آرگا
  • کد خبر: 4547
    تعداد بازدید : 22,082 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه ماکارونی خوشمزه با ۲ مایه ماکارونی متفاوت

    ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی ها است که زمان زیادی است طبخ می کنیم. مدت زمان طبخ ماکارونی کوتاه است و جزء غذاهای پر کالری محسوب می شود.

    ماکارونی یکی از غذاهای ملل است که خاستگاه ایتالیا می باشد اما در سراسر کشورها طرفدارهای بسیاری دارد. ماکارونی را می توان با مایه های متفاوتی تهیه کرد. در ایران ماکارونی، بعد از آبکشی، دم می شود.

    طرز تهیه ماکارونی خوشمزه با ۲ مایه متفاوت

    مایه ۱

    مواد لازم:

    ۱- ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم

    ۲- گوشت گوسفندی چرخ شده : ۲۰۰ گرم

    ۳ – پیاز سرخ شده : ۱ عدد بزرگ

    ۴ – پودر سیر : نصف قاشق چای خوری

    ۵ – پودر دارچین: ۱/۳ قاشق چای خوری

    ۶- رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

    ۷- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ عدد کوچک

    ۸- پودر آویشن : نصف قاشق چای خوری

    ۹- آبلیمو و نمک و فلفل: به مقدار لازم

    مایه ۲

    مواد لازم:

    ۱- ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم

    ۲- پیاز سرخ شده : ۱ عدد بزرگ

    ۳- سینه مرغ آب پز و ریسه ریسه شده : ۲۰۰ گرم

    ۴- هویج نگینی خرد شده : ۲ عدد متوسط

    ۵- قارچ خرد شده : ۱۵۰ گرم

    ۶- فلفل دلمه ایی قرمز و زرد و سبز:  از هر کدام ۱/۴

    ۷- زردچوبه ، فلفل، نمک : به مقدار لازم

    ۸- رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه ماکارونی با گوشت گوسفند

    طرز تهیه ماکارونی۱-  ابتدا پیاز را ریز خرد کرده، کمی تفت می دهیم.

    ۲- در مرحله دوم از طرز تهیه ماکارونی، گوشت چرخ شده و فلفل دلمه ایی ریز خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که پخته شوند، تفت دهید.

    ۳- نمک و فلفل و پودر دارچین و پودر سیر و رب گوجه فرنگی را در این مرحله به مواد مرحله ۲ اضافه کنید و مجددا کمی تفت دهید.

    ۴- مقداری آبلیمو به مخلوط درست کرده اضافه کنید و مایه را از روی حرارت بردارید. مایه ماکارونی آماده است.

    ۵- مقداری آب به همراه مقداری روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار داده و اجازه دهید تا به جوش آید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه ماکارونی با مرغ فوق العاده خوشمزه

    ۶- ماکارونی های خشک را داخل آب در حال جوش بریزید و زمانی که رشته ها کمی نرم شدند، آن ها را با آب سرد آبکشی نمایید.

    ۷- از سیب زمینی حلقه شده می توانید به عنوان ته دیگ استفاده کرده و با یک لایه ماکارونی و یک لایه مایه، قابلمه را پر کنید.

    ۸- به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ماکارونی را دم کنید.

    ۹- بعد از پخت، به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کمی خنک شود. ماکارونی آماده سرو است.

    طرز تهیه ماکارونی با گوشت مرغ

    ماکارونی

    ۱- ابتدا پیاز خرد شده را به همراه مقدار کمی روغن، تفت دهید ، سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

    ۲- سینه مرغ را به همراه یک پیاز درسته کوچک آب پز کنید. سپس آن را به صورت رشته های نازک، به اصطلاح ریسه ریسه کنید.

    ۳-در این مرحله از طرز تهیه ماکارونی، مرغ را به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

    ۴- هویج و قارچ و فلفل دلمه ایی خرد شده را به مایه اضافه کرده و صبر می کنیم کاملا مواد مایه پخته شوند.

    ۵- رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در ظرفی جدا، کمی سرخ کرده و به مایه اضافه و همه را با هم مخلوط می کنیم و مایه را از روی حرارت بر می داریم.

    مراحل ۶ و ۷ و ۸ و ۹ را مشابه طرز پخت ماکارونی با گوشت قرمز انجام دهید.

    برای طبخ ماکارونی مایه های مختلفی را می توان آماده کرد. همچنین در کشورهای متفاوت مایه های ماکارونی متفاوتی تهیه می شود. برای خوشمزه تر شدن انواع ماکارونی می توانید از دم کرده زعفران قبل از دم کردن ماکارونی استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :