آرگا
  • کد خبر: 56996
    تعداد بازدید : 2,437 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه مارشمالو خانگی با بهترین روش

    مارشمالو از انواع شیرینی های خوشمزه است که می توانید آن را با پودر ژلاتین و سفیده تخم مرغ تهیه کنید. اضافه کردن وانیل به مایه شیرینی مارشمالو طعم و عطر بی نظیری را به این شیرینی خوشمزه می دهد. در این مطلب طرز تهیه مارشمالو را با بهترین روش مشاهده خواهید کرد.

    مارشمالو را می توان نوعی دسر یا شیرینی نامید که با روش های متفاوتی تهیه می گردد که ممکن است شما ان را با نام پف نبات، پاستیل پفی، آبنبات نرم و.. بشناسید. در این مطلب بهترین طرز تهیه مارشمالو را به شما عزیزان آموزش می دهیم  و به معرفی نکات مهم برای تهیه مارشمالو می پردازیم. تا پایان با این دستور عالی و امتحان شده همراه ما باشید.

    مارشمالو و قطاب یزدی و راحت القوم از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب هستند و شما می توانید این شیرینی ها را به راحتی در منزل تهیه نمایید. در تهیه مارشمالو می توانید از انواع ژله های رنگی استفاده کنید هم چنین می توانید به پودر ژلاتین مقداری رنگ خوراکی دلخواه اضافه نمایید تا این شیرینی خوشمزه علاوه بر طعم بی نظیر رنگ بهتری هم داشته باشد.

    مارشمالو رنگی

    مواد لازم برای تهیه مارشمالو

    پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذا خوری
    شکر دانه ریز : ۲ فنجان
    آب سرد : ۱ فنجان
    شربت غلیظ با عسل : ۱/۲ پیمانه
    سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
    نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
    عصاره وانیل : ۱ قاشق غذا خوری
    نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذا خوری
    پودر قند : ۱/۳ پیمانه

    طرز تهیه مارشمالو

    ابتدا ژلاتین را با ۱/۲ فنجان آب به خوبی مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا همه آب جذب پودر ژلاتین شود و پودر ژلاتین به شکل اسفنجی در آید.

    ریختن پودر ژلاتین در درون 1/2 فنجان آب پودر ژلاتین حل شده در آب

    سپس در ته ظرف مناسبی را با کاغذ روغنی پوشش دهید و روی کاغذ را با کمک مقداری روغن چرب نمایید می توانید به جای چرب کردن کاغذ با روغن بر روی سطح آن پودر قند بپاشید. سپس شربت غلیظ شده و یا عسل را با نمک و شکر و ۱/۲ فنجان آب در درون قابلمه ای مناسب قرار دهید و قابلمه را بر روی حرارت گاز بگذارید.

    اضافه کردن شربت غلیظ به مواد مارشمالو

     بعد از این که دمای آب به ۱۲۱ درجه سانتی گراد رسید ژلاتین را به آن اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید ( می توانید برای اندازه گیری دمای آب از دماسنج مخصوص غذا استفاده نمایید). در مرحله بعدی طرز تهیه مارشمالو سفیده های تخم مرغ را در درون ظرف بزرگی با همزن هم بزنید تا سفیدها سفت شوند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه بامیه خوش طعم و محبوب

    افزودن پودر ژلاتین به مواد مارشمالو

    بعد از اینکه مخلوط مواد مارشمالو گرمای خود را از دست داد مخلوط مواد را به صورت آرام آرام به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که در حین اضافه کردن مخلوط مواد به سفیده تخم مرغ باید با کمک همزن مواد را هم به صورت مداوم هم بزنید و هم زدن مواد و سفیده تخم مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه دهید.

    اضافه کردن موا مخلوط شده مارشمالو به سفیده تخم مرغ

    هم زدن سفیده تخم مرغ با کمک همزن

    سپس عصاره وانیل را به مواد مارشمالو اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید بعد از این که دمای کاسه همزن از دمای اتاق گرم تر شد هم زدن مواد را متوقف کنید.

    اضافه کردن عصاره وانیل به سفیده تخم مرغ

    در مرحله بعدی روش تهیه مارشمالو ، خمیر مارشمالو را در درون ظرفی که از قبل آماده کردید بودید بریزید و سپس سطح خمیر را صاف کنید.

    ریختن مواد مارشمالو در درون قالب

    مخلوط نشاسته و پودر قند را بروی خمیر مارشمالو بریزید و بعد از این که مواد کمی خنک شدند ظرف را به مدت ۲ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا مواد مارشمالو کاملا خنک شوند و خودشان را بگیرند.

    ریختن مخلوط آرد نشاسته و پودر قند بر روی خمیر مارشمالو

    بعد از این که مارشمالو کاملا خنک شد آن را از درون قالب بیرون بیاورید و با کمک قالب های دلخواه چرب شده خمیر مارشمالو را قالب بزنید اگر به قالب دسترسی ندارید می توانید به کمک تیغه چاقو چرب شده مارشمالو را برش دهید.

    خارج کردن مارشمالو از درون قالب

    قالب زدن خمیر ماشمالو

    مارشمالو یکی از مواد اصلی برای تهیه خمیر فوندانت است که حال شما می توانید این مارشمالو های خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از آنها برای تهیه خمیر فوندانت و انواع دسر از جمله ژله رولی نیز استفاده نمایید.

    مارشمالو خانگیطرز تهیه مارشمالو

    در طرز تهیه مارشمالو همچنین می توانید از پودر مغز های آجیل و یا پودر نارگیل هم استفاده نمایید و می توانید این مواد را در ته قالب بریزید و سپس خمیر را بر روی این مواد در درون قالب بریزید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :