آرگا
  • کد خبر: 64489
    تعداد بازدید : 757 بازدید
    تاریخ انتشار : ۷ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه قهوه اسپرسو و نکات کلیدی در تهیه آن

    اسپرسو قهوه غلیظی است که مربوط به کشور ایتالیا می باشد و نوشیدن این قهوه در ایتالیا دارای آداب و رسوم خاصی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه قهوه اسپرسو را به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات طلایی در تهیه آن، آموزش می دهیم.

    قهوه ها انواع متفاوتی دارند که قهوه اسپرسو یکی از انواع قهوه ها با طعم متفاوت است. اگر شما ترجیح می دهدی قهوه اسپرسو را در منزل تهیه کنید باید وسیله مخصوص به تهیه این قهوه را در منزل داشته باشید. طرز تهیه قهوه اسپرسو را در این بخش مشاهده خواهید کرد.

    قهوه فرانسه و قهوه ترک و قهوه اسپرسو ایتالیایی از انواع قهوه ها خوش طعم می باشند که در کشور ایران نیز بسیار پرطرفدار می باشند. در مطالب قبلی طرز تهیه قهوه ترک و قهوه فرانسه را مشاهده کردید در این مطلب قصد داریم تا شما را با روش درست کردن قهوه اسپرسو آشنا سازیم.

    قهوه اسپرسو

    مواد لازم برای ۲ نفر

    قهوه اسپرسو آسیاب شده : ۲ قاشق مرباخوری پر
    آب سرد : ۲ پیمانه
    شکر : به میزان لازم ( در صورت دلخواه )
    قوری موکاپات

    آموزش تصویری روش تهیه قهوه اسپرسو

    طرز تهیه قهوه اسپرسو با قوری موکاپات

    ابتدا آب سرد را در درون محفظه پایینی دستگاه بریزید توجه داشته باشید که آب باید پایین تر از سوپاپ دستگاه قرار بگیرد.

    ریختن آب در درون قوری موکا

    سپس قهوه اسپرسو را در درون بخش میانی قوری اسپرسو ( سبد قوری ) بریزید.

    ریختن قهوه در درون سبد قوری

    در مرحله بعدی طرز تهیه قهوه اسپرسو بخش میانی قوری موکاپات را بر روی محفظه آب قرار دهید و بخش بالایی دستگاه را نیز را بر روی بخش میانی قرار دهید و این بخش را باید به صورت پیچی محکم کنید.

    قرار دادن اجزای قوری موکا بر روی هم
    در مرحله آخر روش تهیه قهوه اسپرسو دستگاه قهوه اسپرسو را بر روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید.

    قرار دادن قوری موکاپات بر روی اجاق گاز برای تهیه قهوه اسپرسو

    چند دقیقه منتظر بمانید تا قهوه به بخش بالایی منتقل شود بعد از این که قهوه در درون محفظه نگهدارنده جمع شد می توانید اجاق گاز را خاموش کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه قهوه فرانسه و نکات کلیدی ایجاد بهترین طعم

    قهوه اسپرسو آماده شده

    سپس قهوه را می توانید برای سرو در درون فنجان بریزید.

    قهوه اسپرسو آماده سرو طرز تهیه قهوه اسپرسو با بهترین روش

    نکات طلایی برای تهیه قهوه اسپرسو

    ۱.از قوری موکا برای تهیه قهوه اسپرسو استفاده می شود بنابراین میزان قهوه و آب بستگی به حجم قوری موکا دارد این قوری دارای اندازه مناسبی برای ۱ تا ۱۲ نفر است.
    ۲. برای استفاده از قوری موکا نیازمند یک وسیله حرارتی مانند اجاق گازی یا برقی هستید.
    ۳. اجزای تشکیل دهنده قوری موکا را در تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.

    اجزای قوری موکاپات
    ۴.قهوه اسپرسو باید حتما آسیاب شده باشد تا بتوانید آن را در قوری موکاپات تهیه نمایید.
    ۵. به ازای هر ۱ نفر باید ۱ قاشق مرباخوری پر قهوه و ۱ فنجان آب در درون قوری موکا بریزید.
    ۶. قهوه اسپرسو را نباید فشرده کنید.
    ۷. در هنگام طرز تهیه قهوه خوش طعم اسپرسو نباید اجازه دهید که در مرحله آخر قهوه در درون محفظه بالایی دستگاه قل قل کند.
    ۸. قوری موکاپات را هرگز با مواد شوینده قوی و مایع ظرفشویی نشویید.
    ۹. قهوه اسپرسو را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید و حتما توجه داشته باشید که قهوه باید اصل و خوب باشد.

    قهوه اسپرسو با طعمی بی نظیر

    برای نوشیدن قهوه اسپرسو ابتدا یک جرعه آب بنوشید تا هر گونه مزه ای که در درون دهان شما وجود دارد از بین برود سپس قهوه را در درون فنجان مناسبی بریزید و سرو کنید. امیدواریم از طرز تهیه قهوه اسپرسو در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات زیبایی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش تهیه انواع نوشیدنی گرم کلیک کنید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :