آرگا
  • کد خبر: 51096
    تعداد بازدید : 5,735 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه مرغ مجلسی با بهترین طعم

    مرغ مجلسی یکی از انواع غذا های ایرانی است که در اکثر مهمانی ها و مجالس برای وعده غذایی شام و یا نهار طبخ می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ مجلسی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    مرغ مجلسی غذای محبوب و پرطرفدار است که شما می توانید این غذای خوشمزه را حتی با مقدار زیاد به راحتی در منزل تهیه کنید. در این مطلب از غذای ایرانی مجله آرگا طرز تهیه مرغ مجلسی را ملاحظه خواهید کرد.

    با مرغ می توانید انواع غذا های متنوع و خوشمزه ای مانند مرغ کنتاکی و مرغ سوخاری و زرشک پلو با مرغ و مرغ مجلسی و … را طبخ کنید. در این بخش دستور پخت مرغ مجلسی را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

    مرغ مجلسی با پلو

    مواد لازم

    ران مرغ : ۳ عدد
    کره : ۵۰ گرم
    روغن: ۴ قاشق غذا خوری
    آب لیمو : ۳ قاشق غذا خوری
    رب گوجه فرنگی : ۴ قاشق غذا خوری
    آب : ۱ لیوان
    نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
    زعفران : به میزان لازم

    طرز تهیه مرغ مجلسی خوشمزه

    اگر در تهیه مرغ مجلسی از ران مرغ استفاده می کنید آن را نصف کنید و پوست مرغ را جدا کنید.

    ران مرغ

    و اگر سینه مرغ استفاده می کنید سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید.

    تکه کردن سینه مرغ برش دادن سینه مرغ به 4 تکه

    برای طبخ مرغ مجلسی باید تکه های مرغ هم اندازه باشند. مرغ مجلسی را بهتر را در درون تابه بزرگی درست کنید. ابتدا کره و روغن را در درون تابه بریزید و بعد از ذوب شدن کره زعفران را اضافه کنید و سپس تکه های مرغ را در درون روغن و کره سرخ کنید.

    تفت دادن تکه های مرغ در زعفران و کره

    تکه های مرغ را زیر و رو کنید تا همه جای آن ها زعفرانی و سرخ شود تا زمانی تکه های مرغ را تفت دهید که روی آن ها یک لایه زعفرانی طلایی ایجاد شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه ته دیگ مجلسی با 2 روش متفاوت و نکات کلیدی

    تفت دادن مرغ مجلسی در کره ذوب شده و زعفران

    در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ مجلسی رب و آبلیمو را به همراه نمک و آب و فلفل در درون ظرفی مناسب بریزید و بعد از مخلوط کردن این مواد آن ها را در درون تابه بریزید. توجه داشته باشید که همه تکه های مرغ با سس مخلوط شود سپس درب تابه را ببندید و اجازه دهید که مرغ مجلسی با حرارت متوسط پخته شود.

    اضافه کردن سس به مرغ مجلسی

    هر ده دقیقه یکبار درب تابه را بردارید و تکه های مرغ را هم بزنید و مطمئن شوید که آب مرغ خشک نشده است. زمان پخت همه مرغ ها یکسان نیست بنابراین برای این که مطمئن شوید مرغ مجلسی به خوبی پخته شده است یک کارد را در درون تکه های مرغ فرو کنید.
    بعد از این که مرغ پخته شد نمک و فلفل و آبلیمو آن را بچشید و اگر لازم شد مقداری نمک و فلفل و آب لیمو به مرغ اضافه کنید.
    روش پخت مرغ مجلسی با ساده ترین روش طرز تهیه مرغ مجلسی در منزل

    می توایند بعد از این که مرغ مجلسیپخته شد آن را در درون ظرف مناسب قرار دهید و مقداری بادام زمینی روی آن بریزید و این غذای خوشمزه را در کنار برنج و سیب زمینی سرو کنید. امیدواریم از دستور پخت مرغ مجلسی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش انواع غذای مجلسی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :