آرگا
  • کد خبر: 55617
    تعداد بازدید : 396 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۲ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سس بشامل و نکات مهم تهیه آن

    سس بشامل از انواع سس های خوشمزه و ساده فرانسوی است که بسیار محبوب و پرطرفدار است در ادامه این مطلب طرز تهیه سس بشامل به همراه نکاتی طلایی برای تهیه این نوع سس را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    سس بشامل سس خوش طعمی است که شما می توانید برای خوش طعم تر کردن ماکارونی پخته و انواع خوراک از این سس استفاده کنید. هم چنین این سس در تهیه انواع سوپ ها نیز به کار می رود. طرز تهیه سس بشامل درمنزل به راحتی امکان پذیر است. 

    سس بشامل به سس سفید هم معروف است و این سس را می توانید جایگزین سس لازانیا در پخت لازانیا کنید. در این مطلب آموزش روش تهیه سس بشامل را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما کدبانو های عزیز ایرانی قرار داده ایم. برای آشنایی با طرز تهیه این نوع سس خوشمزه تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

    سس بشامل

    مواد لازم

    کره : ۵۰ گرم
    آرد : ۲ قاشق غذا خوری
    ادویه های دلخواه : به میزان لازم
    نمک و فلفل : به یمزان لازم
    شیر : ۱ لیوان

    مواد لازم برای تهیه سس بشامل

    طرز تهیه سس بشامل

    در مرحله اول تهیه سس بشامل ابتدا در درون تابه ای مناسب کره را بریزید و سپس تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید.

    ذوب کردن کره در درون تابه

    بعد از این که کره ذوب شد آرد را که از قبل سه بار الک کرده اید به همراه مقدار کمی نمک به صورت آرام آرام به کره ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کره و آرد را به خوبی با کمک قاشق هم بزنید.

    روش تهیه سس بشامل تفت دادن آرد در درون کره ذوب شده آرد تفت داده شده

    می توانید آرد این نوع سس را تا مرحله قهوه ای شدن تفت دهید ولی اگر می خواهید رنگ سس سفید تر شود باید آرد را کم تر تفت دهید راز خوشمزگی این سس در تفت دادن زیاد آرد است.

    مراحل تصویری تهیه سس بشامل

    در مرحله بعدی طرز تهیه سس بشامل شیر را به تدریج به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و مخلوط را بعد از هر بار اضافه کردن شیر به خوبی هم بزنید تا از گلوله شدن آرد در درون شیر پیشگیری شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه سس پستو با طعم بی نظیر محبوب ایتالیایی ها

    اضافه کردن شیر به آرد تفت خورده برای تهیه سس بشامل

    بعد از این که همه شیر را به آرد تفت داده شده اضافه کردید همه مواد را با کمک همزن دستی به خوبی هم بزنید تا به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند و مایه یکنواختی را بدست آورید. بعد از غلیظ شدن سس آن را از روی حرارت گاز بردارید و سپس هر نوع ادویه دلخواهی را می توانید به سس اضافه کنید.

    مخلوط آرد و شیر غلیظ شدن سس بشامل سس بشامل اضافه کردن ادویه به سس بشامل طرز تهیه سس بشامل خوشمزه

    نکات طلایی برای تهیه سس بشامل

    1. می توانید در تهیه سس بشامل به شیر ۱/۲ خامه اضافه کنید. مخلوط کردن شیر با خامه طعم بی نظیری را به این سس می دهد.
    2. برای تهیه سس بشامل بهتر است که از میزان یکسانی آرد و کره استفاده نمایید.
    3. برای خوش طعم کردن این سس می توانید مقداری زعفران و جعفری ساطوری شده به سس اضافه کنید.
      آسان ترین دستور تهیه سس بشامل در خانه
    4. در تهیه سس بشامل معمولا از ریشه جوز هندی و آویشن و نمک و فلفل و ادویه های ایتالیایی استفاده می شود.
    5. اگر با اضافه کردن شیر آرد گلوله شد می توانید مایه سس را در درون مخلوط کن بریزید و بعد از باز شدن گلوله های موجود در مایه سس دوباره آن را در درون تابه بریزید و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا غلیظ شود.

    دستور تهیه سس بشامل خوش طعم

    در این بخش از آشپزی آرگا شما را با طرز تهیه سس بشامل در منزل آشنا ساختیم و هم چنین دریافتید که از این سس می توانید به عنوان طعم دهنده برای برخی از غذا ها استفاده نمایید. امیدواریم از تهیه سس بشامل در منزل نهایت را ببرید و اوقات خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :