آرگا
  • کد خبر: 6053
    تعداد بازدید : 427 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد, ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه تیرامیسو دسر پرطرفدار و خوشمزه

    تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه است که غالبا در اکثر شیرینی پزی ها نیز طبخ می شود و می توان آن را از بیرون تهیه کرد. با این حال تهیه تیرامیسو در خانه راحت است و می توانید خودتان مقداری دلخواهی از آن را تهیه کنید.

    تیرامیسو جزء یکی از دسرهای شناخته شده است که جزء دسرهای ایتالیایی محسوب می شود. تهیه این دسر در خانه، کار مشکلی نیست و مواد اولیه دسر تیرامیسو، ساده و در دسترس می باشد. برای تهیه این دسر از قهوه استفاده می شود که برای خوشمزه تر شدن بیشتر آن، بهتر است قهوه اسپرسو باشد.

    طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه

    طرز تهیه تیرامیسومواد لازم:

    ۱- پنیر خامه ایی: ۱۰۰ گرم

    ۲ – قهوه اسپرسو: به مقدار دلخواه

    ۳- خاکه قند :نصف لیوان الک شده

    ۴ – بیسکویت لیدی فینگر : ۱۰۰ گرم

    ۵- زرده تخم مرغ : ۳عدد

    ۶- خامه ی صبحانه : ۱۰۰ گرم

    ۷ – وانیل : ۱ قاشق چای خوری سرخالی

    طرز تهیه تیرامیسو:

    ۱- برای تهیه این دسر، ابتدا زرده تخم مرغ را توسط همزن برقی زده تا سفید و حالتش سفت شود.

    ۲- وانیل و مقداری خاکه قند به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با روش بن ماری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت داده و مرتب هم می زنیم.

    ۳- در سومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو، خامه صبحانه را با کمی خاکه قند مخلوط کرده و آن قدر هم می زنیم تا اگر ظرف حاوی آن را برگردانیم، خامه تکان نخورد.

    ۴- پنیر خامه ایی را با مقدار کمی خاکه قند مخلوط کرده و تا جایی که به صورت کرم درآید، هم می زنیم. دقت شود پنیر را نباید خیلی هم زد چرا که ممکن است شل شود و دسر را خراب کد، ۳ الی ۴ دقیقه هم زدن برای پینر کافی است.

    ۵ – مایه های آماده شده در مراحل ۲ و ۳ و ۴ را به تخم مرغ ها اضافه کرده و بدون استفاده از هم زن، و به آرامی که مواد سفتی خود را از دست ندهند، آن قدر هم می زنیم تا مایه یکدست به دست آید.

    ۶- در این مرحله از طرز تهیه تیرامیسو، از مایه آماده شده، مقداری در کف ظرف مورد نظر برای تیرامیسو ، پهن کرده و بیسکویت ها را در قهوه اسپرسو آغشته و آن ها را بر روی مایه می گذاریم و دوباره یک لایه از مایه را بر روی بیسکویت ها ریخته و همین عمل را تا پایان یافتن مایه انجام می دهیم. دقت شود لایه آخر تیرامیسو  باید مایه آن باشد.

    ۷- ظرف حاوی تیرامیسو را در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار می دهیم. تیرامیسو آماده است.

    طرز تهیه تیرامیسودر لحظه ایی که تیرامیسو را می خواهید در یخچال قرار دهید، می توانید از مقداری شکلات تلخ رنده شده استفاده کرده و روی تیرامیسو را توسط آن تزیین کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :