دسته ها
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی با بهترین روش

  • ندا خوشرو
  • ۱ مهر ۱۳۹۹
  • ۱

کالباس مرغ یکی از خوشمزه ترین انواع فست فود ها است که در ادامه این مطلب طرز تهیه کالباس مرغ را با بهترین روش در منزل به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد.

کالباس مرغ از جمله کالباس های خوشمزه و محبوب است که شما می توانید آن را خودتان نیز در منزل تهیه کنید. در این بخش از فست فود مجله آرگا طرز تهیه کالباس مرغ در خانه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده ایم.

کالباس مرغ، سوسیس از پرطرفدارین فست فو ها هستند طرز تهیه سوسیس و طرز تهیه کالباس در منزل هم امکان پذیر است و اگر شما تمایل دارید که از کالباس مرغ و سویس استفاده نمایید بهتر است که کالباس و سوسیس را خودتان تهیه کنید تا از سالم و مغذی بودن آن ها مطمئن شوید.

در این بخش از آموزش آشپزی مجله آرگا روش درست کردن کالباس مرغ خانگی را برای شما عزیزان قرار داده ایم بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به کالباس علاقه دارید بهتر است آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

تزیین کالباس با خیار شور و گوجه و سس

مواد لازم

سینه و ران مرغ : ۱ کیلو
پیاز : ۱ عدد
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۵ قاشق غذا خوری
جوز هندی : ۱/۲ قاشق چای خوری
میخک : ۳ عدد
آرد سوخاری ساده و طعم دار : ۲ قاشق غذاخوری ( از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری )
سیر : ۸ حبه
آرد ذرت : ۱ قاشق غذا خوری
آرد نخود چی : ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
نمک : به مزان لازم
پودر زنجبیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ قاشق غذا خوری
دارچین : به میزان لازم
هویج پخته و خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
باقلا : ۱.۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

در ابتدا سینه و ران مرغ را تکه تکه کنید سپس تکه های مرغ را در درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند سپس مرغ یخ زده را در درون چرخ گوشت سه بار چرخ کنید توجه داشته باشید که مرغ یخ زده نباید خیلی سفت و سنگ شود.

چرخ کردن گوشت مرغ

  •  آرون گروپس

بعد از این که مرغ را چرخ کردید پیاز و سیر را دوباره به همراه مرغ چرخ کنید و بعد از چرخ کردن مرغ به همراه پیاز و سیر روغن مایع را به مخلوط مرغ اضافه کنید و بعد ازاین که مخلوط مرغ و پیاز را به خوبی با روغن مایع هم زدید زرده تخم مرغ را اضافه کنید.

اضافه کردن زرده تخم مرغ به خمیر کالباس

و بعد آرد سوخاری و آرد ذرت و آرد نخود چی را به مخلوط مواد کالباس مرغ اضافه کنید در مرحله آخر روش تهیه کالباس مرغ همه ادویه ها را به مواد کالباس اضافه نمایید.

اضافه کردن آرد به خمیر کالباس مرغ خمیر کالباس

بهتر است که مرغ را حدود ۶ بار با مواد چرخ کنید تا مواد با یکدیگر باهم مخلوط شوند و به شکل خمیر در آیند.

خمیر کالباس مرغ خانگی

سپس سلفون را باز کنید و مواد کالباس را در درون سلفون به خوبی پهن کنید توجه داشته باشید که به جای سفلون می توانید از فویل و پارچه کتان و روده گوسفند و … استفاده نمایید. بعد از که مواد کالباس را بر روی سلفون پهن کردید هویج خرد شده و باقلا و … هر نوع سبزیجات دلخواه را می توانید بر روی مواد کالباس قرار دهید سبزیجات طعم و مزه خاصی به کالباس نمی دهند و فقط برای زیبایی در درون کالباس مرغ استفاده می شوند.

طرز تهیه کالباس مرغ با آسان ترین روش قرار دادن سبزیجات در درون خمیر کالباس

بعد از قرار دادن سبزیجات دلخواه بر روی مواد کالباس به کمک دست سفلون را بر روی کالباس ۳ دور بپیچید و یک سر کالباس را با کمک سیم های مخصوص بسته بندی کنید و سر دیگر کالباس را با کمک دست فشار دهید و با سیم ببندید.

رول کردن کالباس مرغ رول کردن کالباس

سپس در درون قابلمه بزرگی آب بریزید و قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید و وقتی آب به دمای جوش رسید کالباس بسته بندی شده را در درون قابلمه قرار دهید آب باید ۲ سانتی متر بالاتر از بسته بنید کالباس قرار بگیرد تا همه قسمت های کالباس به خوبی پخته شود بعد از ۱.۵ ساعت کالباس کاملا پخته خواهد شد.

قرار دادن کالباس مرغ در درون قابلمه برشدادن کالباس مرغ

تزیین کالباس مرغ تزیین کالباس مرغ خانگی

بعد از این که کالباس پخته شد آن را از درون قابلمه خارج کنید و در درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود سپس بعد از سرد شدن کالباس آن را برش بزنید. از این کالباس می توانید در طرز تهیه رولت کالباس نیز استفاده نمایید.

نحوه تهیه کالباس گوشت

کالباس را می توانید علاوه بر گوشت مرغ با گوشت قرمز نیز تهیه کنید که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است، در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • گوشت قرمز : یک کیلو
  • سیر : سه حبه
  • آرد ذرت : سه قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ : سه عدد
  • نمک : یک قاشق مربا خوری
  • فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری
  • زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
  • دارچین : یک سوم قاشق مرباخوری
  • میخک کمی
  • هل : نصف قاشق مربا خوری
  • جوز هندی : کمی
  • روغن مایع : دو قاشق غذا خوری

نحوه تهیه کالباس گوشت

دستور تهیه :

در روش تهیه کالباس با گوشت قرمز ابتدا گوشت را به همراه سیر سه بار چرخ نمایید سپس آرد را الک کرده و تمام ادویه های گفته شده را به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

حالا مواد را مجددا الک کرده و به گوشت بیفزایید سپس تخم نیز اضافه کرده و به خوبی آن را ورز دهید و به آن روغن مایع بیفزایید و شروع به ماساژ دادن آن کنید.

در مرحله آخر فویل های آلومینیومی را بر روی کابینت پهن کرده و بر روی آن مواد کالباس بریزید و مانند شکلات دو سر فویل را بپیچید و اجازه دهید به مدت چهل و پنج دقیقه بخار پز شود سپس داخل یخچال گذاشته و بعد از خنک شدن به اندازه دلخواه برش دهید.

آموزش تهیه کالباس گوشت

امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و به خوبی با دستور تهیه کالباس آشنا شده باشید تا بتوانید آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید، جهت آشنایی با دستور تهیه انواع فست فوت می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۱ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *