آرگا
  • کد خبر: 65480
    تعداد بازدید : 2,008 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شیرینی مربایی در خانه با طعم عالی

    شیرینی مربایی از انواع شیرینی های خوشمزه و خشک است که می توانید این نوع شیرینی پرطرفدار را با کمی دقت و صبر در منزل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی مربایی را به صورت مرحله به مرحله در ادامه این مطلب به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    شیرینی مربایی، شیرینی خوشمزه ای است که می توانید آن را به عنوان شیرینی عید نوروز هم در نظر بگیرید و با این شیرینی از مهمان های خود در عید نوروز پذیرایی کنید. طرز تهیه شیرینی مربایی با آسان ترین روش را در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

    شیرینی مربایی، شیرینی نارگیلی و شیرینی برنجی از خوش طعم ترین شیرینی های خانگی هستند که هر کدبانویی به تهیه این نوع شیرینی های پرطرفدار در منزل علاقه مند است پخت شیرینی مربایی در منزل نیز امکان پذیر است که در ادامه این بخش روش تهیه این شیرینی خوشمزه را ارائه داده ایم.

    طرز تهیه شیرینی مربایی

    مواد لازم

    کره نرم شده : ۱ پیمانه
    وانیل : ۲ قاشق چای خوری
    شکر : ۲/۳ پیمانه
    آرد : ۲ پیمانه + ۲ قاشق غذا خوری
    مربا : ۱/۲ پیمانه
    گلاب : ۱قاشق چای خوری

    مواد لازم برای رویه شیرینی

    خامه : ۱ قاشق غذا خوری
    وانیل شکری : ۱ قاشق چای خوری
    شکر : ۱۲۰ گرم

    طرز تهیه شیرینی مربایی

    در مرحله اول طرز تهیه شیرینی مربایی ابتدا کره را در درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک دور تند همزن کره را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید و سپس همزن را بر روی دور متوسط تنظیم کنید و شکر را به صورت آرام آرام به کره اضافه کنید و مخلوط کره و شکر را به خوبی با یکدیگر هم بزنید و بعد از تمام شدن شکر نیز مایه خمیر شیرینی را به مدت ۴ دقیقه دیگر نیز هم بزنید.

    هم زدن مخلوط کره و شکر

    در مرحله بعدی طرز پخت شیرینی مربایی گلاب و وانیل را به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک همزن مایه شیرینی را هم بزنید تا به خوبی با این مواد مخلوط شود و سپس آرد را ۳ بار الک کنید و یک سر قاشق نمک به آرد اضافه کنید و آرد را نیز به صورت آرام آرام به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط مایه شیرینی و آرد را هم بزنید.

    الک کردن آرد

    اضافه کردن آرد به مایه شیرینی خمیر آماده شیرینی مربایی
    بعد از این که همه مواد شیرینی را به خوبی با یکدیگر مخلوط کردید در درون ظرف پلاستیکی را چرب و یا آرد پاشی کنید و سپس خمیر را در درون پلاستیکی قرار دهید و درب ظرف را ببندید و خمیر را به مدت ۴ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

    قرار دادن خمیر شیرینی مربایی در درون ظرف پلاستیکی
    بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون یخچال بیرون آورید و سپس فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و درون قالب فر را نیز کاغذ روغنی بیاندازید و از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بردارید و خمیر را گلوله کنید و سپس گلوله های خمیر را در درون قالب فر قرار دهید توجه داشته باشید که گلوله های خمیر باید صاف و گرد باشند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه گز آردی اصفهان با طعم عالی

    گلوله کردن خمیر شیرینی مربایی

    بعد از گلوله کردن خمیر های شیرینی وسط آن ها را گود کنید و در داخل آن ها را با مربا و یا مارمالاد پر کنید.

    ریختن مربا در درون خمیر شیرینی مربایی

    خمیر ها را به مدت ۱۵ دقیقه در درون فر قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه قالب فر را از درون فر بیرون آورید و در جایی مناسب به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی خنک شوند.
    در مرحله آخر، شکر و خامه و وانیل شکری را در درون ظرفی مناسب با کمک همزن با یکدیگر مخلوط کنید تا مواد نرم شوند و سپس مخلوط این مواد را بر روی شیرینی های سرد بریزید و سپس دوباره شیرینی ها را در درون یخچال قرار دهید تا رویه آن ها به خوبی بسته شود.

      ریختن مخلوط خامه و شکر بر روی شیرینی مربایی شیرینی مربایی خوشمزه   طرز تهیه شیرینی مربایی در خانه

    نکات طلایی برای پخت بهتر شیرینی مربایی

    ۱.شیرینی مربایی را می توانید به مدت ۶ روز در درون ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
    ۲. برای خوش طعم کردن این شیرینی می توانید به مایه خمیر آن زعفران اضافه کنید.
    ۳. بهترین نوع مربا برای تهیه این نوع شیرینی مربای زرشک و یا مارمالاد آلبالو است.
    ۴. خمیر شیرینی را می توانید در درون نایلون به مدت ۱ هفته در درون یخچال نگهداری کنید.

    طرز تهیه شیرینی مارمالادی
    ۵. برای گلوله کردن خمیر شیرینی بهتر است دست خود را چرب کنید تا خمیر به دست شما نچسبد.
    ۶. اگر خمیر دارای چسبندگی است آن را دوباره به مدت ۱ تا ۲ ساعت دیگر در ردون یخچال قرار دهید.
    ۷. برای تهیه مارمالاد می توانید مربای هر میوه دلخواهی را با مقدار کمی از شهدش میکس کنید.
    ۸. می توانید در طرز تهیه شیرینی مربایی خمیر را به شکل دلخواه خود با قالب شیرینی قالب بزنید و سپس به روشی که گفته شد مربا را بر روی خمیر بریزید.

    قالب زذن خمیر قالب زدن خمیر شیرینی مربایی شیرینی مربایی به شکل قلب

    دستور پخت شیرینی مربایی خوشمزه و پرطرفدار را در این مطلب آشپزی مجله آرگا ملاحظه کردید که امیدواریم از پخت این شیرینی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده پخت شیرینی های مختلف می توانید به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :