آرگا
  • کد خبر: 56566
    تعداد بازدید : 5,308 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۴ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کمپوت گیلاس خوشمزه با ۲ روش متفاوت

    کمپوت گیلاس یکی از خوشمزه ترین انواع کمپوت ها است که خودتان نیز می توانید این کمپوت خوشمزه را در منزل تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کمپوت گیلاس را با دو روش متفاوت و به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    کمپوت های میوه انواع متفاوتی دارند و شما می توانید انواع کمپوت ها نظیر کمپوت گیلاس و کمپوت سیب و …. را خودتان تهیه کنید. کمپوت های خانگی از نظر بهداشتی مطمئن تر هستند طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ۲ روش در این بخش در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار داده ایم.

    برای درست کردن کمپوت گیلاسدر خانه نباید هسته گیلاس ها را خارج نمایید زیرا بهتر است که کمپوت شکل طبیعی خود را حفظ کند. کمپوت گیلاس را می توانید بعد از خنک شدن به همراه بستنی سنتی و یا به تنهایی میل نمایید.

    کمپوت گیلاس خوش طعم

    مواد لازم برای ۱۰ نفر

    شکر : ۳۰۰ گرم
    گیلاس : ۱ کیلوگرم
    آب : ۶ پیمانه

    روش اول طرز تهیه کمپوت گیلاس

    ابتدا گیلاس ها را تمیز کنید و دم آن ها را بکنید.

    شستن گیلاس کندن دم گیلاس ها

    سپس در درون قابلمه ای مناسب آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و قابلمه را بر روی گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

    شربت کمپوت گیلاس

    بعد از این که شربت کمپوت به دمای جوش رسید زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود و اصطلاحا از داغی بیفتد توجه داشته باشید که اگر شربت داغ باشد وقتی که گیلاس ها را به آن اضافه می کنید باعث ترک خوردن گیلاس ها می شود. بعد از این که شربت کمی از داغی افتاد گیلاس ها را در درون شربت بریزید و سپس گیلاس ها را زیر و رو کنید تا به خوبی با شربت مخلوط شوند.

    ریختن گیلاس ها در درون شربت

    در مرحله بعدی تهیه کمپوت گیلاس، قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه بر روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده اگر گیلاس ها کاملا شیرین و پخته شده بودند ( در هنگام خوردن گیلاس نباید هسته آن به گوشتش چسبندگی داشته باشد ) می توانید زیر قابلمه را خاموش کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه + نکات مهم و کلیدی

    کمپوت گیلاس آماده

     اجازه دهید تا کمپوت به دمای اتاق برسد و بعد از خنک شده کمپوت گیلاس آن ها را در درون شیشه بریزید و سپس شیشه ها را در یخچال قرار دهید.

    ریختن کمپوت گیلاس در درون شیشه

    کمپوت گیلاس کمپوت خوش طعم گیلاس

    روش دوم تهیه کمپوت گیلاس

    اگر با این روش کمپوت را تهیه کنید کمپوت ماندگاری بیشتری را خواهد داشت. ابتدا گیلاس ها را به خوبی بشویید و آن ها کاملا خشک کنید.

    کندن دم گیلاس ها

    سپس شیشه های تمیزی را که در آن ها فلزی است را هم به خوبی بشویید و سپس شیشه ها را به خوبی خشک کنید و گیلاس های تمیز و خشک را در در درون شیشه ها بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه کمپوت گیلاس در درون قابلمه ای مناسب شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

    طرز تهیه کمپوت گیلاس

    سپس شربت را بر روی گیلاس ها درون شیشه ها بریزید و درب شیشه ها را به خوبی ببندید و نصف قابلمه ای بزرگ را پر از آب نمایید (بهتر است آب را تا زیر در شیشه ها در قابلمه بریزید ) و شیشه های حاوی شربت و گیلاس را در درون قابلمه بچینید و قابلمه را برروی حرارت متوسط گاز قرار دهید با جوشیدن آب کمپوت های گیلاس نیز پخته می شوند. بعد از این که گیلاس ها به خوبی پخته شدند شیشه ها را از درون قابلمه خارج کنید و در درون دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند و سپس آن ها را در درون یخچال قرار دهید.

    کمپوت گیلاس با 2 روش طرز تهیهطرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه

    بعد از سرد شدن کمپوت گیلاس می توانید آن را میل کنید. امیدواریم از طریقه درست کردن کمپوت گیلاس در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده طرز تهیه کمپوت میوه های متنوع می توانید به بخش انواع کمپوت مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما