آرگا
  • کد خبر: 51717
    تعداد بازدید : 2,806 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و خوش طعم

    کیک کشمشی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که شما می توانید از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی ها با این کیک خوشمزه پذیرایی کنید. در این مطلب آموزشی مجله آرگا طرز تهیه کیک کشمشی را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد.

    طرز تهیه کیک کشمشی در منزل مانند شیرینی کشمشی بسیار راحت و آسان است و شما می توانید این کیک خوشمزه را در وعده صبحانه و عصرانه خود میل کنید.

    کیک های خانگی را می توانید در انواع طعم های متنوع و مختلف مانند کیک سیب و کیک بستنی و کیک گردویی و کیک کشمشی و … تهیه کنید. در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با دستور پخت کیک کشمشی در منزل آشنا سازیم.

    کیک کشمشی خوشمزه

    مواد لازم

    آرد سفید : ۴۰۰ گرم
    تخم مرغ : ۴ عدد
    شکر : ۳۰۰ گرم
    شیر : ۲ پیمانه
    کره : ۲۰۰ گرم
    کشمش : ۱ پیمانه
    وانیل : ۱/۴ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق سوپ خوری
    نمک : به میزان کم

    طرز تهیه کیک کشمشی

    ابتدا کره را برای مدت زمان کوتاهی در دمای اتاق قرار دهید تا به خوبی نرم شود سپس در درون ظرف مناسبی شکر و کره را به کمک همزن با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

    مخلوط کره و شکر هم زدن کره و شکر

    مخلوط کردن شکر و کره به کمک همزن

    بعد از مخلوط کردن شکر و کره تخم مرغ ها را به صورت تک تک به مخلوط این مواد اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها مایه کیک را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.

    طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و خوش طعم مایه کیک کشمشی

    در درون ظرف مناسب دیگری بیکینگ پودر و آرد و وانیل و نمک را به خوبی الک کنید.

    طرز تهیه کیک کشمشی با بهترین روش به صورت تصویری

     سپس مقداری از مخلوط شکر و تخم مرغ و کره را به مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه نمایید و هم بزنید تا مواد کیک به خوب با یکدیگر مخلوط شوند. مقدای شیر را به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را به خوبی هم بزنید و همین روش را تا تمام شدن مخلوط تخم مرغ و شکر ادامه دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پاپ کیک خوشمزه و متفاوت

    مخلوط کردن آرد با مایه کیک هم زدن مواد مایه کیک کشمشی

    در مرحله بعدی پخت کیک کشمشی مقداری کشمش را با آرد آغشته کنید و بعد کشمش ها را در درون مایه کیک کشمشی بریزید و به خوبی کشمش ها را با مایه کیک مخلوط کنید. توجه داشته باشید که آغشته کردن کشمش با آرد از سوختن و ته نشین شدن کشمش ها در درون کیک جلوگیری می کند.

    اضافه کردن کشمش به مایه کیک

    اضافه کردن کشمش به مایه کیک
    در آخرین مرحله دستور پخت کیک کشمشی بعد از این که مایه کیک را آماده کردید ابتدا فر را گرم کنید سپس ته قالب فر را با کمک کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت ۶۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ قرار دهید.

    کیک کشمشی آماده سرو

    ریختن مایه کیک در درون قالب فر

    طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و پرطرفدار

    کیک کشمشی با بهترین ذستور طرز تهیه

    در طرز تهیه کیک کشمشی حجم کیک بعد از پخت دو برابر می شود پس بهتر است که از قالب بزرگتری استفاده کنید و قالب فر را پر نکنید. کیک کشمشی کیک خوشمزه و بسیار نرمی است که می توانید این کیک را به عنوان طعم دهنده در کنار چای میل کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده طرز تهیه انواع کیک کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :