آرگا
  • کد خبر: 60158
    تعداد بازدید : 1,031 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه مافین کیک بسیار خوشمزه و محبوب

    مافین نوعی کیک خوشمزه است که می توانید از آن به عنوان دسر در مهمانی ها و مجالس خود استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مافین را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

    مافین مانند کیک فنجانی از انواع کیک های یک نفر است که شما می توانید آن را در تعداد دلخواه برای مهمانی های خود تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مافین را به شما عزیزان با بهترین روش آموزش می دهیم.

    مافین را می توانید به صورت شکلاتی و مغز دار و ساده تهیه نمایید. در این بخش از آشپزی مجله آرگا دستور پخت کیک مافین مغز دار را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم. مافین مغز دار از انواع کیک های خوشمزه ای است که مورد علاقه همه افراد در همه رده های سنی است.

    طرز تهیه مافین در منزل

    طرز تهیه مافین خانگی و خوشمزه

    مافین مغز دار سه مرحله طرز تهیه دارد که شما ابتدا باید مغز مافین و کرم روی سطح مافین را تهیه کنید سپس کیک مافین را تهیه کنید.

    کیک مافین خوشمزه مغز دار

    مواد کیک مافین

    شکر : ۳/۴ پیمانه
    آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه
    تخم مرغ : ۲ عدد
    شیر : نصف پیمانه
    کره : ۱۵۰ گرم
    نمک : ۱/۸ قاشق چای خوری
    بیکینپگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
    اسانس وانیل : به میزان کم

    مواد مغز مافین و کرم مافین

    شکر : ۱.۵ لیوان
    کره : ۲۰۰ گرم
    پودر قند : ۱.۵ لیوان
    آرد : ۱ و ۱/۴ پیمانه
    شیر : ۳ قاشق غذا خوری
    چیپس شکلاتی : نصف لیوان
    نمک : ۱ قاشق چای خوری
    اسانس وانیل : به میزان کم

    روش تهیه مغز مافین

    ابتدا ۱/۲ کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس کره را به همراه ۱/۵ لیوان شکر به مدت ۲ دقیقه با کمک همزن هم بزنید تا مخلوط کره و شکر بافت کرکی شکلی پیدا کنند.

    روش تهیه کرم مافین

    طرز تهیه مافین

    نصف شیر را با چند قطره اسانس وانیل مخلوط کنید و آن ها را هم بزنید و به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید  سپس چیپس شکلاتی و آرد و ۱/۲ نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید.

    مایه مغز کیک مافین

    با کمک قاشق مقداری از خمیر را بردارید و مواد را به صورت گرد فرم دهید و آن ها را در درون قالب های مافین قرار دهید روی قالب مافین را با کمک نایلون بپوشانید و مواد مخلوط شده را به مدت ۵ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی سرد و سفت شوند. ( بهتر است مواد میانی مافین را به مدت یک شب در درون یخچال قرار دهید ).

    روش تهیه کرم روی سطح مافین

    باقی مانده شکر و کره را در درون کاسه ای مناسب بریزید و آن ها را با کمک همزن هم بزنید تا به شکل مخلوطی یکدست در آیند.

    مخلوط کره و شکر مخلوط کردن کره و شکر

    سپس پودر قند و باقی مانده شیر را به همراه نمک و وانیل به مخلوط شکر و کره اضافه نمایید. و کرم روی مافین را در درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک وانیلی با طعم عالی و متفاوت

    اضافه کردن شیر به مایه کیک

    طرز تهیه کیک مافین

    برای طرز تهیه کیک مافین ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید سپس کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و در درون ظرفی مناسب کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا به رنگ کرم در آیند.

    مخلوط کره و شکر برای طرز تهیه مغز مافین مخلوط کردن شکر و کره به کمک همزن

    تخم مرغ ها را به صورت جداگانه به مایه کیک اضافه نمایید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک را هم بزنید.

    اضافه کردن تخم مرغ به مایه کیک مافین

    آرد و بیکینگ پودر و نمک را در درون کاسه ای مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و وانیل و شیر را هم در درون کاسه ای دیگر مخلوط کنید و سپس مخلوط آرد و مخلوط شیر را به ترتیب به مایه کیک به تدریج اضافه نمایید تا خمیر یکدستی از مخلوط این مواد بدست آید ( توجه داشته باشید که باید مقداری از مخلوط آرد و شیر را به مایه کیک اضافه نمایید و همین روش را انجام دهید تا مخلوط شیر و مخلوط آرد به پایان برسند و به ترتیبی که گفته شد باید آرد و شیر را به مایه کیک در هر مرحله اضافه نمایید. )

    ضافه کردن مخلوط آرد و بیکینگ پودر به مایه کیک

    اضافه کردن شیر به مایه کیک

    در مرحله پایانی طرز تهیه مافین قالب های آماده مافین را از درون یخچال خارج کنید و مایه کیک را بر روی مواد میانی مافین بریزید با کمک قاشق مغز های مافین را به سمت پایین فشار دهید و با مایه کیک روی مواد میانی را به خوبی بپوشانید.

    ریختن مایه کیک مافین در درون قالب های مافین

    سپس قالب های مافین را در درون فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از این که روی کیک ها پخته و طلایی شدند قالب ها را ازدرون فر بیرون آورید.
    بعد از مدت زمان ذکر شده قالب های مافین را از درون فر خارج کنید و بعد از این که کیک های مافین سرد شدند روی آن ها را با کرم وانیلی که تهیه کرده بودید تزیین کنید. می توانید برای تزیین روی مافین از مخلوط شکلات چیپسی و کرم وانیلی نیز استفاده نمایید و یا با کمک روش های تزیین کاپ کیک می توانید مافین را به زیبایی و به صورت خلاقانه تزیین نمایید.

    کیک مافین مغز دار و کرم دار

    امیدواریم از طرز تهیه مافین در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظان خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید. اگر شما به پخت کیک با طعم های متنوع علاقه مند هستید می توایند با مراجعه به بخش انواع کیک مجله آرگا با طرز تهیه کیک های متنوع آشنا شوید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما