شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که ناخواسته غذا را در هنگام اضافه کردن فلفل تند کرده باشید. اگر به دنبال روش هایی برای رفع تندی غذا هستید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا برخی از این روش ها را به شما عزیزان معرفی نماییم.

برخی از اوقات در هنگام پخت غذا ممکن است به طور ناخواسته غذا را تند کنید که رفع تندی غذا با انجام برخی از روش ها امکان پذیر است که در ادامه این مطلب این روش ها را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

یکی از انواع ادویه هایی که باعث تندی غذا می شود فلفل است که بهتر است شما در هنگام اضافه کردن این ادویه به غذا دقت لازم را داشته باشید تا غذای شما تند نشود ولی اگر غذای شما هم تند شد هرگز نگران نباشید با انجام برخی از روش های از بین بردن تندی غذا می توانید تندی و مزه غذای خود را ایده آل کنید.

رفع تندی غذا با بهترین روش ها

رفع تندی غذا با بهترین روش ها

اگر در هنگام پخت غذا متوجه شدید که غذای شما بیش از حد تند شده می توانید برای رفع تندی غذا از راهکار های ادامه این مطلب استفاده نمایید.

فوت و فن های آشپزی برای کاهش تندی غذا
۱. اگر در هنگام طبخ غذا متوجه تندی بیش از حد غذا شدید می توانید مقدار مواد غذایی به کار برده شده در غذا را بیشتر کنید با این کار می توانید تندی غذا را کاهش بدهید.
۲. با اضافه کردن سرکه انگور و سرکه سیب و آب لیمو به غذای در حال پخت می توانید تندی غذایتان را کاهش دهید شیر هم به خوبی تندی غذا را کاهش می دهد.

اضافه کردن آبلیمو به غذای تند برای کاهش تندی غذا
۳. لبنیات کپسایسین موجود در فلفل را که باعث تندی غذا می شود به خوبی در خود حل می کند پس اگر غذای شما تند شد می توانید از لبنیات برای کاهش تندی غذای خود استفاده کنید. غذا های مکزیکی و هندی و تایلندی اغلب خیلی تند هستند و شما می توانید در هنگام سرو این غذا ها از خامه ترش و ماست رایتا استفاده کنید.

افزودن شیر به غذای تند برای رفع تندی غذا
۴. اگر شما ترجیح می دهید که از لبنیات برای رفع تندی غذای خود استفاده نکنید می توانید شیر نارگیل و شیر بادام و شیر سویا و شیر برنج را به غذا اضافه کنید این مواد غذایی حاوی چربی هستند و می توانند کپسایسین موجود در فلفل را به خوبی در درون خود حل نمایند. در هنگام طبخ غذا های مکزیکی از مقدار زایدی شیر نارگیل استفاده می کنند.

رفع تندی غذا
۵. می توانید غذا های تند را با نشاسته سرو کنید. نان و برنج معمولی به خوبی ادویه های غذا را جذب می کنند بنابراین باعث می شوند تندی غذا را کمتر حس کنید. غذا های تند مکزیکی را به همراه تورتیلا و غذا های هندی را به همراه نان و هم چنین غذا های تایلندی را به همراه برنج سرو می کنند.

سرو غذای تایلندی تند به همراه برنج سرو غذای تند به همراه نان

در این مطلب آموزشی ۵ روش کاربردی را برای رفع تندی غذا در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که شما می توانید از هر کدام از این راهکار ها برای کاهش تندی غذای خود استفاده نمایید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع فوت و فن های آشپزی به بخش نکته های آشپزی مراجعه کنید.

بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.