آرگا
  • کد خبر: 57604
    تعداد بازدید : 623 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۰ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با بهترین دستور پخت در منزل

    اسپاگیتی یکی از انواع غذا های خوشمزه و محبوب در ایتالیا است که شما می توانید این نوع غذای خوشمزه را در منزل به راحتی طبخ نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

    اسپاگتی همان ماکارونی است که در ایران نیز از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    وقتی صحبت از غذای خومشزه اسپاگتی می شود همه به یاد آشپزی ایتالیایی می افتند در ایتالیا برای پخت اسپاگتی بیش از سس به طعم خود اسپاگتی توجه می کنند و در اغلب غذا های ایتالیایی از ریحان برای خوش طعم کردن غذا ها استفاده می کنند. دستور پخت اسپاگتی با ریحان و پنیر پارمزان را در ادامه مشاهده خواهید کرد.

    طرز تهیه اسپاگتی با ریحان و گوجه

    مواد لازم برای ۴ نفر

    پیاز خرد شده : ۱ لیوان
    سیر : ۳ حبه
    گوجه فرنگی خرد شده : ۳ لیوان
    ریحان خرد شده : ۳ لیوان
    روغن : ۲ قاشق غذا خوری
    اسپاگتی : ۱ بسته
    پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم
    نمک و فلفل : به میزان دلخواه

    طرز تهیه اسپاگتی به سبک ایتالیایی

    برای تهیه اسپاگتی ابتدا سیر و پیاز و گوجه را خرد کنید.

    خرد کردن گوجه و سیر و پیاز

    سپس پیاز را در مقداری روغن بریزید و تفت دهید و قبل از این که پیاز ها طلایی شوند سیر خرد شده را به پیاز ها اضافه نمایید.

    تفت دادن پیاز و سیر

    سپس گوجه فرنگی خرد شده را هم به مخلوط سیر و پیاز اضافه نمایید و بعد از خشک شدن آب گوجه ها نمک و فلفل را هم به مواد اضافه نمایید.

    اضافه کردن گوجه به مخلوط سیر و پیاز

    در مرحله پایانی تهیه سس ماکارونی ریحان ها را که از قبل با انگشت خرد کرده اید به سس اضافه نمایید.

    سس ماکارونی

    در دورن قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید اسپاگتی ها را بدون این که خرد کنید در درون آب بریزید.

    ریختن اسپاگتی در آب در حال جوش

    و بعد از این که اسپاگتی ها نرم شدند آن ها را در درون آبکش بریزید.

    طرز تهیه ماکارونی به سبک ایتالیایی نرم شدن اسپاگتی در درون آب آبکش کردن اسپاگتی

    بعد از آبکش کردن اسپاگتی آن ها را با مایه سس مخلوط کنید و بعد از این که مقداری آن ها را حرارت دادید بلافاصله اسپاگتی را در درون ظرفی برای سرو بکشید.

    مخلوط کردن اسپاگتی با مایه سس

    دستور پخت اسپاگتی

    در هنگام سرو اسپاگتی می توانید مقداری پنیر پارمزان بر روی آن بپاشید. می توانید اسپاگتی را با سالاد مکزیکی یا سالاد میوه و یا هر نوع سالادی و نوشیدنی دلخواهتان میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه اسپاگتی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :