آرگا
  • کد خبر: 5456
    تعداد بازدید : 967 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد, ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خورشت فسنجان و نکاتی برای ایجاد طعم فوق العاده

    خورشت فسنجان یکی از انواع خورشت های مخصوص ایرانی هاست که طرفداران خاص خود را دارد. این خورشت یکی از قدیمی ترین خورشت ها محسوب می شود و طعم فوق العاده ایی دارد.

    خورش فسنجون یکی از غذاهای سنتی ایرانی ها به شمار می رود. یکی از مواد اصلی این خورش، مغز گردو می باشد. برای تهیه این خورش، می توان از گوشت قرمز چرخ شده یا گوشت مرغ استفاده کرد. همچنین این خورش به دو صورت شیرین و ملس طبخ می شود.

    طرز تهیه خورشت فسنجان

    فسنجان با مرغ

    مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان:

    ۱- گوشت مرغ : ۱عدد متوسط

    ۲ – مغز گردو : ۳۰۰ گرم آسیاب شده

    ۳ – پیاز رنده شده : ۲ عدد متوسط

    ۴ – رب انار : ۳ قاشق سوپ خوری

    ۵ – شکر : ۲ قاشق سوپ خوری

    ۶ – نمک : به مقدار لازم

    ۷- آب : ۳ لیوان

    ۸- آبلیمو تازه: به مقدار دلخواه

    روش پخت خورشت فسنجان :

    ۱- در اولین مرحله از طرز تهیه خورشت فسنجان، ابتدا گوشت مرغ را تکه تکه کرده و به همراه کمی روغن سرخ می کنیم ( اگر از گوشت چرخ شده قرمز استفاده کردید، آن ها را به صورت گلوله های کوچک درآورده و با مقداری روغن سرخ کرده و مشابه گوشت مرغ عمل می کنیم).

    ۲- پیاز رنده شده را به همراه کمی روغن، تفت داده و مغز گردو را نیز به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم ( مغز گردو هرچه بیشتر آسیاب و چرخ شود، روغن بیشتر داده و در نتیجه خورش بیشتر جا می افتد).

    ۳- مخلوط پیاز و گردو سرخ شده را به همراه ۳ لیوان آب بر روی اجاق گاز، قرار داده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند.

    ۴-تکه های مرغ را به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط پیاز و گردو و مرغ با حرارت ملایم پخته و خورش جا بیفتد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و نکات طلایی طعم بی نظیر

    ۵- در این مرحله، نمک و رب انار و شکر را به ترتیب به خورشت اضافه کنید و صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد.

    ۶- در آخرین مرحله از طرز تهیه خورشت فسنجان، مقداری آبلیمو تازه به خورشت اضافه کرده، تا خورش ملس و خوشمزه ترشود. دقت کنید مقدار آبلیمو نباید زیاد باشد چرا که رب انار به اندازه کافی ترش مزه است و در صورتی که آبلیمو زیاد استفاده شود، خورشت ترش شده و مزه خورش فسنجون از بین می رود.

    خورشت فسنجان با گوشت قرمز

    خورش فسنجون در ناحیه های مختلف ایران به شیوه های مختلفی تهیه می شود. برخی مناطق خورش فسنجون را شیرین و برخی دیگر آن را ملس سرو می کنند. نکته مهمی که باید در طبخ خورشت فسنجان در نظر بگیرید این است که قبل از اضافه کردن رب انار به خورش، مزه رب را بچشید، چرا که بعضی از رب های انار تلخ هستند و ممکن است خورش شما را تلخ کند.

    برخی ها در طرز تهیه خورشت فسنجان از آلو و ادویه دارچین نیز استفاده می کنند. در این صورت خورش فسنجانی متفاوت با طعمی متفاوت خواهید داشت. همچنین برای خوش رنگ شدن خورشت فسنجان می توانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید که در این صورت باید رب انار کمتر شود.

    امیدواریم از آموزش روش پخت خورشت فسنجان نهایت لذت را برده باشید برای آشنایی و آموزش طرز تهیه انواع خورشت ها کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :