آرگا
  • کد خبر: 57772
    تعداد بازدید : 4,120 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱ اردیبهشت, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک گردویی خوش طعم و ایده آل

    یکی از بهترین میان وعده ها کیک است و شما می توانید کیک را با روش ها و طعم های متفاوت و بی نظیری در منزل بپزید. در این آموزش آشپزی مجله آرگا تصمیم گرفتیم طرز تهیه کیک گردویی را با بهترین دستور پخت در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار دهیم.

    پختن کیک یکی از کارهای مورد علاقه بیشتر کدبانوهای ایرانی است و بیشتر کدبانوهای خانه ترجیح می دهید که برای مناسبت های مختلف نظیر جشن های تولد و … خودشان کیک را در منزل طبخ نمایند. کیک گردویی یکی از انواع کیک های خوشمزه با بافت نرم و طعمی متفاوت است که در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گردویی را ملاحظه خواهید کرد.

    کیک ها دارای تنوعی زیادی در طعم هستند و شما می توانید بنا بر ذائقه خود انواع کیک ها نظیر کیک کشمشی و کیک نارگیلی و کیک سیب و … را در منزل بپزید. پخت کیک نرم گردویی هم به راحتی در منزل امکان پذیر است که در این بخش آسان ترین روش تهیه کیک گردویی خوشمزه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده ایم.

    کیک گردویی خوشمزه

    مواد لازم

    شکر : ۱.۵ پیمانه
    تخم مرغ : ۴ عدد
    شیر : ۱ پیمانه
    روغن : ۱پیمانه
    گردو : ۱ پیمانه
    پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپ خوری
    وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
    آرد : ۲.۵ پیمانه
    بیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چای خوری

    طرز تهیه کیک گردویی

    ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی در آید و حجیم شود.

    حتما بخوانید:  دستور پخت کیک توت فرنگی پرطرفدار و خوش طعم

    مخلوط کردن شکر و تخم مرغ هم زدن شکر و تخم مرغ

    سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید و با کمک همزن آن ها را هم بزنید. در مرحله بعدی دستور پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و آن ها را به مایه کیک اضافه نمایید.

    الک کردن وانیل و بیکینگ پودر و آرد

    افزودن آرد به مایه کیک گردویی

    مقداری پودر کاکائو هم به مایه کیک بیافزایید و گردو را خرد کرده و به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

    اضافه کردن گردو خرد شده به مایه کیک

    سپس قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت  ۴۵ دقیقه در درون فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

        کیک گردویی در قالب فر تزیین کیک گردویی    طرز تهیه کیک گردویی با بهترین روش در منزل

    بعد از این که کیک به طور کامل پخته شد می توانید روی آن را به کمک شکلات تخته ای سفید و ترافل تزیین کنید و یا از روش ها و ایده های تزیین کیک خانگی برای تزیین آن استفاده نمایید. امیدواریم از تهیه کیک گردویی در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده کیک ها با طعم های متنوع به بخش انواع کیک مراجعه نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :