دسته ها
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه بیفتک خوشمزه و خوش طعم

  • ندا خوشرو
  • ۱۹ تیر ۱۳۹۹
  • ۰

بیفتک یکی از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار است که با گوشت بی استخوان تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه بیفتک را با بهترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.

بیفتک جزء غذا های ملل است که در کشورهای نیز تهیه می شود در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با دستور ساخت بیفتک با بهترین روش آشنا سازیم که شما می توانید با کمک این دستور غذایی بیفتک خوشمزه ای را تهیه کنید.

کباب چنجه و بیفتک و استیک از انواع غذا های لذیذ و پرطرفدار هستند که شما کدبانوهای عزیز می توانید این غذا ها را در خانه بپزید. دستور پخت بیفتک را با روشی آسان در این مطلب در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

طرز تهیه بیفتک در خانه

مواد لازم

گوشت بی استخوان گوساله : ۷۵۰ گرم
فلفل : به میزان لازم
پیاز : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
نمک : به میزان لازم
کره : ۲۵۰ گرم
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
برگ بو : ۴ عدد

طرز تهیه بیفتک

در مرحله اول طرز تهیه بیفتک ابتدا گوشت را به اندازه کف دست به صورت ورقه ورقه برش دهید و با تیزی کارد آشپزخانه بر روی گوشت بزنید تا نرم شود.

برش دادن گوشت کوبیدن گوشت

پیاز ها را خرد کنید و سپس گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید و سپس پیاز های خرد شده را به گوشت اضافه کنید.

  •  آرون گروپس

خرد کردن پیاز

بعد از این که گوشت و پیاز ها سرخ شدند یک لیوان آب به آن ها اضافه کنید و سپس حرارت گاز را کم کنید تا گوشت بپزد.

سرخ کردن پیاز و گوشت

بعد از ۶۰ دقیقه نمک و برگ بو و فلفل را به گوشت اضافه کنید اگر گوشت پخته نشده بود دوباره یک لیوان آب بر روی گوشت بریزید تا به طور کامل پخته شود. رب گوجه فرنگی را در درون کره سرخ کنید و بعد از این که گوشت پخته شد رب را بر روی گوشت بریزید.
در درون قابلمه ای مناسب سیب زمینی ها را بپزید و بعد از پخته شدن آن ها را خرد کنید و در درون کره سیب زمینی ها را سرخ کنید  بیفتک را در درون دیس بکشید و سیب زمینی ها را در دور بیفتک بچینید سیب زمینی ها را می توانید در درون فر نیز تنوری کنید.

    روش تهیه بیفتک در منزل

روش تهیه بیفتک مرغ

در این بخش از آموزش تهیه بیفتک قصد داریم دستور تهیه این غذای خوشمزه با مرغ به جای گوشت قرمز در اختیارتان قرار دهیم که از نظر تغذیه ای نیز سالم تر می باشد، بنابراین در ادامه همراه ما شوید.

مواد لازم

  • آرد گندم/ به مقدار لازم
  • پیاز/ یک عدد
  • جعفری ریزه شده/ یک پیمانه
  • سینه مرغ چرخ کرده/ یک کیلو گرم
  • روغن مایع/ به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه/ به میزان لازم

دستور پخت بیفتک با مرغ

سینه مرغ که چرخ کرده، پیاز رنده شده و جعفری، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید و ورز دهید، سپس با استفاده از دست های خود مقداری از خمیر آن را بردارید و به شکل کوفته قلقلی درست کرده و به سیخ بزنید، در صورت تمایل می توانید بین کوفته ها را گوجه های کوچک و فلفل قرار دهید.

دستور تهیه بیفتک مرغ

در مرحله بعدی طرز تهیه بیفتک مرغ، سیخ ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به روغن آغشته کنید و آن را بر روی سه پایه بلند با ترکیب مایکرویو ۱۸۰ وات و گریل در حدود ده تا دوازده دقیقه زمان دهید تا بیفتک مرغ به خوبی پخته و برشته شود و مابین کار آن را برگردانید.

نکاتی درباره بیفتک مرغ

گوشت سینه مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین بوده و از چربی کمتری برخوردار است، بنابراین از نظر تغذیه ای مصرف آن برای افرادی که می خواهند کالری کمتری در طول روز مصرف کنند، برای ورزشکاران و نیز افرادی که چربی خون بالایی دارند، توصیه می شود.

جالب است بدانید که ران مرغ چربی بیشتری دارد و نرم تر و خوشمزه تر می باشد، از این رو بسیاری از افراد ترجیح می دهند از ران مرغ در تهیه این نوع بیفتک استفاده کنند. ضمن اینکه آهن و روی در قسمت ران مرغ بیشتر از قسمت سینه آن می باشد و از این نظر ران مرغ را دارای ارزش تغذیه ای نزدیک به گوشت قرمز می دانند. همچنی افرادی که اسید اوریک بدن آنها بالا است می توانند به جای مصرف گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنند.

همچنین افراد گوشت ران مرغ برای افراد مبتلا به کم خونی نیز پیشنهاد می شود، به طور کلی در هر ۱۰۰ گرم گوشت مرغ بدون چربی حدوداً ۲۰۰ کیلوکالری انرژی وجود دارد.

روش تهیه بیفتک مرغ

امیدواریم از دستور تهیه بیفتک در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید بیفتک را می توانید با انواع نوشیدنی ها نظیر لیموناد و یا دوغ میل کنید. نوش جان

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *