آرگا
  • کد خبر: 60598
    تعداد بازدید : 1,393 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه برشتوک نخودچی خوشمزه در منزل

    شیرینی برشتوک نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل برای عید نوروز و یا سفرهای افطار خود در ماه مبارک رمضان تهیه نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه برشتوک را به همراه نکات طلایی در تهیه این شیرینی مشاهده خواهید کرد.

    برشتوک شیرینی سنتی ایرانی است که می توانید در طرز تهیه برشتوک از آرد نخودچی و یا آرد گندم استفاده نمایید. شیرینی برشتوک در بین کودکان و بزرگسالان بسیار محبوب و پرطرفدار است. در این بخش روش درست کردن برشتوک نخود چی را با بهترین دستور پخت ملاحظه خواهید کرد.

    شیرینی برشتوک و شیرینی میکادو از انواع شیرنی های خوش طعم و خوشمزه هستند. شیرینی برشتوک به حلوا خشک نیز معروف است و این شیرینی می تواند زینت بخش سفره های شما در ماه مبارک رمضان باشد. در تهیه برشتوک از شهد استفاده نمی شود به همین دلیل به آن حلوای خشک گفته می شود.

    حلوای خشک

    مواد لازم

    آرد نخودچی : ۲۵۰ گرم
    پودر قند : ۱۲۵ گرم
    روغن جامد : ۱۲۵ گرم
    پودر کاکائو : ۱ قاشق مرباخوری
    هل و دارچین : ۱/۲ قاشق چای خوری
    شکلات تخته ای : ۵۰ گرم
    آرد سفید : ۵۰ گرم
    پودر پسته ( برای تزیین ) : به میزان لازم

    طرز تهیه برشتوک (حلوا خشک)

    ابتدا آرد نخودچی و آرد سفید را الک کنید.

    الک کردن آرد سفید و آرد نخودچی

    سپس آن ها را تفت دهید و بعد از این که رنگ آن ها طلایی شد روغن را به مخلوط آرد نخود چی و آرد سفید اضافه کنید و مرتب مواد شیرنی را هم بزنید تا به رنگ قهوه ای در آیند.

    تفت دادن آرد نخودچی و آرد سفید طرز تهیه برشتوک نخودچی در منزل تفت دادن آرد برای طرز تهیه برشتوک

    سپس مخلوط مواد شیرینی را از روی حرارت بردارید و پودر قند و پودر دارچین ( الک شده ) را به همراه و هل و پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید.

    اضافه کردن پودر قند به آرد تفت داده شده اضافه کردن پودر دارچین به آکد تفت داده شده برشتوک

    و مواد شیرینی را مرتب هم بزنید تا همه مواد شیرینی به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه برشتوک مواد شیرینی را در درون سینی و یا قالب مناسبی بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید سپس شکلات تخته ای را بر روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و بر روی برشتوک بریزید و پودر پسته را هم بر روی برشتوک بریزید و قالب شیرینی را به مدت ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار دهید. بعد از این که برشتوک را از درون یخچال خارج کردید آن را به صورت لوزی برش دهید و دوباره برش های شیرینی برشتوک را در درون یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوش طعم با روش اصلی

    برش دادن برشتوک برش دادن برشتوک به شکل لوزی

     شیرینی نخودچی

    نکات طلایی در تهیه برشتوک

    • اگر مایه شیرینی شل بود مقداری آرد نخودچی را تفت دهید و به مایه اضافه نمایید.
    • در طرز تهیه شیرینی برشتوک می توایند پودر قند را در درون مایه شیرینی الک نمایید.
    • می توایند به شکلات آب کرده ۲ قاشق روغن مایع اضافه نمایید تا روان تر شود و به راحتی بتوانید آن را بر روی شیرینی بریزید.
    • برشتوک یا همان حلوا خشک را قبل از این که برش بزنید حتما به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار دهید و سپس بعد از مدت زمان ذکر شده برشتوک را از درون یخچال بیرون آورید و برش بزنید اگر در مرحله برش برشتوک بیش از اندازه سفت باشد خرد می شود.

    برشتوک نخودچی

    شیرینی ها تنوع بسیار زیادی دارند یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم برشتوک است که در این مطلب شما را با طرز تهیه برشتوک نخودچی آشنا ساختیم. امیدواریم از تهیه این نوع شیرینی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :