آرگا
  • کد خبر: 4837
    تعداد بازدید : 318 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه لیموناد نعنایی نوشیدنی گوارا و خوش طعم

    لیموناد نعنایی از جمله نوشیدنی است که حاوی ویتامین C فراوان می باشد. این نوشیدنی برای سلامتی بدن، بسیار مفید است. تازه بودن نعنا و لیمو در خوشمزه تر شدن این نوشیدنی بسیار موثر است.

    یکی از نوشیدنی های سرد و پرخاصیت، لیموناد نعنایی است. این نوشیدنی که در کشورهای عربی بسیار محبوبیت دارد، در ایران نیز شناخته شده است. ماده اصلی این نوشیدنی لیمو و نعناع می باشد که خواص درمانی فراوانی دارد. در این پست قصد داریم طرز تهیه این نوشیدنی را بیان کنیم.

    طرز تهیه لیموناد نعنایی

    نعنا و لیموناد نعنایی

    برای تهیه نوشیدنی لیموناد نعنایی ابتدا باید شربت لیمو و نعنا تهیه شود. به همین منظور ابتدا طرز تهیه ۲.۵ پیمانه شربت لیمو و نعنا توضیح داده می شود.

    مواد لازم شربت لیمو و نعنا:

    ۱- نعنای تازه : ۲ پیمانه

    ۲- آب : ۲ پیمانه

    ۳- شکر : ۱پیمانه

    ۴- پوست لیمو : ۳ عدد

    طرز تهیه شربت لیمو و نعنا:

    ابتدا آب و شکر و پوست لیمو را درون قابلمه ایی ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و اجازه دهید به جوش آید. این مخلوط را تا جایی که مطمئن شوید شکر آن حل شده، هم زنید و سپس از روی حرارت برداشته و نعنا را به آن اضافه کنید و هم زنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. پس از مطمئن شدن از ترکیب شدن مواد، درب ظرف را بسته و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا در دمای محیط اتاق بماند. سپس مایع را از توری عبور داده تا قسمت های جامد از مایع جدا شود. شربت لیمو و نعنا آماده است. این شربت را می توانید به مدت ۵ روز در ظرفی در بسته درون یحچال نگهداری و استفاده کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شربت نعنا خوشمزه و خوش رنگ با طعم عالی

    لیموناد نعنایی

    مواد لازم لیموناد نعنایی:

    ۱- شربت لیمو و نعنا (طرز تهیه در بالای همین مطلب): ۲ پیمانه

    ۲- آب سرد : ۲ پیمانه

    ۳- یخ : ۲ پیمانه به صورت خرد شده

    ۴- آب لیمو تازه : ۱ پیمانه به علاوه ۱/۴ پیمانه

    طرز تهیه لیموناد نعنایی:

    مواد را با هم خوب ترکیب کرده و درون پارچی بریزید. شربت لیموناد نعنایی آماده است. لیموناد را می توانید به عنوان نوشیدنی سرد و بسیار پر طرفدار در روزای گرم سال در مهمانی ها سرو نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :