آرگا
  • کد خبر: 4805
    تعداد بازدید : 510 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد, ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی + نکات کلیدی برای طعم واقعی

    کتلت سیب زمینی یکی از انواع کتلت ها است که طرفداران زیادی دارد. برای تهیه بهتر این کتلت بهتر است از حرارت ملایم استفاده کنید تا کتلت ها خیلی خوب پخته شوند.

    کتلت سیب زمینی یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی ها است. این کتلت برای سفرهای کوتاه مدت نیز طبخ می شود. سیب زمینی موجود در کتلت سیب زمینی را می توان هم به صورت پخته و هم به صورت خام آماده کرد، البته سیب زمینی پخته شده در زمان سرخ شدن، روغن بیشتری را جذب می کند. در ادامه می توانید طرز تهیه کتلت سیب زمینی با طعم واقعی را مشاهده کنید.

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی

    کتلت سیب زمینی

    مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی :

    ۱- سیب زمینی رنده شده : ۲۵۰گرم – معادل ۳ عدد متوسط

    ۲- گوشت چرخ شده بدون چربی: ۲۵۰ گرم

    ۳- پیاز رنده شده : ۱ عدد متوسط

    ۴ – تخم مرغ: ۴ عدد

    ۵- نمک، زردچوبه، فلفل: به مقدار لازم

    ۶- روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم

    روش پخت کتلت سیب زمینی:

    سیب زمینی رنده شده ، گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده را با هم خوب مخلوط کرده و پس از آن تخم مرغ ها را درون مخلوط ریخته و مجددا خوب هم میزنیم. در آخر، نمک و فلفل و زرد چوبه را به مخلوط اضافه می کنیم. اگر مواد کتلت خیلی آب دار شده، بهتر است آب آن گرفته شود. برای بهتر شدن کتلت ها، بهتر است مواد آن را خوب چنگ زنید تا خوب مخلوط شوند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کتلت مرغ خوش طعم و مزه با سیب زمینی

    بعد از آماده شدن مواد کتلت سیب زمینی، داخل تابه مقداری روغن ریخته و از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و کف دست خوب پهن کنید و داخل تابه گذاشته و صبر کنید تا پخته شود. برای سرخ کردن کتلت ها بهتر است حرارت اجاق گاز ملایم باشد تا کتلت ها مغز پخت شوند. به همین ترتیب، کتلت ها را آماده کرده و برای سرو می توانید کتلت سیب زمینی را با گوجه فرنگی و سبزی میل کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما