آرگا
  • کد خبر: 568
    تعداد بازدید : 952 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد, ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سالاد شیرازی خوش طعم و نکاتی برای داشتن طعم واقعی آن

    سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای مختص ایرانی ها می باشد. داشتن طعم عالی این سالاد، این سالاد را به یکی از مشهورترین سالادها در خانه های ایرانی تبدیل کرده است. در این پست طرز تهیه سالاد شیرازی خوش طعم آموزش داده می شود.

    سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهایی می باشد که مخصوص ایرانی ها است. اولین بار شیرازی ها این سالاد را ساخته اند. این سالاد به دلیل اینکه مواد این سالاد را بسیار ریز می کنند، سالاد شیرازی نام گرفت. این سالاد به دلیل داشتن سبزیجات متنوع دارای ارزش غذایی زیادی می باشد و یکی از منابع مهم آنتی اکسیدان ها است. در این پست قصد داریم طرز تهیه سالاد شیرازی و نکات ضروری در مورد آن را آموزش دهیم.

    سالاد شیرازی

    مواد لازم برای تهیه سالاد شیرازی :

    ۱- خیار سالادی بزرگ به صورت نگینی ریز خورد شده : ۱ عدد

    ۲- گوجه فرنگی متوسط به صورت نگینی ریز خورد شده : ۳ عدد

    ۳- پیاز متوسط به صورت نگینی ریز خورد شده : ۱ عدد

    ۴- نعنا خشک و جعفری: به مقدار لازم

    ۵- نمک و فلفل: به مقدار لازم

    ۶- آبغوره یا آبلیمو: به مقدار لازم

    طرز تهیه سالاد شیرازی :

    خیار و گوجه فرنگی و پیاز که به صورت نگینی و ریز خورد شده اند را با هم خوب مخلوط می کنیم و نعنا خشک و جعفری را به آن افزوده و داخل یخچال می گذاریم و ۱۰ دقیقه قبل از سرو، نمک و فلفل و آبلیمو یا  آبغوره را به آن می افزاییم.

    حتما بخوانید:  آموزش درست کردن سالاد تبوله لبنانی با طعم فوق العاده

    نکات:

    – اگر آبلیمو یا آبغوره را از ابتدا به سالاد بیفزاییم، ممکن است تا سرو آن، گوجه ها آب بدهند و سالاد دارای آب زیادی شود و طعم اصلی آن از بین برود.

    – به منظور هظم بهتر و داشتن خاصیت بیشتر سالاد، می توان کمی روغن زیتون نیز به آن اضافه کرد.

    سرو این سالاد به همراه غذا ممکن است برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی و نفخ هستند، ضرر داشته باشد. به این افراد توصیه می کنیم سالاد شیرازی را به تنهایی و بعد از گذشت ساعتی از سرو غذا، میل کنند تا مشکل گوارشی برای آن ها پیش نیاید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :