آرگا
  • کد خبر: 59839
    تعداد بازدید : 1,175 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ اردیبهشت, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پلمبیر دسر باکلاس و خوشمزه

    پلمبیر یکی از انواع دسر های خوشمزه و شیک برای مهمانی ها و مجالس است و شما می توانید این نوع دسر را در منزل تهیه نمایید. در ادامه این مطلب آشپزی مجله آرگا طرز تهیه پلمبیر با بهترین روش را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    پلمبیر نوعی دسر راحت و آسان است و اگر شما مهمانی مهم و خاصی دارید این نوع دسر می تواند بهترین ایده برای انتخاب شما باشد. طرز تهیه پلمبیر را در ادامه مطلب شماهده خواهید کرد که امیدواریم از تهیه این نوع دسر در منزل نهایت لذت را ببرید.

    پلمبیر و ژله خرده شیشه از انواع دسر های زیبا و خوشمزه هستند و شما می توانید این دسر ها را برای مهمانی های خود تهیه کنید.  در تهیه دسر پلمبیر می توانید از مربای هویج و مربای آلبالو و یا گیلاس استفاده نمایید. در این مطلب روش تهیه دسر پلمبیر را به صورت مرحله به مرحله به شما کدبانوهای عزیز آموزش خواهیم داد.
    طرز تهیه پلمبیر در منزل

    مواد لازم

     تخم مرغ : ۲ عدد
    شیر : ۱/۲ پیمانه
    پودر قند : ۲ قاشق غذا خوری
    ورق ژلاتین : ۲ عدد
    شکر : ۵ قاشق غذا خوری
    وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
    خامه : ۱ پیمانه
    گردوی خرد شده : ۳۰ گرم
    خلال پسته : ۳۰ گرم
    مربای آلبالو و یا مربای گیلاس : به میزان

    طرز تهیه پلمبیر

    در مرحله اول طرز تهیه دسر پلمبیر ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
    جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ
    سپس زرده ها را در درون ظرف مناسبی با شکر و وانیل مخلوط کنید و آن ها را هم بزنید تا زمانی که به رنگ کرم در آیند.
    مخلوط کردن زرده تخم مرغ با وانیل و شکر مخلوط کردن شکر یا زرده تخم مرغ
    سپس ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود و شیر را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از این که شیر داغ شد ورق های ژلاتین را در درون شیر داغ قرار دهید و مایه شیر و ژلاتین را به صورت آرام آرام به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.
    اضافه کردن شیر به مخلوط زرده و شکر
    سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا سفید و سفت شوند.
    هم زدن سفیده تخم مرغ
    خامه را هم در درون ظرف مناسبی با پودر قند مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
    مخلوط کردن خامه با پودر قند
    در مرحله بعدی روش تهیه پلمبیر خامه فرم گرفته شده و سفیده های تخم مرغ سفت شده را به مخلوط شیر و زرده تخم مرغ اضافه کنید.
    اضافه کردن سفیده و خامه به زرده تخم مرغ
    قالب مناسبی را تهیه کنید و ته قالب دسر را با کمک مربای دلخواهتان و گردو و یا پسته خرد شده تزیین کنید و باقی مانده پسته و گردو خرد شده را در درون مایه دسر بریزید و به خوبی مایه دسر را هم بزنید سپس مایه دسر را به آرامی در درون ظرف تزیین شده بریزید و ظرف را به مدت ۳ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

       تزیین دسر پلمبیر

    بعد از مدت زمان ذکر شده قالب دسر را از درون یخچال خارج کنید و دسر را در درون بشقابی مناسب برگردانید تا برای سرو آماده شود. امیدواریم با کمک طرز تهیه پلمبیر در این مطلب آموزشی بتوانید دسر خوشمزه ای را تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :