آرگا
  • کد خبر: 49016
    تعداد بازدید : 2,558 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شیرینی پفکی خوشمزه و خوش طعم

    شیرینی پفکی یکی از انواع شیرینی هایی است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پفکی را به صورت مرحله به مرحله به شما کد بانو های عزیز آموزش خواهیم داد.

    شیرینی پفکی یا همان مرنگ را می توانید با هزینه ای کم و فقط با سفیده تخم مرغ در منزل تهیه کنید. در ادامه این بخش طرز تهیه شیرینی پفکی را در اختیار شما کد بانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم.

    شیرنی پفکی را می توانید با پودر گردو و با پودر نارگیل نیز تهیه کنید و در ایام عید از مهمان هایتان با شیرنی گردویی پفکی و شیرینی نارگیلی پفکی پذیرایی کنید. در این مطلب دستور پخت شیرینی پفکی ساده را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    شیرینی پفکی

    مواد لازم

    سفیده تخم مرغ : ۱ لیوان
    وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
    پودر شکر : ۲ لیوان
    پودر هل : به میزان لازم ( در صورت تمایل )
    آبلیمو : ۱.۳ قاشق چای خوری
    رنگ خوراکی : به میزان لازم (در صورت تمایل )

    طرز تهیه شیرینی پفکی ساده

    در مرحله اول طرز تهیه شیرینی پفکی فر را در روی دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود. سپس سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کنید و آن ها را در درون ظرفی خشک با یکدیگر مخلوط کنید و با کمک هم زن سفیده های تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا سفید شوند و به خوبی پف کنند.

    هم زدن سفیده تخم مرغ

    سپس پودر شکر را به آرامی و کم کم به سفیده ها اضافه کنید و هم زدن مخلوط سفیده و شکر را آنقدر ادامه بدهید تا مایه شیرینی پفکی حالت کش داری را به خود بگیرد.

    شیرینی پفکی با طرز تهیه ای آسان

    در مرحله بعدی طرز تهیه مرنگ آب لیمو و وانیل و پودر هل ( و در صورت تمایل رنگ خوراکی ) را به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک قاشق این مواد را به خوبی با مایه شیرینی مخلوط کنید سپس قالب فر را چرب کنید و یا کاغذ روغنی را در قالب فر بیندازید و مایه شیرینی پفکی  را در درون قیف با سر شکوفه بریزید و در قالب فر مایه شیرینی را به شکل شکوفه با فاصله مناسبی بریزید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پشمک خانگی و خوشمزه

    روش تهیه مرنگ در منزل مراحل طرز تهیه مرنگ شیرینی پفکی ساده

    قالب فر را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر بگذارید تا شیرینی ها به خوبی پخته شوند بعد از این که شیریین ها پخته شدند آن ها پس از خنک شدنشان در درون ظرف مناسبی بچینید.

    روش تهیه مرنگ رنگی و سفید

    نکات مهم پخت شیرینی پفکی

    1. برای طرز تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را ۱ ساعت قبل از هم زدن در دمای محیط قرار دهید.
    2. برای یک عدد سفیده دو برابر پودر شکر لازم است.
    3. شیرینی پفکی بهتر است در دمای کم فر پخته شود بنابراین بعد از ۵ دقیقه می توانید حرارت فر را خاموش کنید تا شیرینی ها با گرمای فر پخته شوند.
    4. شیرینی پفکی رنگ سفیدی دارد شما می توانید در صورت دلخواه به مایه این شیرینی خوشمزه هر نوع رنگ خوراکی دلخواهی را اضافه کنید.
    5. می توانید در هنگام پخت شیرینی پفکی به مایه آن پودر کاکائو و یا اسانس وانیل نیز اضافه کنید.

    شیرینی پفکی خوشمزه طرز تهیه مرنگ برای تزیین کیک

    شیرینی پفکی شیرین تردی است و شما می توانید این شیرینی را با چای میل کنید هم چنین برای تزیین کیک خانگی و تزیین انواع دسر می توانید از شیرینی پفکی استفاده نمایید. امیدواریم از طرز تهیه شیرینی پفکی در مزل نهایت لذت را برده باشید. در صورت تمایل می توایند برای مشاهده طبخ انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما