آرگا
  • کد خبر: 53997
    تعداد بازدید : 1,610 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک کاکائویی ساده و خوشمزه در منزل

    کیک کاکائویی از خوشمزه ترین کیک ها است که طرفدارن زیادی دارد شما می توانید این کیک را برای جشن تولد خود و کودکتان تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک کاکائویی را با بهترین دستور پخت مشاهده خواهید کرد.

    کیک ها انواع طعم های متنوعی دارند که کیک با طعم کاکائو یکی از انواع کیک های خوش طعم است طرز تهیه کیک کاکائویی در منزل بسیار ساده است و شما می توانید این کیک را با هزینه و صرف زمان کمی تهیه کنید.

    کیک شکلاتی و کیک کاکائویی و کیک نارگیلی محبوب و دوست داشتنی از انواع کیک پرطرفدار در بین همه رده های سنی می باشند. در این بخش طرز پخت کیک کاکائویی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم برای مشاهده این مطلب آموزشی تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

    طرز تهیه کیک کاکائویی

    مواد لازم برای ۴ نفر

    شکر : ۲۲۵ گرم
    کره : ۱۳۵ گرم
    آرد : ۲۷۵ گرم
    نمک : به میزان کم
    تخم مرغ : ۳ عدد
    کاکائو پر رنگ : ۳ قاشق غذا خوری
    وانیل : به مقدار لازم
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
    آب سرد : ۱ پیمانه

    طرز تهیه کیک کاکائویی

    برای پخت کیک کاکائویی ابتدا شکر و کره را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک همزن آن ها را به خوبی هم بزنید.

    هم زدن مخلوط کره و شکر

    بعد از این که مخلوط کره و شکر به مایه سفید رنگی تبدیل شدند زرده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید و دوباره مایه کیک را با کمک همزن هم بزنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پاپ کیک خوشمزه و متفاوت

    اضافه کردن زرده تخم مرغ به مایه کیک

    در مرحله بعدی روش تهیه کیک کاکائویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و مخلوط این مواد را به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن همه مواد کیک مقداری آب و کاکائو به مایه کیک اضافه نمایید.

    اضافه کردن آرد به مخلوط شکر و کره و زرده تخم مرغ اضافه کردن کاکائو به مایه کیک

    سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به کمک همزن آنقدر هم بزنید تا سفت شوند و بعد سفیده تخم مرغ را با مواد مایه کیک به صورت دوارانی مخلوط کنید سپس مایه کیک را در درون قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه قالب فر را در درون فر که از قبل با دمای ۱۷۰ گرم کرده اید قرار دهید.

    اضافه کردن سفیده تخم مرغ به مایه کیک کاکائویی

    تزیین کیک کاکائویی خوش طعم تزیین کیک کاکائویی

    بعد مدت زمان ذکر شده کیک کاکائویی را از درون فر بیرون آورید و آن را بر روی یک توری قرار دهید و بعد از خنک شدن کیک می توانید آن را به کمک خامه و یا پودر قند به زیبایی تزیین کنید. برای مشاهده پخت انواع کیک کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :