آرگا
  • کد خبر: 53610
    تعداد بازدید : 12,532 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۰ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک گوشت فوق العاده خوشمزه + نکات طلایی

    کیک گوشت یکی از انواع غذا های پرطرفدار ایرانی است و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود به راحتی در منزل طبخ نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گوشت را به همراه نکات طلایی برای طبخ بهتر این غذای خوشمزه را مشاهده خواهید کرد.

    کیک گوشت نوعی غذای ساده و خوش طعم است که به آسانی طبخ می شود و دارای ارزش غذای بالایی است و بهتر است که این غذای خوش طعم و لذیذ را در برنامه غذایی کودک در حال رشد خود قرار دهید. در ادامه این مطلب آموزشی طرز تهیه کیک گوشت را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    با گوشت می توانید انواع غذا های متنوع و خوشمزه ای مانند رولت گوشت و پیراشکی گوشت و کیک گوشت و … را طبخ کنید. در این بخش طرز پخت کیک گوشت را در اختیار شما کدبانو های عزیز ایرانی قرار داده ایم.
     تزیین زیبای کیک گوشت

    طرز تهیه کیک گوشت

    ابتدا طرز تهیه خمیر کیک گوشت را به شما عزیزان آموزش می دهیم شما می توانید بعد از تهیه خمیر مورد نیاز کیک گوشت مواد میانی آن را نیز تهیه کنید وسپس کیک گوشت خوشمزه را برای سرو آماده کنید.

    طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه در منزل

    تزیین کیک گوشت

    طرز تهیه خمیر کیک گوشت

    خمیر کیک گوشت را می توانید به صورت رنگی تهیه کنید تا غذای شما خوش رنگ تر شود. در مطالب زیر طرز تهیه خمیر کیک گوشت را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

    مواد لازم

    آرد : ۲.۵ لیوان
    ماست : ۱ لیوان
    تخم مرغ : ۴ عدد
    بیکینگ پودر : ۲ قاشق مربا خوری
    روغن مایع : ۳/۴ لیوان
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به مزان لازم

    روش تهیه خمیر کیک گوشت

    ابتدا تخم مرغ ها را در درون ظرفی مناسب بشکنید سپس با کمک همزن آن ها را به خوبی هم بزنید.
    هم زدن تخم مرغ با کمک هم زن
    و بعد از این که به طور کامل تخم مرغ ها را هم زدید نمک و فلفل و روغن را به تخم مرغ ها اضافه نمایید و دوباره مخلوط تخم مرغ و ادویه ها را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده بیکینگ پودر و ماست را باهم مخلوط کنید و مخلوط این مواد را به تخم مرغ ها اضافه نمایید و به خوبی مایه خمیر را هم بزنید بعد از مخلوط شدن همه مواد مایه خمیر کیک گوشت آرد را به خوبی الک کنید و به تدریج به مایه خمیر اضافه کنید.
    اضافه کردن آرد الک شده به خمیر کیک گوشت خمیر کیک گوشت

    طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت

    مواد میانی موجود در کیک گوشت همان مواد ماکارونی است فقط باید دقت کنید که آب این مواد به طور کامل تبخیر شود اگر مواد موجود در کیک گوشت آبدار باشد کیک گوشت شما حالت خمیری شکلی به خودش می گیرد.

    مواد لازم

    فلفل دلمه ای : ۲ عدد
    قارچ : به میزان لازم
    فلفل دلمه ای : ۲ عدد
    پیاز درشت : ۱ عدد
    رب : به میزان لازم
    نمک : به میزان لازم
    ادویه جات دلخواه و فلفل : به مزان لازم
    پنیر پیتزا : به میزان لازم
    گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

    روش تهیه مواد میانی کیک گوشت

    ابتدا پیاز ها را به شکل نگینی خرد کنید سپس آن ها را در درون تابه ای مناسب به کمک روغن مایع به خوبی تفت دهید.

    تفت دادن پیاز در روغن مایع

    و بعد از این که پیاز ها طلایی شدند گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه کنید.

    تفت دادن گوشت چرخ کرده با پیاز

    هنگامی که گوشت به خوبی تفت خورد و آبش گرفته شد رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها به مواد کیک گوشت اضافه کنید و بعد از تفت خوردن رب قارچ و فلفل دلمه ای های خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که مواد کمی پخته شوند و آب آن ها به طور کامل تبخیر شود.

    مواد میانی کیک گوشت

    دستور پخت کیک گوشت

    برای طرز تهیه کیک گوشت ابتدا در درون قالب فر کاغذ روغنی را پهن کنید و دیواره های قالب فر را نیز به خوبی چرب کنید سپس ۱/۲ خمیر را در درون قالب فر بریزید و بعد از صاف کردن سطح خمیر کیک گوشت مواد میانی را بر روی خمیر بریزید و سپس پینیر پیتزا را بر روی مواد میانی کیک گوشت قرار دهید بقیه خمیر گوشت را بر روی مواد قرار دهید و دوباره روی خمیر کیک از مواد میانی بریزید و پنیر پیتزا را هم بر روی مواد میانی قرار دهید و قالب فر را در درون فر قرار با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

    دستور طبخ کیک گوشت

    بعد از مدت زمان ذکر شده گریل فر را به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا روی خمیر کیک هم طلایی شود.

    کیک گوشت آماده شد

    نکات طلایی برای طبخ کیک گوشت

    1. خمیر کیک را می توانید به صورت رنگی تهیه کنید برای این منظور باید در مایه خمیر مقداری رنگ غذا اضافه کنید.
    2. انتخاب شکل قالب کیک سلیقه ای است و شما می توانید بنا بر سلیقه خود از انواع قالب های دایره یا و مستطیلی و … استفاده کنید.
    3. کیک گوشت را بهتر است برای سرو تزیین کنید.
    4. در هنگام تهیه مواد میانی کیک گوشت می توانید در درون مواد آن از سوسیس و کالباس و یا ذرت استفاده نمایید.

    تزیین ساده کیک گوشت کیک گوشت آماده سرو

    بعد از این که کیک گوشت آماده شد می توانید روی آن را با کمک سس کچاپ و خردل به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه کیک گوشت در منزل نهایت لذت را ببرید و اوقات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :