آرگا
  • کد خبر: 4566
    تعداد بازدید : 232 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    ویژگی های مثبت و خواص سیب سرخ و سیب سبز

    خواص سیب و تاثیرات مثبت از مصرف این میوه ی مفید بسیار زیاد است. سیب دارای ویتامین B و A و C و دارای مواد معدنی آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است. سیب مسکن اعصاب و مقوی مغز است.

    سیب در همه ی نقاط جهان وجود دارد و همهی مردم دنیا با میوه ی سیب آشنا هستند. سیب بصورت وحشی و پرورش یافته وجود دارد که سیب وحشی ریز و کوچک، و سیب پرورش یافته درشت و بزرگ است. خواص سیب را بسیار شمرده اند و در درمان بیماری های مختلف نقش موثری دارد.

    ویژگی ها و خواص سیب سرخ و شیرین و سیب سبز و ترش

    از میان خواص میوه ها و سبزیجات خواص سیب بسیار قابل توجه می باشد ، به طوری که از قدیم الایام برای درمان بیماری ها از جمله بیماری نقرس و بیماری های اعصاب و اسهال استفاده می کردند.

    خواص سیب

    ۱ – سیب خاصیت قلیایی دارد و نقش پاک کننده بدن را ایفا می کند. وو با مصرف آن آب اضافی بدن دفع می شود.

    ۲ – سیب دارای ویتامین های B2 و A و C، و مواد معدنی آهن ، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می باشد که بر شادابی و طراوت پوست بسیار موثر است.

    ۳ – خوردن و حتی بوییدن سیب باعث کاهش فشار خون و تنظیم آن می شود.

    ۴ – برای رفع بوی بد دهان سیب بخورید. سیب باکتر های دهان را نابود می کند و ذرات باقی مانده غذا که بر دندان ها بر جای مانده اند را پاکسازی می کند و از بیماری های دندان و لثه جلوگیری می کند.

    ۵ – سیب برای تقویت مینای دندان بسیار مفید و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. گاز گرفتن و جویدن سیب عضلات فک را محکم میکند و بخاطر داشتن خاصیت ضد التهاب بعنوان دهانشویه عمل می کند.

    حتما بخوانید:  بهترین زمان و مقدار مصرف میوه در طول شبانه روز

    ۶ – میوه سیب خاصیت دو گانه دارد. هم برای اسهال مخصوصا اسهال کودکان و هم برای رفع یبوست مفید و سودمند است.

    ۷ – سیب اشتها را زیاد و کبد را تقویت میکند.

    ۸ – سیب خاصیت ضددرد دارد ، همچنین در درمان سرماخوردگی و سرفه و حتی گرفتگی صدا موثر است.

    ۹ – سیب ادرارآور و مقوی کلیه ها و کبد می باشد.

    ۱۰ – از درد مفاصل و بیماری نقرس که از استفاده زیاد گوشت قرمز و چربی بوجود می آید، جلوگیری و پیشگیری می کند.

    ۱۱ – سیب اوره را در بدن کاهش می دهد و مانع از ایجاد اسید اوریک می گردد.

    ۱۲ – سیب علاوه بر ویتامین های گروه B ،دارای منیزیم و فسفر می باشد که مغز را تقویت میکند و یادگیری و حافظه را ازیاد و اثر آرام بخشی بر اعصاب فوق العاده ای دارد.

    ۱۳ – اگر به دنبال درمان اسهال و حالت تهوع هستید از سیب سبز یا همان سیب ترش غافل نشوید. سیب سبز با خاصیت قابض بودنش حالت استفراغ و تهوع را در شما از بین می برد.

    ۱۴ – سیب سبز پخته برای درمان اسهال خونی بسیار موثر است.

    ۱۵ – برای تقویت معده خود می توانید از مخلوط آب سیب ترش و انار بهره ببرید.

    نکته ای دیگر از خواص سیب قرمز و خواص سیب سبز این است که بهتر است کسانی که مزاج گرم دارند از سیب سبز استفاده کنند و افرادی که مزاج سرد دارند از سیب سرخ و شیرین استفاده کنند.

    منبع : آرگا