آرگا
  • کد خبر: 47814
    تعداد بازدید : 625 بازدید
    تاریخ انتشار : ۷ اسفند, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سیر ترشی خوش طعم و نکات کلیدی

    سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که از زمان های گذشته در ایران مورد استفاده قرار می گرفته است. شما می توانید سیر ترشی را به صورت خانگی در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه سیر ترشی خانگی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    سیر ترشی را از قرار دادن سیر خشک در درون سرکه تهیه می کنند. سیر ترشی یعد از ۶ ماه آماده می شود و هرچه تاریخ تهیه این نوع ترشی بگذرد مرغوب تر و خوشمزه تر می شود. سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است. اگر شما می خواهید این ترشی را در مدت کمتر از ۶ ماه بهره برداری کنید می توانید از طرز تهیه سیر ترشی نوشته شده در این مطلب استفاده کنید.

    ترشی انواع مختلفی دارد در بین ترشی های ایرانی ترشی مخلوط و سیر ترشی و ترشی بادمجان طرفداران زیادی را دارند. اگر در تهیه سیر ترشی از سس سویا استفاده کنید ظرف مدت ۴۰ روز این ترشی آماده سرو می شود و مرغوبیت آن به اندازه سیر ترشی ۷ ساله می شود. در این مطلب روش تهیه سیر ترشی به همراه نکات طلایی برای تهیه بهتر را در اختیار شما کدبانو های عزیز ایرانی قرار داده ایم.

    روش تهیه سیر ترشی مرغوب

    مواد لازم

    سرکه بالزامیک : به میزان لازم
    سیر : ۸ بوته
    شکر قهوه ای یا عسل : ۱ قاشق غذا خوری
    سس سویا : ۳ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه سیر ترشی

    ابتدا بوته های سیر را به خوبی تمیز کنید و بشویید.

    تمیز کردن سیر ها

    سپس سیر ها را با پوست در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سرکه بالزامیک را به همراه سس و سویا و شکر قهوه ای بر روی سیر ها بریزید و قابلمه را بر روی شعله گاز به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

    جوشاندن سیر

    در مرحله بعدی طرز تهیه سیر ترشی سیر ها جوشیده را در درون یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و سپس مخلوط سرکه و سس و سس سویا را که با آن سیر ها را جوشانیده اید بر روی سیر ها بریزید توجه داشته باشید که روی سیرها باید به خوبی با کمک سرکه پوشانده شود. سپس شوری و شیرینی سرکه را تست کنید و درب ظرف را با کمک یک نایلون محکم ببندید و بطری حاوی سیر ترشی را در جای تاریکی قرار دهید بعد از ۴۰ روز این ترشی آماده خوردن می شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه ترشی قارچ متفاوت و خوشمزه در منزل

    تهیه سیر ترشی در 40 روز سیر ترشی خوشمزه سیر ترشی با طعم ایده آل

    نکات کلیدی برای تهیه سیر ترشی

    1. به ازای هر ۸ بوته شیر از ۱ قاشق غذا خوری شکر و یا عسل استفاده کنید.
    2. سیر ها را بیشتر از ۱۵ دقیقه نجوشانید زیرا له می شوند.
    3. می توانید برای این که سیر ترشی مرغوب تر شود ظرف ترشی را در زیر خاک قرار دهید.
    4. ترشی سیر با سرکه بالزامیک طعم فوق العاده ای پیدا می کند شما می توانید این ترشی را مخلوط سرکه انگور و سرکه خرما نیز تهیه کنید.
    5. در صورت تمایل می توانید به جای شکر از عسل در روش تهیه سیر ترشی استفاده نمایید.
    6. هرگز سس سویا را از مواد لازم سیر ترشی حذف نکنید زیرا این سس باعث فرآیند سریع تخمیر ترشی می شود و ترشی را خوشمزه تر می کند و زمان تخمیر ۷ ساله سیر ترشی را به ۴۰ روز کاهش می دهد.

    طرز تهیه سیر ترشی خوش طعم

    امیدواریم با طرز تهیه سیر ترشی گفته شده در این مطلب بتوانید سیر ترشی با طعم فوق العاده را ظرف مدت زمان کوتاهی برای بهره برداری در منزل تهیه کنید. سیر ترشی را می توانید در کنار ماکارونی و دیزی میل کنید. نوش جان

    منبع : آرگا

    برچسب ها :