آرگا
  • کد خبر: 45039
    تعداد بازدید : 27,450 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن, ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پاستیل خانگی فوق العاده خوشمزه

    پاستیل یکی از انواع تنقلات خوشمزه است و در بین همه رده های سنی مخصوصا کودکان پر طرفدار است. شما می توانید با مشاهده آموزش طرز تهیه پاستیل این مطلب به راحتی و با آسان ترین روش پاستیل را در منزل تهیه کنید.

    پاستیل یکی از انواع شیرینی ها در اندازه کوچک و لاستیکی شکل است. پاستیل را می توانید از شکر و شربت گلوکز و انواع طعم دهنده ها و رنگ های مصرفی خوراکی یا اسانس های طعم دهنده و ژلاتین تهیه کنید. طرز تهیه پاستیل را با روشی آسان در این مطلب مشاهده خواهید کرد.

    پاستیل و راحت الحلقوم یکی از انواع شیرینی های خوشمزه هستند که شما می توانید آن ها را برای مجالس و مهمانی و جشن تولد های خود تهیه کنید. پاستیل را می توانید در شکل های متنوع حیوانان مانند خرس و قورباغه و کرم و در شکل های زیبا انواع میوه جات همانند توت فرنگی و سیب و پرتقال و … تهیه کنید. طرز تهیه پاستیل را در این مطلب به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    پاستیل

    مواد لازم

    آب : ۱ پیمانه
    نوشابه و یا آب میوه دلخواه : ۱ پیمانه
    شکر : ۲ پیمانه
    پودر ژلاتین : ۴ قاشق غذا خوری
    رنگ خوراکی و یا اسانس : به مقدار لازم

    طرز تهیه پاستیل خانگی

    از پودر ژلاتین در طرز تهیه انواع ژله ها مانند ژله رنگین کمان و انواع دسرها استفاده می شود. در مرحله اول طرز تهیه پاستیل ابتدا پودر ژلاتین را در درون ظرفی مناسب با مقداری آب مخلوط کنید و روی بخار کتری در حال جوش و یا سماور قرار دهید تا به خوبی حل شود و رنگ ژلاتین حل شده شفاف شود.

    حل کردن پودر ژلاتین در آب

    ۲ پیمانه شکر را با ۱ پیمانه آبمیوه و با نوشابه و همراه با اسانس دلخواه و یا رنگ خوراکی در ظرفی مناسب مخلوط کنید و مخلوط این مواد را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند سپس ژلاتین را به مخلوط شکر و آبمیوه اضافه کنید و مواد مخلوط شده را در قالب های مورد نظرتان بریزید و بعد از خنک شدن آن ها را به مدت ۳ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شوند.

    اضافه کردن اسانس به مخلوط مواد پاستیل
    برای جدا کردن پاستیل ها از یکدیگر مقداری شکر و یا پودر شکر بر روی آن ها بریزید و سپس پاستیل ها را از درون قالب خارج کنید و در ظرف مورد نطرتان قرار دهید.

    پاستیل خوشمزه روش تهیه پاستیل

    توجه داشته باشید که پاستیل ها را می توانید با هر نوع طعم دهنده ای تهیه کنید. امیدواریم از طرز تهیه پاستیل در منزل نهایت لذت را برده باشید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش  انواع دسر و پیش غذا کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما