آرگا
  • کد خبر: 66052
    تعداد بازدید : 250 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه و خوش طعم + نکات کلیدی

    گلابی از انواع میوه های خوشمزه است که می توانید در مدت زمان کوتاهی کمپوت آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کمپوت گلابی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    کمپوت ها از انواع خوردنی های خوشمزه هستند که می توانید با کمک میوه های مختلف  کمپوت های خوشمزه ای را تهیه کنید. در این بخش طرز تهیه کمپوت گلابی را مشاهده خواهید کرد.

    کمپوت گلابی و کمپوت گیلاس و کمپوت هلو از انواع کمپوت های خوشمزه و پرطرفدار هستند که در منزل نیز می توانید این نوع کمپوت ها را تهیه کنید. طرز درست کردن کمپوت گلابی با بهترین روش را در این بخش مشاهده خواهید کرد.

    طرز تهیه کمپوت گلابی با روشی آسان

    مواد لازم

    گلابی : ۱ کیلو
    شکر : ۳۰۰ گرم
    آب : ۲.۵ لیوان
    گلاب : ۱/۲ لیوان
    آبلیمو : ۱ قاشق چای خوری
    هل : ۴ عدد

    طرز تهیه کمپوت گلابی

    ابتدا گلابی ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و سپس گلابی ها را از وسط نصف کنید و دانه و قسمت های داخلی گلابی را جدا کنید می توانید گلابی ها را خرد کنید و یا آن ها را به همان شکلی که نصف کرده اید در کمپوت گلابی استفاده کنید.

    نصف کردن گلابی خرد کردن گلابی ها
    در مرحله بعدی روش درست کردن کمپوت گلابی آب و شکر و گلاب را با یکدیگر در درون قابلمه ای مناسبی مخلوط کنید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید با کمک قاشق مخلوط شکر و آب را هم بزنید تا شکر به خوبی در درون آب حل شود.

    قرار دادن مخلوط شکر و آب و گلاب بر روی گاز

    سپس گلابی ها را در درون شربت کمپوت بریزید و شعله گاز را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گلابی ها به خوبی پخته و نرم شوند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کمپوت زردآلو خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله

    ریختن گلابی ها در درون شربت
    بعد از این که کمپوت خنک شد آن را در درون ظرف شیشه ای قرار دهید و درب ظرف را ببندید و بطری ها را در درون یخچال بگذارید تا کمپوت سرد شود.

    کمپوت گلابی خوش طعم

    نکات طلایی در تهیه کمپوت گلابی

    ۱.می توانید برای تهیه کمپوت گلابی مقداری زعفران به کمپوت اضافه نمایید تا کمپوت گلابی خوشرنگ و خوش طعم شود.
    ۲. برای خوش طعم کردن کمپوت گلابی می توانید به جای آبلیمو از ۱ قاشق رنده پوست لیمو ترش استفاده کنید.
    ۳. بعد از ریختن کمپوت در درون شیشه ها می توانید با کمک چاقوی تیزی همه حباب های میان مواد کمپوت را از بین ببرید.

    کمپوت گلابی
    ۴. کمپوت گلابی را می توانید به مدت چند روز در درون یخچال نگهداری کنید.
    ۵. برای جلوگیری از سیاه شدن گلابی ها می توانید آن ها را بعد از پوست کندن در درون کاسه ای که حاوی مخلوط آب و سرکه است قرار دهید.

    روش تهیه کمپوت گلابی

    کمپوت گلابی را می توانید به عنوان میان وعده میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه کمپوت گلابی در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده تهیه کمپوت ها با هر طعم دلخواهی به بخش انواع کمپوت مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما