشید و در کنار برنج میل نمایید. امیدواریم از تهیه خورش ریواس در منزل نهایت لذت را ببرید و اوقات خوب و خوشی را در کنار اعضای خود سپری کنید. به شما پیشنهاد می کنیم برای آموزش پخت خورشت های خوشمزه ایرانی به بخش انواع خورشت مراجعه نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما