آرگا
  • کد خبر: 51149
    تعداد بازدید : 430 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خمیر بنیه برای انواع شیرینی و اسنک

    خمیر بنیه یک خمیر فرانسوی است که برای تهیه برخی از غذا های حاضری مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه این مطلب طرز تهیه خمیر بنیه را با 3 روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز ایرانی قرار داده ایم.

    خمیر بنیه برای پوشش دادن فیله مرغ و میگو و ماهی و سبزیجات مختلف ( پیاز و سیب زمینی و گل کلم و قارچ و … ) به کار برده می شود. در این بخش طرز تهیه خمیر بنیه را مشاهده خواهید کرد.

    انواع خمیر های متفاوتی برای پخت غذا ها وجود دارد که خمیر پیراشکی و خمیر بنیه از انواع این نوع خمیر ها هستند. با کمک خمیر بنیه می توانید غذا های ساده و حاضری مانند قارچ پفکی و جوجه چینی را طبخ کنید.

    روش تهیه خمیر بنیه

    طرز تهیه خمیر بنیه با روش های مختلف

    اگر شما تمایل دارید که خمیر بنیه را در منزل خودتان تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با چند روش تهیه خمیر بنیه آشنا سازیم.

    روش تهیه خمیر بنیه

    دستور تهیه خمیر بنیه ( روش اول )

    مواد لازم

    آرد : ۱ پیمانه
    آرد برنج : ۱/۲ پیمانه
    نشاسته : ۱/۴ پیمانه
    آب یا ماء الشعیر : به میزان لازم
    نمک : به میزان لازم
    بیکینگ پودر : ۱/۸ پیمانه

    روش آماده کردن خمیر بنیه

    همه مواد لازم ذکر شده را در درون ظرفی مناسب بریزید و آن ها را به کمک قاشق با یکدیگر مخلوط کنید سپس آب و یا ماءالشعیر را به مواد به صورت آرام آرام اضافه کنید و وقتی که خمیر بنیه مانند ماست غلیظ شد آن را به مدت ۲ اسعت در درون یخچال قرار دهید.

    خمیر بنیه با بهترین روش

    ریختن ماءالشعیر در ظرف

    گذاشتن خمیر بنیه در یخچال

    دستور تهیه خمیر بینه ( روش دوم )

    مواد لازم

    سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
    ماءالشعیر : ۱.۵ پیمانه
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    اویه های دلخواه : به میزان لازم
    آرد : ۲ پیمانه سر خالی
    زعفران : به میزان لازم

    نحوه آماده کردن خمیر بنیه

    ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید سپس آن ها را به کمک چنگال و یا هم زن هم بزنید.

    هم زدن سفیده تخم مرغ برای تهیه خمیر بنیه

    و مواد لازم ذکر شده در این مطلب را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با سفیده های تخم مرغ مخلوط کنید و بعد آرد را اضافه کنید می توایند میزان آرد را کم و زیاد کنید تا غلظت مناسب برای خمیر را بدست آورید. توجه داشته باشید اگر برای طرز تهیه خمیر بنیه از شیر و تخم مرغ استفاده نمایید خمیر سنگین می شود و حالت پفکی پیدا نمی کند.

    خمیر بنیه

    دستور تهیه خمیر بنیه ( روش سوم )

    مواد لازم

    بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
    ماءالشعیر : ۱ پیمانه
    روغن مایع : ۱ قاشق سوپ خوری
    زعفران : ۱ قاشق چای خوری
    آرد : به میزان لازم

    طرز تهیه خمیر بنیه

    ابتدا ماءالشعیر را در درون ظرفی بریزید و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید در صورت تمایل می توانید ۱ قاشق چای خوری پودر سیر به همراه بیکینگ پودر به ماءالشعیر اضافه کنید. سپس روغن را به مخلوط مایه خمیر بنیه اضافه کنید و بعد آرد را به صورت آرام آرام به مواد خمیر بنیه اضافه کنید بعد از این که خمیر غلظت ماست را پیدا کرد زعفران را به مایه خمیر اضافه کنید.

    طرز تهیه خمیر بنیه با 3 روش

    اضافه کردن زعفران به خمیر بنیه

    روش ساخت خمیر بنیه

    در این بخش طرز تهیه خمیر بنیه را با سه روش مشاهده کردید که امیدواریم از آماده کردن خمیر بنیه و استفاده از آن در تهیه غذاهای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و بتوانید با کمک این خمیر غذا ها و دسر های خوشمزه ای را تهیه کنید. موفق باشید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :