آرگا
  • کد خبر: 61119
    تعداد بازدید : 1,807 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه قارچ پفکی خوشمزه و دوست داشتنی

    قارچ یکی از خوشمزه ترین نعمت های الهی است و با آن می توان انواع غذا ها و پیش غذا های متنوع را طبخ کرد. در این مطلب ما قصد داریم تا طرز تهیه قارچ پفکی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش دهیم.

    قارچ پفکی از لذیذ ترین غذا های فرنگی است که شما می توانید آن را در منزل به راحتی طبخ کنید. در این بخش از آشپزی مجله آرگا طرز تهیه قارچ پفکی را با بهترین روش مشاهده خواهید کرد امیدواریم از طرز تهیه این غذای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید.

    قارچ پفکی و قارچ سوخاری و قارچ شکم پر از غذا های بی نظیر و متفاوتی هستند این غذا های خوش طعم دارای کالری بسیار کمی می باشند. قارچ پفکی را به اندازه لازم تهیه کیند زیرا اگر قارچ پفکی در درون یخچال بماند حالت پفکی و خوشمزه بدون خودش را از دست می دهد. طرز درست کردن قارچ پفکی مشابه روش تهیه قارچ سوخاری است که در ادامه این مطلب با نحوه تهیه قارچ پفکی آشنا خواهید شد.

    طرز تهیه قارچ پفکی

    مواد لازم

    تخم مرغ : ۲ عدد
    شیر : ۱/۴ لیوان
    قارچ تازه و ریز : ۲۵۰ گرم
    آرد ذرت : ۱/۲ لیوان
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
    پودر سوخاری : ۱ بسته
    روغن مخصوص سرخ کردنی : به یمزان لازم
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه قارچ پفکی

    برای تهیه قارچ پفکی ابتدا قارچ ها را به خوبی تمیز کنید و آن ها را بشویید.

    شستن قارچ تمیز کردن قارچ

    بهتر است قارچ ها را با کمک دستمال مرطوبی تمیز کنید تا موقع سرخ کردن آب نیندازد سپس لایه بالایی قارچ را به کمک چاقو جدا کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه قارچ سوخاری با دو روش متفاوت + نکات کلیدی

    تمیز کردن قارچ با دستمال سفید مرطوب

    سپس تخم مرغ ها را در درون کاسه ای بشکنید و با کمک چنگال و یا همزن آن ها را هم بزنید.

    شکستن تخم مرغ ها در درون ظرف

    شیر را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و بعد بیکینگ پودر را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه نمایید.

    اضافه کردن شیر به تخم مرغ زده شده
    در مرحله بعدی پخت قارچ پفکی، در درون ظرف دیگری آرد ذرت و پودر سوخاری را به همراه نمک و فلفل مخلوط کنید.

    مخلوط کردن آرد ذرت و آرد سوخاری

    قارچ ها را در درون مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید و سپس دوباره قارچ ها را در درون مخلوط آرد و پودر سوخاری بزنید و آن ها را در روغن نسبتا داغی با حرات ملایم سرخ کنید ( توجه داشته باشید که باید روغن روی قارچ را بگیرد).

    مراحل تهیه قارچ پفکی سرخ کردن قارچ در درون روغن

    طرز تهیه قارچ پفکی خوشمزه

    بعد از این که قارچ سرخ شدند آن ها را در درون صافی قرار دهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود. همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه قارچ پفکی بدون صرف مدت زمان زیادی امکان پذیر است. اگر تمایل دارید تا پخت غذا های متنوع با قارچ را یاد بگیرید به شما پیشنهاد می کنیم به بخش انواع غذا با قارچ مراجعه کنید.

    منبع : آرگا