آرگا
  • کد خبر: 50750
    تعداد بازدید : 2,558 بازدید
    تاریخ انتشار : ۴ فروردین, ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه باقالا قاتق شمالی و نکات طعم واقعی

    باقالا قاتق یکی از انواع خورشت ها خوشمزه گیلانی است که در همه رستوران های این شهر موجود است شما می توانید این نوع خورشت گیلانی را در منزل به راحتی تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه باقالا قاتق را به همراه نکاتی برای ایجاد طعم واقعی مشاهده خواهید کرد.

    باقالا قاتق به خورشت باقالا نیز معروف است این خورشت به غیر از گیلان در دیگر شهر های شمال نیز طبخ می شود و یکی از انواع غذا های معروف و پطردار است. در این بخش از غذای ایرانی مجله آرگا طرز تهیه باقالا قاتق را مشاهده خواهید کرد.

    باقالا قاتق و خورشت ماست از انواع خورشت های محلی ایران هستند که در این مطلب دستور پخت باقالا قاتق را ملاحظه خواهید کرد که این خورشت را با شوید و پاچ باقالا و تخم مرغ تهیه می کنند.

    باقالا قاتق خوشمزه

    مواد لازم

    پاچ باقالا گیلانی : ۳۰۰ گرم
    شوید خشک : ۳ قاشق سوپ خوری
    سیر : ۴ حبه
    کره : ۱۰۰ گرم
    تخم مرغ : ۳ عدد
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    آب : ۱ لیتر
    زدچوبه و دارچین : به میزان لازم

    طرز تهیه باقالا قاتق

    در مرحله اول طرز تهیه باقالا قاتق ابتدا پوست باقالا ها را جدا کنید.

    کندن پوست باقالا ها

    سپس در درون قابلمه ای مناسب مقداری کره بریزید و باقالا ها را در درون کره به خوبی تفت دهید بعد از این که باقالا ها تفت خوردند، شوید و سیر له شده را به همراه نمک و زردچوبه به باقالای تفت خورده اضافه کنید.

    تفت دادن باقالا با شوید و سیر و کره و نمک و زرد چوبه

     بعد از این که مواد باقالا تفت خوردن ۱ لیتر آب را به مواد خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

    اضافه کردن آب به خورشت باقالا

    بعد از این که باقالا ها نیم پز شدن تخم مرغ ها را به خورشت باقالا اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

    ریختن تخم مرغ در خورشت باقالا گذاشتن درب قابلمه بعد از ریختن تخم مرغ ها در خورشت

    در دو دقیقه آخر طبخ خورشت باقالا قاتق دارچین و فلفل را به خورشت اضافه کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خورشت به آلو خوشمزه ، لذیذ و محبوب

    طرز تهیه باقالا قاتق گیلانی    طرز تهیه باقالا قاتق به صورت مرحله به مرحله

    نکاتی برای طبخ بهتر باقلا قاتق

    1. پاچ باقالا ها دو نوع هستند : باقالا محلی و باقالای کشاورزی به طور کلی پاچ باقالا های محلی بعد از پخته شدن شکل خود را حفظ می کنند ولی باقالای کشاورزی زود پز است و اگر زیاد پخته شود شکل خود را حفظ نمی کند و له می شود.
    2. تخم مرغ را نباید در درون خورشت بهم بزنید بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها به خورشت درب قابلمه را ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند.
    3. شوید این خورشت را به اندازه بریزید ریختن شوید بیش از اندازه لازم خورشت را تلخ می کند.
    4. پاچ باقالای خشک را می توانید از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید.
    5. از باقالای مازندرانی در طرز تهیه خورشت باقالا قاتق استفاده نکنید زیرا این باقالا را در تهیه باقالا وابیج به کار می برند.
    6. اگر از باقالا تازه محلی استفاده می کنید نباید آن را خیس کنید ولی اگر از باقالا خشک استفاده می کنید حتما آن را خیس کنید.
    7. می توایند تخم مرغ را از این خورشت حذف کنید.

    روش طبخ باقالا قاتق با آسان ترین روش

    باقالا قاتق را با ماهی شور و زیتون پرورده و سیر ترشی و ماست و خیار و برنج که به صورت کته طبخ می شود سرو می کنند. امیدواریم از تهیه باقالا قاتق در منزل و میل کردن آن درکنار سایر اعضای خانواده نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده طبخ انواع خورشت کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :