آرگا
  • کد خبر: 6216
    تعداد بازدید : 21,045 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۴
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و باکلاس

    دسر پان اسپانیا یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که می توانید آن را در خانه تهیه کرده و در میهمانی ها از آن استفاده کنید. این دسر خوشمزه به سادگی قابل طبخ است.

    یکی از دسرهای خوشمزه، دسر پان اسپانیایی است که به دلیل ترکیب مواد خوشمزه، این دسر طعم بسیار عالی دارد. در این پست طرز تهیه دسر پان اسپانیای آموزش داده می شود.

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا

    دسر پان اسپانیامواد لازم :

    ۱- گردو خرد شده : نصف پیمانه

    ۲- آرد الک شده : نصف پیمانه

    ۳- تخم مرغ : ۲ عدد

    ۴ – شکر : ۱ لیوان

    ۵ – شیر : ۱ لیتر

    ۶ – نشاسته : ۲ قاشق سوپ خوری

    ۷ – وانیل : نصف قاشق چای خوری

    ۸ – کره : ۵۰ گرم

    ۹ – بیسکویت پتی پور: ۱ الی ۲ بسته

    ۱۰- کاکائو : ۳ قاشق سوپ خوری

    ۱۱- خامه : ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه دسر:

    ۱- در مرحله اول تهیه دسر پان اسپانیا، تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی خوب هم بزنید.

    ۲- سپس شیر را داخل قابلمه ریخته و نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

    ۳- دراین مرحله ، آرد الک شده را به شیر اضافه کنید.

    ۴- مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر بیافزایید.

    ۵- مواد آماده شده در مرحله قبل را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار داده تا غلیظ شود.

    ۶- آخر سر کره و وانیل را به مخلوط به دست آمده ، اضافه کنید.

    ۷- بعد از خاموش کردن شعله، خامه را در انتهای کار اضافه کنید.

    ۸ – دسر پان اسپانیا را می توان با اضافه کردن کاکائو، قهوه ایی درست کرد، در این صورت مواد را در دو قابلمه تقسیم کرده و داخل یکی از مواد کاکائو ریخته و دیگری را چیزی اضافه نمی کنیم تا سفید بماند.

    ۹- ته ظرف یک ردیف بیسکویت می چینیم، سپس مایه قهوه ایی یا سفید را بر روی آن می ریزیم و دوباره یک لایه دیگر بیسکویت می چینیم و گردو خرد شده بر روی آن ها ریخته و دوباره کرم به رنگ دیگر را بر روی بیسکویت ها می کشیم . به همین ترتیب عمل کرده تا ظرف پر شود.

    دسر پان اسپانیا (5)نحوه درست کردن دسر پان

    ۱۰- برای تزیین دسر پان اسپانیا، می توانید برای تزیین لایه بالایی، مقداری از مایه تان را نگه داشته و بعد از اینکه مایه کمی سفت تر شد، توی قیف سر ماسوره ایی ریخته و دایره هایی به اندازه گردو روی پان ایجاد کنید و بعد با پودر کاکائو  روی آن ها را بپوشانید.

    ۱۱- به مدت ۴ ساعت، ظرف حاوی پان را درون یخچال قرار دهید. دقت کنید ظرف حاوی دسر را با چیزی نپوشانید، چون باعث می شود دسر پان خودش را نگیرد. همچنین دسر پان اسپانیا هرچه بیشتر در یخچال نگهداری شود، خوشمزه تر است.

    تصاویر زیر دسر پان اسپانیای می باشد که به شکل های مختلفی تزیین شده است.

    دسر اسپانیاییتزیینات پان اسپانیاپان اسپانیا دسر پان اسپانیا دسر و پان اسپانیادسر پان اسپانیا

    امیدواریم از آموزش طرز تهیه دسر پان اسپانیا لذت برده باشید برای مشاهده طرز تهیه انواع دسر کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :