آرگا
  • کد خبر: 56976
    تعداد بازدید : 665 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۷ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی (کچاپ) با بهترین روش

    سس گوجه فرنگی یا سس قرمز نوعی سس است که از گوجه فرنگی رسیده تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه سس گوجه فرنگی را با بهترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز ایرانی قرار داده ایم.

    سس گوجه فرنگی که به سس کچاپ نیز معروف است در هنگام سرو انواع فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و شما این نوع سس را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه سس گوجه فرنگی را در ادامه این بخش به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

    سس مایونز و سس گوجه فرنگی و سس بشامل از انواع سس های بی نظیر با طعم متفاوت می باشند که بهتر است این نوع سس ها را در منزل تهیه کنید تا با رعایت کردن نکات بهداشتی در طرز تهیه این سس ها از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. روش درست کردن سس گوجه فرنگی را در این مطلب با بهترین و آسان ترین دستور تهیه ملاحظه خواهید کرد.

    سس گوجه فرنگی

    مواد لازم

    روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی : ۱۰ عدد
    سرکه سفید یا بالزلمیک : ۳ قاشق غذاخوری
    سیر : ۶ حبه
    نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
    فلفل سفید و انواع ادویه های دلخواه : به میزان دلخواه

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

    برای تهیه سس گوجه فرنگی در منزل لازم است ابتدا گوجه فرنگی ها را از سمت پایین به صورت به شکل + برش دهید.

    How to prepare tomato sauce (8)

    سپس در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید گوجه ها را در درون قابلمه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

    برش دادن گوجه فرنگی ها به شکل +

    بعد از مدت زمان ذکر شده گوجه ها را از درون قابلمه بیرون آورید و بعد از این که گوجه ها خنک شدند پوست آن ها را بگیرید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه سس قارچ در منزل + نکات کلیدی طعم بی نظیر

    کندن پوست گوجه

    سپس گوجه فرنگی ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به همراه ۴ حبه سیر آن ها را در درون قابلمه بریزید و سپس قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

    تقسیم کردن گوجه ها به 4 قسمت و قرار دادن آن ها در درون قابلمه

    در مرحله بعدی روش تهیه سس کچاپ بعد از ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را از درون قابلمه در درون صافی مناسبی بریزید و با کمک پشت قاشق گوجه ها را فشار دهید تا آب آن ها خارج شود.

    صاف کردن گوجه در درون صافی

    سپس آب گوجه فرنگی صاف شده در درون قابلمه تمیزی بریزید و دوباره قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید می توانید دو حبه سیر نیز به آب گوجه ها اضافه کنید تا سس کچاپ شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.

    ریختن گوجه فرنگی صاف شده در درون قابلمه

    بعد از چند دقیقه روغن زیتون و سرکه و فلفل سایه و نمک و هر نوع ادویه دلخواهی را به سس اضافه کنید.

    اضفه کردن روغن زیتون به سس کچاپ اضافه کردن سرکه سفید به سس

    بعد از این که سس به غلظت مناسبی رسید آن را از روی شعله گاز بردارید.

    غلظت مناسب برای سس گوجه فرنگیطرز تهیه سس کچاپ با بهترین روش روش تهیه سس کچاپ در منزل

    سس گوجه فرنگی را می توانید به همراه انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم نظیر سوسیس بندری و پیتزا مخصوص و … میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه سس گوجه فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده طرز تهیه انواع سس کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما