آرگا
  • کد خبر: 57767
    تعداد بازدید : 959 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۱ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه بورانی اسفناج خوشمزه با ماست

    بورانی نوعی غذای ساده و خوشمزه است که از انواع غذاهای محلی شهر های شمالی ایران محسوب می شود طرز تهیه بورانی اسفناج در منزل بسیار آسان و راحت است و شما می توانید این نوع غذای خوش طعم را با صرف هزینه و زمان کمی تهیه نمایید.

    بورانی یکی از انواع غذا های خوش طعم است که شما می توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس استفاده نمایید. این غذا را به عنوان غذای اصلی هم سرو می کنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه بورانی اسفناج را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    خاگینه و بورانی و باقلا قاتق از انواع غذا های محلی هستند که در ایران جزء غذا های پرطرفدار محسوب می شوند در این بخش روش درست کردن بورانی اسفناج را در اختیار شما کدبانو های عزیز قرار داده ایم که این نوع غذا کم کالری و سالم است و بهتر است در برنامه غذایی هفتگی خود از آن استفاده نمایید.

    تزیین بورانی اسفناج با گردو

    مواد لازم

    سیر : ۳ حبه ( پودر موسیر : ۱ قاشق غذا خوری )
    ماست : ۱ کاسه ماست خوری
    روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
    اسفناج : ۱ کیلو
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    نعناع خشک : ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه بورانی اسفناج

    در مرحله اول طرز تهیه بورانی اسفناج ابتدا اسفناج ها را به خوبی بشویید سپس آن ها را درشت خرد کنید و با مقداری آب و نمک اسفناج ها را در درون قابلمه ای مناسب آب پز نمایید. بعد از این که اسفناج ها پخته شدند آن ها را در درون صافی قرار دهید تا آب اضافی اسفناج ها گرفته شود و با کمک گوشت کوب اسفناج ها را بکوبید.

    خرد کردن اسفناج ها و آب پز کردن آن ها برای تهیه بورانی اسفناج

    در مرحله بعدی روش تهیه بورانی اسفناج ها را در درون تابه ای مناسب با ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. سپس در درون ظرفی مناسب اسفناج های پخته شده را با یک کاسه ماست خوری ماست و نعناع خشک و سیر له شده ( پودر مو سیر ) و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و آن ها را به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکدستی از مواد بوجود آید.

    مخلوط کردن اسفناج پخته با ماست و نعناع و پودر مو سیر   بورانی اسفناج

    نکات طلایی در تهیه بورانی اسفناج

    1. اگر ترجیح می دهید اسفناج را در روغن تفت ندهید می توانید در نگام آب پز کردن اسفناج ها از یک حبه سیر استفاده نمایید.
    2. برای خوش طعم کردن بورانی بهتر است در طرز تهیه آن از ماست خامه ای استفاده نمایید.
    3. در برخی از مناطق ایران اسفناج را به صورت خام در طرز تهیه بورانی استفاده می نمایند که اگر شما هم ترجیح می دهید اسفناج را به صورت خام در بورانی استفاده نمایید بهتر است که برای خوش طعم کردن بورانی با این روش مقداری پودر گردو به بورانی اضافه نمایید و در این روش تهیه بورانی بهتر است که از ماست معمولی و تازه استفاده نمایید.
    4. می توانید بورانی را به زیبایی تزیین کنید و در مهمانی های خود از آن به عنوان پیش غذا استفاده نمایید. برای تزیین بورانی اسفناج می توانید از قالب استفاده کنید و بهتر است که از کاسه های استیل به عنوان قالب استفاده نمایید. ابتدا چند برگ اسفناج را در درون مخلوط آب و نمک به مدت ۱۵ قرار دهید.قرار دادن اسفناج هر در درون مخلوط آب و نمک
      سپس بعد از مدت زمان ذکر شده اسفناج ها را از درون مخلوط آب و نمک بیرون آورید و بعد از خشک شدن اسفناج ها آن ها را در درون قالب قرار دهید به طوری که اسفناج ها از لبه قالب بیرون بزنند.خشک کرد اسفناج ها برای قرار دادن آن ها در درون قالب طرز تهیه بورانی اسفناج و تزیین بورانی
      سپس بورانی سفت شده را در درون قالب ها بریزید.ریختن بورانی اسفناج در درون قالب ها
      و بعد لبه های بیرون زده اسفناج از قالب را بر روی هم بیاورید.ریختن بورانی در درون قالب
      روی هم آوردن لبه های اسفناج در قالب
      و جسم سنگینی را بر روی قالب ها قرار دهید و به مدت ۱ تا ۳ ساعت قالب بورانی را در درون یخچال قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده می توانید بورانی را از قالب ها جدا کنید و برای سرو در درون ظرف مناسبی قرار دهید.

    تزیین بورانی با کمک قالب تزیین بورانی با کمک قالب

    بعد از این که بورانی آماده شد آن را به مدت ۱ تا ۳ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود و آماده سرو شود می توانید بورانی را به عنوان جایگزین ماست در کنار برخی از غذا ها نظیر انواع پلو و … میل نمایید. امیدواریم از طرز تهیه بورانی اسفناج در منزل نهایت لذت را ببرید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :