آرگا
  • کد خبر: 5785
    تعداد بازدید : 489 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد, ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و پرطرفدار

    شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های محبوب به شمار می رود که در بسیاری از عیدها و جشن ها از آن استفاده می شود. تهیه این شیرینی بسیار ساده است.

    شیرینی نخودچی یکی از معروف ترین شیرینی ها است که جزء شیرینی های سنتی قزوین محسوب می شود. این شیرینی به دلیل کم چرب بودن، طرفدار زیادی دارد. مواد اصلی این شیرینی، آرد نخودچی، پودر قند و روغن می باشد. با این حال اضافه کردن موادی نیز هل و وانیل، طعم بی نظیری به این شیرینی می دهد.

    طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و پرطرفدار

    شیرنی نخودچی

    مواد لازم :

    ۱- پودر نخودچی: ۵۰۰ گرم

    ۲- پودر قند: ۵۰۰ گرم

    ۳- روغن جامد: ۳۰۰ گرم

    ۴- هل و وانیل : به مقدار لازم

    ۵- پودر بسته و گردو: به مقدار لازم

    طرز تهیه شیرینی نخودچی

    طرز تهیه:

    ۱- در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی نخودچی، پودر نخودچی را خوب نرم کرده و ۲ بار آن را الک کنید.

    ۲- در این مرحله از تهیه شیرینی، پودر قند را نیز بسیار نرم کنید، برای این کار می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید.

    ۳ – سپس پودر قند نرم شده را به همراه روغن مخلوط کرده و با هم زن خوب آن را بهم زده و مخلوط کنید.

    ۴ – هل و وانیل را به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کرده و هم زنید. سپس آرام آرام آرد نخودچی را نیز به مایه اضافه کنید، در این مرحله از طرز تهیه شیرینی نخودچی، خمیر آن آماده شده است.

    حتما بخوانید:  دستور پخت شیرینی کره ای محبوب و ایده آل

    ۵- خمیر را با دست ورز داده و اگر احساس کردید نیاز به روغن دارد، دستتان را به روغن مقداری آغشته کنید و دوباره خمیر را ورز دهید.

    شیرینی نخودچی

    ۶- دقت کنید خمیر نخودچی نباید به روغن بیفتد، در صورتی که خمیر به روغن افتاد، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید تا به تعادل برسد.

    ۷- پس از ورز دادن کامل خمیر، آن را بر روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و با وردنه آن را صاف کرده و قالب بزنید ( در طرز تهیه شیرینی نخودچی همچنین می توانید پس از ورز دادن کامل خمیر ، آن را به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل کیسه نایلون قرار داده تا بماند و بعد از گذشت آن مدت خمیر را قالب زنید).

    ۸- شیرینی نخودچی ها را در ظرف مخصوص فر قرار داده، بر روی آن ها پودر پسته و گردو ریخته و در طبقه وسط فر گذاشته و فر را بر روی حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت تنظیم کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا نخودچی ها آماده شود.

    ۹- بعد از آماده شدن نخودچی، اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا سرد شود، سپس آن ها را درون شیرینی خوری بچینید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما