دسته ها
پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا (سه نوع غذای بسیار خوشمزه)

  • ندا خوشرو
  • ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
  • ۰

یوفکا خمیری بسیار نازک است که برای اولین بار در کشور ترکیه تهیه شد و این خمیر در طبخ لذیذترین غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه این مطلب شما را با طرز تهیه ۳ نوع غذا با خمیر یوفکا آشنا می سازیم.

با خمیر یوفکا می توانید انواع دسر ها و شیرینی هایی مانند سمبوسه و بورک و باقلوا و تارت و … را تهیه نمایید. که در این بخش طرز تهیه ۳ غذا با خمیر یوفکا را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

خمیر یوفکا را می توانید به صورت آماده خریداری کنید و با کمک آن انواع غذاهای خوشمزه ای را تهیه کنید. طرز تهیه غذاهای خوشمزه با خمیر یوفکا در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید انواع میان وعده ها و غذاها و … را با کمک خمیر یوفکا تهیه کنید.

بورک حلزونی با خمیر یوفکا

طرز تهیه ۳ نوع غذا با خمیر یوفکا

در این مطلب طرز تهیه کاپ تخم مرغی و بورک حلزونی را با خمیر یوفکا به شما عزیزان اموزش می دهیم.

طرز تهیه بورک حلزونی

بورک حلزونی یکی از انواع غذاهای لذیذ با خمیر یوفکا است و این نوع بورک بسیار خوشمزه است و در ادامه مطلب طرز تهیه بورک حلزونی را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه بورک حلزونی

مواد لازم

  •  آرون گروپس

خمیر یوفکا : ۱ بسته
فلفل دلمه ای متوسط : ۲ عدد
سینه مرغ : ۱ عدد
پودر گردو : به میزان لازم
قارچ ورقه روقه شده : ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
پنیر پیتزا : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرشک : به میزان لازم

دستور پخت بورک حلزونی

ابتدا سینه مرغ را بشویید و سپس آن را با پیاز و زردچوبه و ادویه کاری و فلفل آب پز کنید.

آب پز کردن مرغ با پیاز و ادویه

فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و قارچ ها را هم به صورت ورقه ورقه برش دهید سپس در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و فلفل دلمه ای و قارچ را در درون روغن تفت دهید.

تفت دادن فلفل دلمه ای و قارچ

و بعد از این که فلفل دلمه ای و قارچ تفت خوردند سینه مرغ ریش ریش شده را به آن ها اضافه کنید و بعد از تفت خوردن سینه مرغ نمک و فلفل را به مخلوط مواد بورک اضافه نمایید. سپس یک ورق خمیر یوفکا را نصف کنید و روی سینی مناسبی خمیر یوفکا را پهن کنید و مواد بورک را بر روی خمیر قرار دهید و سطح مواد را بر روی خمیر صاف کنید و سپس خمیر یوفکا را لوله کنید و سپس آن را به شکل حلزون فرم دهید.

طرز تهیه بورک حلزونی فرم دادن خمیر یوفکا به شکل حلزون

در درون ظرفی مناسب زرده تخم مرغ را قرار دهید و بعد از این که زرده را هم زدید آن را با کمک قلم مو بر روی خمیر یوفکای حلزونی شکل بمالید و سپس روی خمیر ها را کنجد و یا سایه دانه بپاشید. و در درون قالب فر کاغذ روغنی قرار دهید و بورک ها را در درون قالب فر قرار دهید.

قرار دادن بورک های حلزونی در درون قالب فر

سپس قالب فر را در درون فر با دمای ۱۸۰ که از قبل گرم کرده اید به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. بورک حلزونی از جمله بهترین و محبوب ترین انواع غذا با خمیر یوفکا است.

روش های طبخ غذا با خمیر یوفکا

طرز تهیه کاپ تخم مرغی با خمیر یوفکا

کاپ تخم مرغی یک میان وعده بسیار مقوی و خوشمزه است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس خود استفاده نمایید و هم چنین کاپ تخم مرغی از انواع غذا هایی است که با خمیر یوفکا تهیه می شود.

طرز تهیه کاپ تخم مرغی با خمیر یوفکا

مواد لازم

خمیر یوفکا : ۴ برگ
تخم مرغ : ۴ عدد
پیازچه : ۳ شاخه
تن ماهی : ۱ عدد
پنیر خامه ای : ۴ قاشق مرباخوری

دستور پخت کاپ تخم مرغی

ابتدا خمیر یوفکا را از درون فریز خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا لایه های آن ازحالت انجماد خارج شوند و به راحتی از یکدیگر جدا شوند. سپس یک برگ از خمیر یوفکا را بردارید و بر روی سطح آن کره ذوب شده را بمالید و سپس خمیر یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و آن ها را به صورت ضربدر درون قالب های فر قرار دهید و قالب های فر را در درون فر قرار دهید تا زمانی که سطح خمیر یوفکا طلایی شود.

طرز تهیه کاپ تخم مرغی خوشمزه قرار دادن خمیر یوفکا در درون فر

سپس بعد از طلایی شدن سطح خمیر های یوفکا قالب ها را از درون فر خارج کنید و در داخل هر یک از کاپ ها مقداری پنیر و تن ماهی قرار دهید.

ریختن تم ماهی و پنیر خامه ای در درون کاپ

و سپس یک عدد تخم مرغ را در درون هر کاپی بشکنید و بعد قالب فر را در درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید بعد از این که تخم مرغ ها پخته شدند قالب های فر را از درون فر خارج کنید و روی هر کاپ را با کمک پیازچه خرد شده و فلفل قرمز به زیبایی تزیین کنید.

تزیین کاپ تخم مرغی طرز تهیه 2 نوع غذا با خمیر یوفکا در فر

آموزش تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا

یکی دیگر از غذای بسیار خوشمزه ای که می توانید با خمیر یوفکا تهیه کنید بورک مرغ است که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما دوستان آموزش خواهیم داد تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • سینه مرغ : چهارصد گرم
  • خمیر یوفکا :به تعداد مورد نیاز
  • گوجه فرنگی خرد شده : دو عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده : چهار قاشق سوپ خوری
  • پیاز : یک عدد
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : یک عدد
  • شیر : یک سوم پیمانه

آموزش تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا

نحوه تهیه :

در روش تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده سپس همراه با زردچوبه، نمک و پیاز داخل کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود.

حالا به مرغ تفت داده شده گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بیفزایید و بعد از کمی تفت دادن به آن جعفری اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی سرد شود، سپس شیر و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید.

در مرحله بعدی یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کنید و با کمک قلم مو سطح یوفکا را با مخلوط شیر و تخم مرغ مرطوب کرده سپس مخلوط سرد شده را روی خمیر بریزید.

در مرحله پایانی از طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا به منظور بیرون نریختن مواد کمی از کناره های آن را تا کرده سپس آن را رول کنید و داخل روغن سرخ نمایید همچنین، می توانید داخل فر بر روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید سطح خمیر طلایی رنگ شود، نوش جان.

نحوه تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا

نکات تکمیلی

۱. مقدار مواد گفته شده برای چهار نفر مناسب است.

۲. این غذا را می توانید به عنوان ناهار، شام و میان وعده نوش جان کنید.

۳. زمان آماده سازی مواد اولیه تقریبا سی دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود چهل دقیقه می باشد.

در این مطلب دستور پخت ۳ نوع غذا با خمیر با یوفکا را مشاهده کردید که امیدواریم از طرز تهیه این دو نوع غذا در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید، در صورت تمایل به آشنایی با دستور تهیه انواع غذای ملل می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *