آرگا
  • کد خبر: 60551
    تعداد بازدید : 1,750 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۷ اردیبهشت, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه مشکوفی خوشمزه و پرطرفدار

    مشکوفی یکی از انواع پیش غذا های مازندرانی است که بسیار خوش طعم و خوش عطر است و شما می توانید به جای استفاده از این دسر آماده و کارخانه ای خودتان مشکوفی را در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مشکوفی را در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار داده ایم.

    مشکوفی دسری شبیه به فرنی است و شما می توانید این دسر خوشمزه را در ماه مبارک رمضان با نشاسته تهیه کنید. برای خوش عطر کردن مشکوفی می توانید از گلاب و بهار نارنج و انواع عرقی جات معطر استفاده نمایید. در این بخش از آشپزی طرز تهیه مشکوفی را مشاهده خواهید کرد.

    دستور تهیه مشکوفی مشابه طرز تهیه مسقطی است با این تفاوت که در تهیه مشکوفی از شیر استفاده می شود ولی برای تهیه مسقطی از آب استفاده می کنند. تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با روش درست کردن مشکوفی در منزل آشنا سازیم.

    طرز تهیه مشکوفی با نشاسته

    مواد لازم

    کره : ۱ قاشق غذاخوری
    گلاب : ۱ قاشق غذا خوری
    وانیل : ۱/۳ قاشق غذا خوری
    نشاسته : ۳ قاشق غذا خوری
    شکر : ۳ قاشق غذا خوری
    زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذا خوری
    شیر : ۲ لیوان

    طرز تهیه مشکوفی با شیر (دسر مازندرانی)

    ابتدا شیر سرد را در درون قابلمه بریزید و نشاسته و شکر را به شیر اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید تا نشاسته در درون شیر حل شود.

    حل کردن نشاسته در درون شیر سرد

    سپس قالمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و مخلوط شیر و نشاسته را هم بزنید.

    قرار دادن مخلوط نشاسته و شکر و شیر بر روی حرارت گاز

    در مرحله بعدی طرز تهیه مشکوفی وقتی که شیر گرم شد کره و وانیل را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به مایه مشکوفی اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید و صبر کنید تا مایه مشکوفی غلیظ شود.

    ریختن گلاب در درون مشکوفی

    اضافه کردن زعفران به مشکوفی

    میزان غلظت مشکوفی به خودتان بستگی دارد.

    غلظت مناسب برای مشکوفی

    تزیین مشکوفی

     

    برای این که مشکوفی را به صورت ترکیبی از رنگ ها تهیه کنید می توانید دارچین را به همراه پودر هل و کاکائو در نصف لیوان آب جوش حل کنید و سپس مواد حل شده را به صورت لایه لایه روی مایه مشکوفی بریزید تا مشکوفی ترکیب زیباتری را پیدا کند. از لایه های ژله هم می توانید در بین لایه های مشکوفی و مخلوط مواد حل شده استفاده کنید.

    مشکوفی دو رنگ

    طرز تهیه مشکوفی با نشاسته و شیر

    بعد از این که مشکوفی به غلظت دلخواهتان رسید آن را از روی حرارت گاز بردارید و در ظرف های مورد نظرتان بریزید و بعد از خنک شدن مشکوفی آن را در درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. می توانید روی مشکوفی را با کمک میوه و پودر پسته و پودر نارگیل و دارچین و خلال بادام و پسته و انواع ترافل های رنگی و … به زیبایی تزیین کنید. هم چنین برای تزیین کردن مشکوفی می توانید از روش های تزیین فرنی کمک بگیرید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :