آرگا
  • کد خبر: 51940
    تعداد بازدید : 4,684 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه ماهی قزل آلا خوشمزه و پرطرفدار

    ماهی قزل آلا یکی از انواع ماهی های خوشمزه و پرطرفدار است که شما می توانید با روشی آسان این ماهی را در منزل طبخ نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ماهی قزل آلا را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

    ماهی قزل آلا یکی از انواع ماهی هایی است که شما می توانید آن را برای مجالس و مهمانی های خود به شکل ماهی سوخاری و یا ماهی شکم پر طبخ کنید. در این بخش طرز تهیه ماهی قزل آلا را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    ماهی قزل آلا و ماهی تیلاپیا و ماهی سالمون از خوشمزه ترین ماهی ها و غذا های دریایی هستند. در مطالب قبلی طرز تهیه ماهی تیلاپیا و ماهی سالمون را به شما عزیزان آموزش دادیم در این مطلب دستور پخت ماهی قزل آلا را با بهترین روش در اختیار شما قرار داده ایم.

    دستور پخت ماهی قزل آلا

    مواد لازم

    ماهی قزل آلا : ۴ عدد
    زعفران ساییده شده : ۱ قاشق چای خوری
    زرد چوبه : ۱ قاشق چای خوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل قرمز : به میزان لازم
    آرد : ۱ پیمانه
    کره : ۸۰ گرم
    برگ بو : ۲۰ عدد
    جعفری خرد شده : به میزان لازم
    گوجه فرنگی : ۳ عدد
    سیب زمینی کوچک : ۴ عدد
    روغن مایع : به میزان لازم

    طرز تهیه ماهی قزل آلا

    آبشش های ماهی قزل آلا را بیرون آورید و شکم ماهی را با کمک چاقو برش دهید و داخل شکم ماهی را به خوبی تمیز کنید سپس ماهی را به خوبی بشویید و خشک کنید.

    تمیز کردن ماهی

    تمیز کردن ماهی قزل آلا

    تمیز کردن شکم ماهی شستن ماهی

    سیب زمینی های کوچک را در مقداری آب قرار دهید و آن ها را آب پز کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی قزل آلا نمک و زعفران و زرد چوبه را در درون ظرفی مناسب به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس داخل شکم ماهی و روی بدن ماهی از مخلوط نمک و زردچوبه و زعفران بپاشید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خوراک میگو خوشمزه و مقوی

    ریختن ادیویه جات در درون شکم ماهی

    و ماهی را در درون آرد به خوبی بغلطانید سپس مقداری روغن در درون تابه بریزید و تایه را بر روی حرارت گاز قرار دهید بعد از این که روغن داغ شد ماهی را در درون روغن سرخ کنید بعد از این که یک طرف ماهی سرخ شد طرف دیگر ماهی را برگردانید و سرخ کنید.

    آغشته کردن ماهی قزل آلا با آرد و سرخ کردن ماهی قزل آلا

    بعد از سرخ کردن همه ماهی ها ۴۰ گرم از کره را در درون تابه بریزید و برگ بو را به خوبی در داخل کره تفت دهید سپس برگ بو و کره را به ماهی های سرخ شده اضافه کنید و اجازه دهید که ماهی ها چند دقیقه در درون مخلوط کره و برگ بو در روی حرارت گاز باقی بمانند سپس پوست سیب زمینی های آب پز شده را بکنید.

    آب پز کردن سیب زمینی

    و درون مقدار یاقی مانده از کره تفت دهید و چند دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت گاز نمک و فلفل قرمز و جعفری خرد شده را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

    تزیین ماهی قزل آلا تزیین ماهی قزل آلا

    بعد از این که ماهی و سیب زمینی ها را آماده کردید ماهی ها و سیب زمینی ها را در درون ظرف زیبایی قرار دهید و آن ها را به کمک حلقه های گوجه فرنگی به زیبایی تزیین کنید می توانید برای تزیین ماهی از روش های تزیین کردن ماهی نیز استفاده نمایید. امیدواریم از پخت ماهی قزل الا در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده پخت انواع غذای دریایی کلیک کنید.

    منبع : آرگا